- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi _KuBeYHaTuN_
-
His varsa devamı gelir o zaman diğer yorumlarda ailesine değinmissiniz arkadaşlar gibi beni de tedirgin etti ailesi kozları açık oynayın ikinci evliliğin de kv kp derdi ile geçmesin
Amin çok sağol canim benim:)Kıyamam sana ne caniler var babasının önünde kızınıöldürüyor. Allah korusun
Işimi seviyorum ve bu işi yine yapmayı düşünüyorum önümüzde 9 10 ay gibi bir zaman var onun işi orada onun için gideceğiz gidersek.İnşallah çoook güzel olur
Neden uzağa gidiyorsunuz onu anlamadım.
Ama kendi adıma çoook uzağa gelmiş birisi olarak kendi işimle alakalı yine olsa yine yaparım.
Evet gerçekten çok mantıklı bir kadınsınız öyle deli gibi aşık olmadığınıza göre adama söyleyin sana karşı bir şey hissediyorum gelecek görüyorum bu yüzden bu şansı kaybetmek istemiyorum aileye yakın olmayalım sürekli gel git o onu yaptı bu bunu yaptı fazla samimi ilişkileri artık kaldıracak kadar enerjim olduğunu hissetmiyorum sadece sevmek sevilmek istiyorum de ortada güzel ikinizinde işi olacak bir şehir bulunHaklısınız benim bu tarz problemlerle ugrasmayacagimin farkında eskisi kadar sabırlı ve sakın olmadığımı söyler hep sitem amaçlı değil bu evlilik seni yıprattı eskisi gibi olmak için zamana ihtiyacın var diyor yani anı sinirleriniyorum parliyorum böyle şeylerle beni yormaz umarım ama söyle net bir şekilde sınırlarımı kırmadan konuşmak korkularla savaşmaktan daha mantıklı dediginiz gibi
Nasıl benziyor çok merak ettim açıkçasıHikayemiz o kadar benziyor ki
Umarım herşey güzel olur hepimiz icinUmarım mutlu olursunuz ve yaşadığımız tüm acılar geride kalır
Evet gerçekten çok mantıklı bir kadınsınız öyle deli gibi aşık olmadığınıza göre adama söyleyin sana karşı bir şey hissediyorum gelecek görüyorum bu yüzden bu şansı kaybetmek istemiyorum aileye yakın olmayalım sürekli gel git o onu yaptı bu bunu yaptı fazla samimi ilişkileri artık kaldıracak kadar enerjim olduğunu hissetmiyorum sadece sevmek sevilmek istiyorum de ortada güzel ikinizinde işi olacak bir şehir bulun
Inşallah canım benim Allah en hayırlı en güzel olano nasip etsin insallahUmarım herşey güzel olur hepimiz icin
Evet sık sık geliyor buraya ama düzen kurma konusunda bu ilçede çok yıprandığımı düşünüyor ki zaten öyle gidesim var ama zaman yaklaştıkça korkularım daha ağır basıyor. Buraya gelemeyecek işi orada
Sizi anlayan, yanınızda olan, oturup zevkle muhabbet ettiğiniz bir adamla, arkadaşınız olabilen bir adamla evlilik daha uzun ömürlü geliyor bana...
Mağazacılık sektöründe anladığım kadarı ile işi bir kere kıvıran, işi tekrar kurmakta ve yürütmekte zorlanmıyor...
o yüzden iş güç konusu çok büyük sorun olma sizin için.
Tek düşündüğüm anneciğiniz.
Belli bir yaşın üzerindeki insanların alıştığı yerden, çevresinden ayrılması zor olabilir.
Orada da bir evladı kalıyor geride vs...
Bir de ne zamana kadar sizinle yaşayacak? Nedense ben evde 3. Kişilerle yaşamı zor buluyorum. Anne/kardeş/kayınvalide kadın ve erkek için de sıkıntı olur gibi geliyor...
