- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
Ben çocuklu adamla düşünürken kimse destek vermediydi kk dan..
Adamın çocuğu olması çok farklı bir konu ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çocuklu adamla düşünürken kimse destek vermediydi kk dan..
kismet cnm bu isler.mutluysan sknti yok elalem evlenmicek sen evlenecen o yizden kulak asma cnm takma bile :) hayrli.olsun az kalmis ekime kış gelini olacan gerci ekimde tam kis gelmiyor:) hayrlisini dilerimmerhaba kızlar, ekim ayında ıkııncı evlııgımı yapıcam ve 10 yasında bi kızım var, nişanlımla arası cok ıyı cunku altı senedır hayatımızda,nişanlımında ılk evlılıgı. cevremde bazı ınsanlar dengını nıye bulmadın vs dıye benı elestırdıler, canımı sıktılar acıkcası , bizim ınsanımızın boş boş konuşması bazen cekılmez hale gelıyor. cevap versen bı turlu vermesen bı turlu, benım duurmumda olan varsa fıkırlerını almak ısterım.
Aynen oyle. Tesekkur ederim.destegin icinaynen öyle diyin. benim çocuğumu benden iyi mi düşünüyorsunuz siz? diyin.
Benim annem de ben varken 2. evliliğini yaptı, adamın da ilk evliliğiydi ve haliyle çocuğu yoktu. Ama bana o kadar iyi babalık yaptı ki, hatırladıkça gözlerim dolar. Trafik kazası sonucu hayatını kaybetti, nur içinde yatsın. 6 yaşımdan 13 yaşıma kadar baba oldu bana ve adı üvey olduğu için her şeye dikkat ederdi. Yaşım 6 iken de odamın kapısını çalmadan girmezdi, 13 iken de. Yeri geldiğinde öz babammış gibi kızar, kırılırdı.
Bunun denklikle alakası yok. Siz mutluysanız, çocuğunuz mutluysa, nişanlınız da tabi, geri kalana susmak düşer. Dilerim hep mutlu olursunuz.
Boyle hikayeler cok evet. Insan etkileniyo bu yuzden. Ama nişanlim 5 senedir bizim hayatimizda.bizimle aile olmayi secti. Boyle bi durumda Gitmesi gereken o olur kizim degil.sonucta . Ben boyle dusunuyorum tabikide allah bu duruma dusurmesinbir arkadaşımın 5 6 yaşlarında kızı vardı sevgilisi hiç evlenmemişti...nikah yaklaşınca çocuğa odasına kadar yaptırdı...prensesler gibi yaşayacak diyordu arkadaşım....evlendikten bir süre sonra çocuğu teyzesine yolladı adam istemedi kız hamileydi sesini çıkartmadı...bilemiyor insan ...benimde 2. evliliğim eşimin ilk ama çocuğum yoktu...o anlamda sorunumuz yok...endişe etmen normal umarım iyi biridir....
Senin adamda iş yoktu be bacım...Ben çocuklu adamla düşünürken kimse destek vermediydi kk dan..
Teşekkür ederim.Basiniz sagolsun cok erken kaybetmissiniz ama onu guzel.hatirlamaniz cok onemli. Benim nisanlimda 5 senedir hayatimizda yani kizim onu tanidiginda cok kucuktu. Aralari iyi ama tabi babasinida coo seviyo. Umarim boyl3 devam. Eder
gerçekler canım. öz baba döver, hakaret eder, hatta bazen sapıklık bile yapanlar var kimse onları söylemez. üvey ağzını açsa konu olur. sallayın şu milleti.Aynen oyle. Tesekkur ederim.destegin icin
Benim 2. Evliligim esimin benimle ilk evliligi. Eski esimden cocugum olmamasina ragmen cevreden cok tepki aldi evliligimiz. En cokta ailesi istemedi beni ama esim ailesini karisina aldi benimle evlendi. Hamile kalinca kv kp beni evlerine davet etmeye basladilar sirf torun icin. Bebek herseyi degistirdi. Ailesi ne diyor bu duruma ?