• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik kararı , korkular....

Merhaba ;
Bende boşanmış bir kadın olarak sizi çook iyi anlıyorum. Üstelik ben çocuksuzum.
Bunca yıldır tanıdığınız adamdan zarar gelmez inşallah ama beni daha çok eski eşiniz olacak o gereksiz ürküttü.
Acaba oradan da size bir şeyler yapmaya kalkar mı ?

Pekı esınız cocugunu görebılecek mi bu onun hakkı aranızda ne gecerse gecsın evladını babasından ayıramazsınız.
Görmemesi için sebep yok ki hiç-bir zaman zorluk çıkarmadım ancak çocuğun kişisel münasebetinin tekrar düzenlenmesi için bir dava var ancak bir kaç saat girebilir 15 günde bir psikolog bu kanıda dava da sunulan delilleere göre psikolojik sağlığı yerinde olmadığı için

Merhaba ;
Bende boşanmış bir kadın olarak sizi çook iyi anlıyorum. Üstelik ben çocuksuzum.
Bunca yıldır tanıdığınız adamdan zarar gelmez inşallah ama beni daha çok eski eşiniz olacak o gereksiz ürküttü.
Acaba oradan da size bir şeyler yapmaya kalkar mı ?
Yapabileceği herşeyi yaptı öldürmekle tehdit etti şiddet uyguladı daha bir sürü şey şimdi en fazla huzur bozmaya çalışır buna da musade etmeyeceğiz inşallah canim çok sagol

Eski eşinizin sizi bulamayacağınız bir yere gidin. Allah korusun ne adamlar var

O zaman da yasaların belirlemiş olduğu çocuğu görme gününde çocuğu kaçırıyor olacağım haklıyken haksız olacağım ama adresimi bilmeyecek tabi off ne zor günlerdi öldürmesinden korkarak isten eve arkama bakarak geçirdiğim gubler oldu:(

O zaman da yasaların belirlemiş olduğu çocuğu görme gününde çocuğu kaçırıyor olacağım haklıyken haksız olacağım ama adresimi bilmeyecek tabi off ne zor günlerdi öldürmesinden korkarak isten eve arkama bakarak geçirdiğim gubler oldu:KK43:

Haklısınız bu ülkede kadın olmak ne kadar zor. Cocugu görmek için değil size ulaşmak için bu hakkını kullanır. Ne manyaklik ya o kadar sinir oluyorum ki. Sanki bizim kadınlarımızın yaşama hakkı yok

Haklısınız bu ülkede kadın olmak ne kadar zor. Cocugu görmek için değil size ulaşmak için bu hakkını kullanır. Ne manyaklik ya o kadar sinir oluyorum ki. Sanki bizim kadınlarımızın yaşama hakkı yok
Onun çocukta gözü hiçbir zaman olmadi ki çok kere duydum kendi ağzı ile oglumdan daha çok seviyorum diye ve beni öldürmekle tehdit eden bir adam bu karakolda sabahladigjm günlerde çok uğraştım ama devlet diyor ki seni öldürecek olsa da o çocuğun babası.. offf öyle şeyler var ki ruh sağlığı yerinde değil bir kere siz o babaya nasıl kalma verebiliyorsunuz nasıl iş nasıl kadını korumk anlamadım gerçi dava açmıştım kalma olmasını istemiyorum diye o olumlu gidiyor zira bir keresinde çocuğu almıştı alma gününde birseyden sebep telde benimle tartıştı bana telefonda kendimide çocukla beraber camdan atacağım şimdi demişti ben koşarak gidip almıştım oğlumu sinirle bisey yapar diye bunlar da var dosyam da sahitlerimde ki ben yine kıyamıyorum evladıma baba bilsin diye saatlik annem gözetiminde gösteriyorum ama iste korkularım büyük:(

Eşı ike boşanma nedenlerini onun ve ortak tanıdıklarımızın anlattığı kadarı ile biliyorum sadece ailesini aileleri kırmamak için yaptığı bir evlilikmis. Farklı şehir nedeni işi

Ciddimisin, nasıl bir mantık aklım almadı doğrusu.Beni şahsen çok rahatsiz ederdi..Bu Düşünceyede katilmiyorum mutlaka oda istemiştir ki evlenmistir.Ailesinin onayladigi kisiyle evlenmeye ikna olan adam ileride ailesinin agizina bakip boşanmayada yatkindir..
Hakkinda hayirlisi olsun.., şayet evlenirseniz ailesine uzak ve mesafeli olmanizi tavsiye ederim..

Düzen bozmaya değmez, mağazanı işlet, çocuk büyüyünce düşüncesi değişebilir. Ergenlikte sorunları olacak, o adam ne kadar babalık yapabilir, sert çıksa sen bozulursun. Onun işi ne ki? O gelemez mi?

