ikinci evlilik ve çocuk

Bu elalem denen sey gereksiz zımbırtı. Takma. Allah girdigin yolda pişman etmesin inş.

kismet cnm bu isler.mutluysan sknti yok elalem evlenmicek sen evlenecen o yizden kulak asma cnm takma bile :) hayrli.olsun az kalmis ekime kış gelini olacan gerci ekimde tam kis gelmiyor:) hayrlisini dilerim

Basiniz sagolsun cok erken kaybetmissiniz ama onu guzel.hatirlamaniz cok onemli. Benim nisanlimda 5 senedir hayatimizda yani kizim onu tanidiginda cok kucuktu. Aralari iyi ama tabi babasinida coo seviyo. Umarim boyl3 devam. Eder

Boyle hikayeler cok evet. Insan etkileniyo bu yuzden. Ama nişanlim 5 senedir bizim hayatimizda.bizimle aile olmayi secti. Boyle bi durumda Gitmesi gereken o olur kizim degil.sonucta . Ben boyle dusunuyorum tabikide allah bu duruma dusurmesin

Basiniz sagolsun cok erken kaybetmissiniz ama onu guzel.hatirlamaniz cok onemli. Benim nisanlimda 5 senedir hayatimizda yani kizim onu tanidiginda cok kucuktu. Aralari iyi ama tabi babasinida coo seviyo. Umarim boyl3 devam. Eder
Teşekkür ederim.
Kızınız elbette kendi babasını sevsin, bunu kimse engellemeye çalışmaz zaten. Hatta ne şanslısın 2 baban birden var diyebilirsiniz. Siz sağı solu, milleti boş verin, kendi dünyanızda yaşayın. Şu an kaç yaşında kızınız bilmiyorum ama ergenlik döneminde nişanlınıza ters tepkiler verebilir, sen babam değilsin karışamazsın diyebilir; hepsi geçici.

Ne göre kime göre dengin değilmiş ,insanlar ikiyüzlü hiç dikkate almayın,mutluluğunuzu gölgelemeyin.

Bu tip insanlar kadın zengin biriyle evlendiği zaman hiç demezler ama keşke dengini bulsaydın diye.Mevzu yaş,evlenip ayrılma,çocuk vs.olunca birden denklik gelir akıllarına bide kadın zengin adam orta halliyse.

kıızım onları gorur gormez, babaanne dede demeye basladı, haliyle onlarında cok hoşuna gitti, şu an torunları yok ama oldugunda davranısları ne olur bılemem, istemıyolarsa gorusmesınler napım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…