- 15 Haziran 2016
- 7.702
- 20.398
- 38
Kızının ultrason görüntülerini saklayan bir adama ancak derin bir saygı duyarım.ne kadar naif ne kadar sevgi dolu bir adam Maşaallah. Allah önce evladına sonra size bağışlasın.Silmesini isTemek belki hoş olmaya bilir ancak yeni bir hayata başlamışken geçmişin rafa kaldırılması gerekmez mi ? Yalnızca fotoğraf da değil aslen mevzu , evlilik cuzdanindsn kızının ultrason hatirlarina kadar geçti elime ve daha nicesi. En azından toparlanilabilirdi , bilmiyorum.
Fotoğrafları ve diğer bazı anıları saklaması eşine saygısızlık diyorsunuzda bence adam evladına saygısından bunu yapıyor.durumun sizinle hiçbir ilgisi yok.olumlu yada olumsuz birşeyler hissedebilirsiniz ama bunu dile getirmeye hakkınız yok.
Benim evli olduğum adamla bir evladım var, aşk bebesi kendileri teyzesi:) ama bana sorsalar evladına mı saygı duymada öncelik verirsin eşine mi diye evladıma derim,illa birini kıracaksam da evladımı değil eşimi kırmayı tercih ederim.eşimin de aynı zihniyette olmasını isterim ki öyle....bence müdahale etme hakkınız olmayan bir alana girmişsiniz