İkinci evliliklerde eski eş sorunsalı :( fikir almaya ihtiyacım var ..

Sadehanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
32
6
28
Kızlar selam herkese ; böyle bir konunun elle tutulur nasıl bir yanı var cozemedigimden yazıyorum sizlere. Kendi halime çıkamadım işin içinden :KK43: .. 26 yaşındayım , dünyalar tatlısı bi oğlana sahip bi anneyim. İkinci evliliğim , daha çok taze 4 ay oldu , en güzel zamanlarımız olması gereken dönemlerdeyiz. Aramızda 11 yaş gibi bi ffark var , şimdiye kadar bu yaş farkının dezavantajiyla karsilasmadığımızı düşünürdüm. Geçtiğimiz günler de meRakıma yenilip beyzademizin bilgisayarını kurcalayana kadar. 7 yıl önce ayrılmış eşinden, 7 yıl önce bitmiş bir evlilik. Ancak bilgisayarında yıllar öncesine ait bi dünya fotoğraf , video. Kocamın eski eşiyle mutlu pozları.. aklimdan çıkmıyor.. fotoğrafların oluşu değil , böyle kolay ulaşılabilir bir yerde olması beni çıldırtan. Sordum , neden saklıyorsun hala dedim. Yalnızca kızım için, dedi. 8 yaşında bi prensesimiz var , sevdiğim adamın can parçası, benim de canim. Elbette evlatlarımız için bir çok şeyden fedakarlık edebiliyoruz . Ancak böyle bir durum çok saygısızca. Defalarca kez tartışmasını yaptım , silmesini istedim. Yok , hala duruyor. Ben n3 düşüneceğimi şaşırdım. Sevgisinden şüphem yok ancak böyle bir durumla ben baş edemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkürler.

Eger cikarttirmamis bilgisayarda duruyor yedegi yoksa silmesini istemeniz dogru degil..evet cok mantikli cvp vermis kizi var..adam kadin ayrılmış ama cocugun anne ve babasi onlar..ilerde anilara bakmak isteyebilir..buyuyup nerede resimler bakayim derse sizin isteginizle silindigi soylense size nasil tepki verir..

Adamin başka bir kadinla aşkindan olan, birlikte yaptiklari cocuk karşinizda duruyorken "eşimin can parcasi" diyorsunuz yani bir sorun yok fotolar niye bu kadar sorun oluyor????
Alip duvara asmamiş ya. Bin tane yere saklamasina ne gerek var? Kurcalamayin gormek istemiyorsaniz.
O cocuk ikisinin arasinda her zaman bir bağ olacak. Daha 8 yaşinda bunun mezuniyeti var, dugunu var, dogum gunu var birlikte daha cok fotograflari olacak elbette. Sizin de cocugunuz var bunlari neden dusunmuyorsunuz?
Siz cocugun babasiyla kopuksunuz belki ama onlar oyle olmak zorunda degil.

Adam gerçekten kızım için demişte olabilir arada geçmişi özlüyor da olabilir. Bence saklaması daha büyük sıkıntı olurdu , suçluluk duyduğunu gösterirdi ama ortadaymış klasör. Ayrıca zaten boşanmış adam resimler olsa ne olacak ki en fazla güzel günlerdi ama biz olmadık der devam eder. Bilemedim tam olarak ama adamın ve geçmişi var , o geçmişten evladı var komple silemez ki 🤔

Bence siz kendinize bi problem arıyorsunuz gibi geldi bana. Adam kızım için demiş sonuçta bu kadar uzatmayın sizde ki bide demissiniz kolay ulaşılabilir bi yerde olması beni çıldırtan diye saklasa etse daha mı iyiydi anlamadım ki 🤷‍♀️
Kötü bir bitiş olmuş, çok seviyormuş eşini vaktinde , bunları biliyor olmak beni düşündürüyor. Evet belki takıntı olarak görünüyor olabilir ancak kızına saklıyor madem bir yerde şifreli olarak saklaması daha doğru olmaz mıydı, iki tıkla bütün fotoğraflar önümüzde, bilmiyorum , çok mu abartıyorum, teşekkürler ilginiz için..🌸

Adamin başka bir kadinla aşkindan olan, birlikte yaptiklari cocuk karşinizda duruyorken "eşimin can parcasi" diyorsunuz yani bir sorun yok fotolar niye bu kadar sorun oluyor????
Alip duvara asmamiş ya. Bin tane yere saklamasina ne gerek var? Kurcalamayin gormek istemiyorsaniz.
O cocuk ikisinin arasinda her zaman bir bağ olacak. Daha 8 yaşinda bunun mezuniyeti var, dugunu var, dogum gunu var birlikte daha cok fotograflari olacak elbette. Sizin de cocugunuz var bunlari neden dusunmuyorsunuz?
Siz cocugun babasiyla kopuksunuz belki ama onlar oyle olmak zorunda degil.
Aralarında herhangi bir iletişim yok , kızları için bile olsa. Kötü ayrılmışlar ancak çok sevmiş vaktinde eşini, terkedilmiş, beni düşündüren tarafı da bu zaten. Teşekkür ederim ilginiz için.