Canim onu epey ıyi tanıyorum yani yaşadığı evliliği evlilik sürecini boşanmasının detaylarını ya ortak arkadaşlardan ya ondan ya da annemden hep biliyordum..evliligi saçma ve anlamsızdi çok kızmıştım ona o zamanlar sevmediği biru ile göz göre gore ailesinin teşviki ile oldu bunu kv de de kabul ediyor pişmanım diyorBen de korkuyorum ya. Siz boyle yazinca aklima direkt "hadi adam takıntı yaptıysa hadi ele gecirdim artik diye gercek yuzunu ortaya cikarirsa" gibi kurutnlar geliyor. Ne bileyim eski esi ile neden bosanmis. Yakin baska arkadaslari varsa onlarla konussaniz. Adamin is yerine sorsaniz nasil.biri diye. Cok riskli ya bu islr basindan kotu seyler gecince guvenemiyoeaun kimseye
Sizler böyle yazdıkça aklıma daha yumuşatarak sorabileceğim sorular geliyor çok sağolun ilk gelinle araları cok uzakti yurtdisindaydılar o sürede ailesi türkiye de yani 1 yılda kv 1 kere gitmiş oraya da ama eltimin 1 yaşında oğlu varken ikizi olmuş üstüne 3 uz gibi büyütmek zorunda kalmış aynı evde koloni gibi yasamislar:) birbirlerine çok bağlı kv ve elti seviyorlar çok birbirlerini ama ben onlar gibi olamam açıkçası he haftada 1 giderim bir onlar gelir ama ötesi beni çok aşarAile ilişkileri çok sıkı, birbirlerine çok düşkünler demişsiniz. Devamlı bir arada komün halinde yaşayan bir aile mi? Evlenseniz haftada 3-5 defa çağırırlar mı mesela? Veya hayatınıza müdahale etmeye çalışırlar mı?
Kayınvalide adayı eski gelin hakkında kendini sevdirmeye uğraşmadı demiş. Belki de kızı gittiği günlere götürmek istedi veya devamlı dip dibe olmak istedi de kız istemedi. Siz o kültürde bir aileyle yapabilir misiniz? İleride çocuğunuz olunca her gün görüşmek isterlerse yapabilir misiniz? Bir de anneniz sizinle mi yaşayacak? Öyle ise onlar da daha sık görüşmek isteyebilirler.
Baştan sizi neler beklediğini olabildiğince öğrenebilseniz ve ona göre karar verseniz iyi olur. Erkek arkadaşınıza, varsa eltiniz neler yaşamış, aileyle ilişkileri nasılmış veya ailesinin sizden beklentileri nelerdir diye sorsanız iyi olabilir.
Canim onu epey ıyi tanıyorum yani yaşadığı evliliği evlilik sürecini boşanmasının detaylarını ya ortak arkadaşlardan ya ondan ya da annemden hep biliyordum..evliligi saçma ve anlamsızdi çok kızmıştım ona o zamanlar sevmediği biru ile göz göre gore ailesinin teşviki ile oldu bunu kv de de kabul ediyor pişmanım diyor
Evet zorluklarının farkındayım ama babam öldükten sonra annem ile aramızdaki bağ çok farklı gelişti diğer anne kızlar gibi değiliz hayyatki tek dayanağı ben kalmıştım şimdide oğlum sırf evlenelim diye oğlum ile anneannesinin psikolojini etkileyecek birşey yapmak istemiyoruz açıkçası hem o hem ben . Ki böyle bir konu bile geçmedi aramızda onun dediği 3 kişilik ailene beni de al yani aslına bakarsanız baştan böyle başladı bu durum annem ve oğlum için daha iyi gibi ayrıca ablan burada ama orada oğluma bakma zorunluluğu mecburiyeti olmayacak allahın izni ile önümüzdeki sezon kreş e başlayacak oğlum annemde istediği zaman ablamin yanina gelir gider diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?