ikinci evlilik ve çocuk

Bu elalem denen sey gereksiz zımbırtı. Takma. Allah girdigin yolda pişman etmesin inş.

merhaba kızlar, ekim ayında ıkııncı evlııgımı yapıcam ve 10 yasında bi kızım var, nişanlımla arası cok ıyı cunku altı senedır hayatımızda,nişanlımında ılk evlılıgı. cevremde bazı ınsanlar dengını nıye bulmadın vs dıye benı elestırdıler, canımı sıktılar acıkcası , bizim ınsanımızın boş boş konuşması bazen cekılmez hale gelıyor. cevap versen bı turlu vermesen bı turlu, benım duurmumda olan varsa fıkırlerını almak ısterım.
kismet cnm bu isler.mutluysan sknti yok elalem evlenmicek sen evlenecen o yizden kulak asma cnm takma bile :) hayrli.olsun az kalmis ekime kış gelini olacan gerci ekimde tam kis gelmiyor:) hayrlisini dilerim

Benim annem de ben varken 2. evliliğini yaptı, adamın da ilk evliliğiydi ve haliyle çocuğu yoktu. Ama bana o kadar iyi babalık yaptı ki, hatırladıkça gözlerim dolar. Trafik kazası sonucu hayatını kaybetti, nur içinde yatsın. 6 yaşımdan 13 yaşıma kadar baba oldu bana ve adı üvey olduğu için her şeye dikkat ederdi. Yaşım 6 iken de odamın kapısını çalmadan girmezdi, 13 iken de. Yeri geldiğinde öz babammış gibi kızar, kırılırdı.
Bunun denklikle alakası yok. Siz mutluysanız, çocuğunuz mutluysa, nişanlınız da tabi, geri kalana susmak düşer. Dilerim hep mutlu olursunuz.

Basiniz sagolsun cok erken kaybetmissiniz :KK43: ama onu guzel.hatirlamaniz cok onemli. Benim nisanlimda 5 senedir hayatimizda yani kizim onu tanidiginda cok kucuktu. Aralari iyi ama tabi babasinida coo seviyo. Umarim boyl3 devam. Eder

bir arkadaşımın 5 6 yaşlarında kızı vardı sevgilisi hiç evlenmemişti...nikah yaklaşınca çocuğa odasına kadar yaptırdı...prensesler gibi yaşayacak diyordu arkadaşım....evlendikten bir süre sonra çocuğu teyzesine yolladı adam istemedi kız hamileydi sesini çıkartmadı...bilemiyor insan ...benimde 2. evliliğim eşimin ilk ama çocuğum yoktu...o anlamda sorunumuz yok...endişe etmen normal umarım iyi biridir....
Boyle hikayeler cok evet. Insan etkileniyo bu yuzden. Ama nişanlim 5 senedir bizim hayatimizda.bizimle aile olmayi secti. Boyle bi durumda Gitmesi gereken o olur kizim degil.sonucta . Ben boyle dusunuyorum tabikide allah bu duruma dusurmesin

Basiniz sagolsun cok erken kaybetmissiniz :KK43: ama onu guzel.hatirlamaniz cok onemli. Benim nisanlimda 5 senedir hayatimizda yani kizim onu tanidiginda cok kucuktu. Aralari iyi ama tabi babasinida coo seviyo. Umarim boyl3 devam. Eder
Teşekkür ederim.
Kızınız elbette kendi babasını sevsin, bunu kimse engellemeye çalışmaz zaten. Hatta ne şanslısın 2 baban birden var diyebilirsiniz. Siz sağı solu, milleti boş verin, kendi dünyanızda yaşayın. Şu an kaç yaşında kızınız bilmiyorum ama ergenlik döneminde nişanlınıza ters tepkiler verebilir, sen babam değilsin karışamazsın diyebilir; hepsi geçici.

Ne göre kime göre dengin değilmiş ,insanlar ikiyüzlü hiç dikkate almayın,mutluluğunuzu gölgelemeyin.

Bu tip insanlar kadın zengin biriyle evlendiği zaman hiç demezler ama keşke dengini bulsaydın diye.Mevzu yaş,evlenip ayrılma,çocuk vs.olunca birden denklik gelir akıllarına bide kadın zengin adam orta halliyse.

Benim 2. Evliligim esimin benimle ilk evliligi. Eski esimden cocugum olmamasina ragmen cevreden cok tepki aldi evliligimiz. En cokta ailesi istemedi beni ama esim ailesini karisina aldi benimle evlendi. Hamile kalinca kv kp beni evlerine davet etmeye basladilar sirf torun icin. Bebek herseyi degistirdi. Ailesi ne diyor bu duruma ?

kıızım onları gorur gormez, babaanne dede demeye basladı, haliyle onlarında cok hoşuna gitti, şu an torunları yok ama oldugunda davranısları ne olur bılemem, istemıyolarsa gorusmesınler napım :)))

X