Kızlar selam herkese ; böyle bir konunun elle tutulur nasıl bir yanı var cozemedigimden yazıyorum sizlere. Kendi halime çıkamadım işin içinden :KK43: .. 26 yaşındayım , dünyalar tatlısı bi oğlana sahip bi anneyim. İkinci evliliğim , daha çok taze 4 ay oldu , en güzel zamanlarımız olması gereken dönemlerdeyiz. Aramızda 11 yaş gibi bi ffark var , şimdiye kadar bu yaş farkının dezavantajiyla karsilasmadığımızı düşünürdüm. Geçtiğimiz günler de meRakıma yenilip beyzademizin bilgisayarını kurcalayana kadar. 7 yıl önce ayrılmış eşinden, 7 yıl önce bitmiş bir evlilik. Ancak bilgisayarında yıllar öncesine ait bi dünya fotoğraf , video. Kocamın eski eşiyle mutlu pozları.. aklimdan çıkmıyor.. fotoğrafların oluşu değil , böyle kolay ulaşılabilir bir yerde olması beni çıldırtan. Sordum , neden saklıyorsun hala dedim. Yalnızca kızım için, dedi. 8 yaşında bi prensesimiz var , sevdiğim adamın can parçası, benim de canim. Elbette evlatlarımız için bir çok şeyden fedakarlık edebiliyoruz . Ancak böyle bir durum çok saygısızca. Defalarca kez tartışmasını yaptım , silmesini istedim. Yok , hala duruyor. Ben n3 düşüneceğimi şaşırdım. Sevgisinden şüphem yok ancak böyle bir durumla ben baş edemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var .. şimdiden teşekkürler.
zaten gizli kapaklı veya kötü bir amacı olsa o kadar kolay ulaşacağınız bir yere koymazdı. demek ki gerçekten de tek amacı kızı için o fotoğrafları depolamak.

şahsen annem babam boşanmış olsa, babamın 2. eşi kıskandığı için tüm o fotoğrafları sildirse üzülürdüm.

çünkü anı onlar,bitmiş olsa da aile yadigarı, dilediğim zaman bakabilmek isterdim anne ve babamın fotoğralarına.

takılmayın bence, eğer fazla irdelerseniz eşinizle de aranız bozulur , hatta 8 yaş aslında küçük bir yaş değil, kızınız duyar ve öz annesine bahsederse, yine öz annesi tarafından size karşı doldurulabilir,böyle bir ihtimal de var mesela.

bunu sorun etmeyin. bende yeni bosancam Bi dolu fotomuz var ve silmeyi düşünmüyorum aynı sebepten dolayı. şunu düşünün Bi yere şifreli koysa siz icind ne olduğunu bilmeyip bu sefer ayrı Bi şüpheye duscektiniz. bence abartıyorsunuz çok takıp problem etmeyin bence mutluluğunuza bakın hayatında eski eşi değil siz varsınız artk

Aralarında herhangi bir iletişim yok , kızları için bile olsa. Kötü ayrılmışlar ancak çok sevmiş vaktinde eşini, terkedilmiş, beni düşündüren tarafı da bu zaten. Teşekkür ederim ilginiz için.
Kızı kimde kalıyor? Gidip gelirken nasıl iletişim kuruyorlar?
Fotoğrafları basıp kızına albüm yapsa ve bilgisayardan böylece silse, sizin için yine sıkıntı olur mu?

Bana normal geldi. Çocukları olmasa silmesi lazımdı ama çocuk ailesinin eski zamanlarının fotoğraflarını ileride görmek ister. Kalbinizi karartmayın, çocuklu medeni ayrılıklarda normal şeyler bunlar.

Kız icin bu fotograflar servet degerinde. Bir zamanlar bile olsa mutlu, birarada olan bir ailesi olmus.
Bunlari silmesini istemek sizin haddinize degil.
Ancak cok rahatsizsaniz farkli bir depolama aygitina atmasini ve goz önünden kaldirmasini belki isteyebilirsiniz.

Benim ablam bosandi ama cocuklar mutlu oluyor diye eski esiyle tatile bile gidiyor :) 2 cocuk anne baba takilip geliyorlar.

Adam haklı bence. Kafaya takmayın şuan sizinle evli sonuçta. Geçmişi silemez insan hele ki çocuk varsa
Böyle
Bana normal geldi. Çocukları olmasa silmesi lazımdı ama çocuk ailesinin eski zamanlarının fotoğraflarını ileride görmek ister. Kalbinizi karartmayın, çocuklu medeni ayrılıklarda normal şeyler bunlar.
Teşekkür ederim. Ilginiz için. Fotografları gördüğümden beri bU dürtülere engel olamıyorum. Kıskançlık mi başka bir şey mi bilemiyorum .

Kız icin bu fotograflar servet degerinde. Bir zamanlar bile olsa mutlu, birarada olan bir ailesi olmus.
Bunlari silmesini istemek sizin haddinize degil.
Ancak cok rahatsizsaniz farkli bir depolama aygitina atmasini ve goz önünden kaldirmasini belki isteyebilirsiniz.

Benim ablam bosandi ama cocuklar mutlu oluyor diye eski esiyle tatile bile gidiyor :) 2 cocuk anne baba takilip geliyorlar.
Çocuklar için müthiş birsey olabilir bu durum. Rabbim daim etsin , ne diyeyim.:) bilirim evlat başkadır

X