o etraf her zaman konuşacak şey buluyor. dengini niye bulmadın diyene gönlümün sevdiğini buldum deyin.merhaba kızlar, ekim ayında ıkııncı evlııgımı yapıcam ve 10 yasında bi kızım var, nişanlımla arası cok ıyı cunku altı senedır hayatımızda,nişanlımında ılk evlılıgı. cevremde bazı ınsanlar dengını nıye bulmadın vs dıye benı elestırdıler, canımı sıktılar acıkcası , bizim ınsanımızın boş boş konuşması bazen cekılmez hale gelıyor. cevap versen bı turlu vermesen bı turlu, benım duurmumda olan varsa fıkırlerını almak ısterım.
o etraf her zaman konuşacak şey buluyor. dengini niye bulmadın diyene gönlümün sevdiğini buldum deyin.
Aile icinde huzurunuz yerindeyse sorun yok. Millet yorulmadan konusmaya devam etsin bosver.. hayirli olsunmerhaba kızlar, ekim ayında ıkııncı evlııgımı yapıcam ve 10 yasında bi kızım var, nişanlımla arası cok ıyı cunku altı senedır hayatımızda,nişanlımında ılk evlılıgı. cevremde bazı ınsanlar dengını nıye bulmadın vs dıye benı elestırdıler, canımı sıktılar acıkcası , bizim ınsanımızın boş boş konuşması bazen cekılmez hale gelıyor. cevap versen bı turlu vermesen bı turlu, benım duurmumda olan varsa fıkırlerını almak ısterım.
senin durumunda olan bir tanidigim var 10 senedir evli kayette mutlu 2 cocukla bosanmis bide 2 evlendigi adam hic evlenmemistimerhaba kızlar, ekim ayında ıkııncı evlııgımı yapıcam ve 10 yasında bi kızım var, nişanlımla arası cok ıyı cunku altı senedır hayatımızda,nişanlımında ılk evlılıgı. cevremde bazı ınsanlar dengını nıye bulmadın vs dıye benı elestırdıler, canımı sıktılar acıkcası , bizim ınsanımızın boş boş konuşması bazen cekılmez hale gelıyor. cevap versen bı turlu vermesen bı turlu, benım duurmumda olan varsa fıkırlerını almak ısterım.
Benim 2. Evliligim esimin benimle ilk evliligi. Eski esimden cocugum olmamasina ragmen cevreden cok tepki aldi evliligimiz. En cokta ailesi istemedi beni ama esim ailesini karisina aldi benimle evlendi. Hamile kalinca kv kp beni evlerine davet etmeye basladilar sirf torun icin. Bebek herseyi degistirdi. Ailesi ne diyor bu duruma ?merhaba kızlar, ekim ayında ıkııncı evlııgımı yapıcam ve 10 yasında bi kızım var, nişanlımla arası cok ıyı cunku altı senedır hayatımızda,nişanlımında ılk evlılıgı. cevremde bazı ınsanlar dengını nıye bulmadın vs dıye benı elestırdıler, canımı sıktılar acıkcası , bizim ınsanımızın boş boş konuşması bazen cekılmez hale gelıyor. cevap versen bı turlu vermesen bı turlu, benım duurmumda olan varsa fıkırlerını almak ısterım.