- 8 Şubat 2024
- 3.500
- 4.751
- Konu Sahibi TheCapricorn
Zor işler bizim aramizda geçmedi hiç bu tür muhabbetler eşimle ikinci evlilik herkes için olmayabilir bence yani herşeye ortaya koymak güvenince olur yani tam uyum ve sevgi gerekli içtenlik.dogru insana denk gelmek ...oglunuzu büyüttük ten sonra düşünseniz daha iyi olur gibi geldi bana çünkü kaçıncı evlilik olursa olsun ekonomik olarakda tam bir uyum şart bu devirde ilk evlilik bile olsa senin evin benim evim senin paran benim param oldumu olmaz evin tapusu zaten sizin kenarda köşede kendinize ait bir miktar olsun elbette .. yan bizde şöyle yaptık bir ev kirada onun kirasinin üzerine ekleyip kira ödüyoruz eşyalar benim ikinci eldi ondada vardı kullandık zamanla yeniledik baştan o kişinin tavrida olmamış siz oglunuz için birikim yapacaksanız bunu artan para ile yapmalı yada evliliği baya bir sonraya ertelemelisimiz.Zaten ortada tek ev varsa siz orada yaşamalısınız ilerde gelinime oğluma veririm fikriniz varsa bu emekli maaşları ile kira odemek hayal gibi birşey.....Yani kim olsa bu devirde ekonomik olarak şartlar zor sizi borca sokmuyor ve sizden sürekli para talep etmiyorsa uyum olsa olabilirmiş tabiki belli de olmaz madem icinize sinmedi sizde öyle yapmayın evinizde kendiniz oturun hayırlısı diyelim