Çocuk travmaları yeni atlatmış. Başka bir adamla yaşamasını istemek bence haksızlık. Güvenli alanda yaşamalı oğlunuz biraz huzur bulmalı. Ben olsam kimseye güvenmeZdim. Benim de 1 yaşında oğlum var empati yapıyorum.
Çocuğunuzun yaşı küçük, şimdiki duygusal tepkileri ile 4 sene sonraki aynı olmayacak. Erkek doğası farklıdır. İleride babası ile görüştükten sonra siZe bilenebilir. Onun anlık tepkileri ile bir karara varılması doğru değil. Bu yaştaki çocuğa prkta uyuyalım mı diye sorsanız, salıncak üstünde olsun der size. Yani çocuklar her zaman mantıklı düşünemez.

Gezin tozun, ilişkinizi yaşayın. İlla Evlilik neden? Yetişkin insanlarsınıZ sevgili olun.

Son düzenleme:
Oglunuzun saglikli bir babaya sizinde binhayat arkadasina ihtiyaciniz var sizin yasadiginiz sehirde bi bi duzen kurabilirsiniz yani orta yolu bulmaya calisin bide eger vazgececekseniz bidaha evladinizla erkek arkadaslarinizi tanistirmayin siz atlatirsiniz amancocuk için hayal kiriklıgi olur

Kimse kusura bakmasın ama babasının çocuğu görme hakkı yok ardına bakmadan git uzaklaş onca yıldır tanıdığın seni seven insan seni Üzmez sanıyorum Allah yolunuzu açık etsin

Eğer sorulduysa kusura bakmayın okuyamadım tüm yorumları anneniz sizinle gelecekmiş peki sizinle mi yaşayacak aynı evde ?
Mesela bu bi sorun bana göre sizin çekirdek aile olmanız lazım kesinlikle.
Karşı tarafın ailesi de çok müdahaleci olmamalı mesela baştan bunu hissettirmeniz lazım dip dibe mi oturacaksınız mesela cat kapı gelecek insanlar mi ne bileyim ?
Burada ne aşklar var kv es ailesi yüzünden bitiyor.
Bu tarz mevzuları konuşun bence evet onlar içli dışlı olabilirler ama belki siz nefes almak isteyeceksiniz .
Eski eşiyle neden bosandiklari da cok önemli mesela malum genelde kadınlar emek veriyor neden bırakıp gitmiş bu kadın böylesine mükemmel erkeği mesela?

Kv nın söylediği çok önemli soğuk davrandı bize kendini sevdiremedi demiş .
Yanı aman onlar mutlu olsun biz sevmesekte olur diye düşünmemişler mesela?
Gelinden çok mu şey bekliyorlar acaba ?

Oglunuzun saglikli bir babaya sizinde binhayat arkadasina ihtiyaciniz var sizin yasadiginiz sehirde bi bi duzen kurabilirsiniz yani orta yolu bulmaya calisin bide eger vazgececekseniz bidaha evladinizla erkek arkadaslarinizi tanistirmayin siz atlatirsiniz amancocuk için hayal kiriklıgi olur
Yeni tanıdığım biri olsaydı asla tanistirmazdim tanıştırmak zaten o konuda bende hassasım ki bana göre çok yakın 14 yıllık bir arkadaşımın tanismasinda sakınca yoktu baba göre

Eğer sorulduysa kusura bakmayın okuyamadım tüm yorumları anneniz sizinle gelecekmiş peki sizinle mi yaşayacak aynı evde ?
Mesela bu bi sorun bana göre sizin çekirdek aile olmanız lazım kesinlikle.
Karşı tarafın ailesi de çok müdahaleci olmamalı mesela baştan bunu hissettirmeniz lazım dip dibe mi oturacaksınız mesela cat kapı gelecek insanlar mi ne bileyim ?
Burada ne aşklar var kv es ailesi yüzünden bitiyor.
Bu tarz mevzuları konuşun bence evet onlar içli dışlı olabilirler ama belki siz nefes almak isteyeceksiniz .
Eski eşiyle neden bosandiklari da cok önemli mesela malum genelde kadınlar emek veriyor neden bırakıp gitmiş bu kadın böylesine mükemmel erkeği mesela?
Birlikte 9 ay yaşadılar o bir bosluktaydi ve o boşlukla ailelerin istediği bir kızla evlendi mükemmel bir adam olsaydı böyle bir hata yapmazdı 1 yıl evlilik hayatı oldu ve döndü kız boşanmak istemedi çok seviyordu :( hatta o süreçte yuvanı yikma kız seni seviyor değer veriyor diye çok tavsiyelerde bulundum o sıra ben hamileydim hatta benimki seninki gibi aşk evliliği değil vildan diyordu.. nitekim kiza yazık oldu..

Kv nın söylediği çok önemli soğuk davrandı bize kendini sevdiremedi demiş .
Yanı aman onlar mutlu olsun biz sevmesekte olur diye düşünmemişler mesela?
Gelinden çok mu şey bekliyorlar acaba ?
O gelinlerini çok seviyordu oysa kv ile gelin arasında problem yoktu problem eşler arasındaydı. Ben kv nın geline öyle birşey dediğini sanmıyorum bana blöf yapti

Düzen bozmaya değmez, mağazanı işlet, çocuk büyüyünce düşüncesi değişebilir. Ergenlikte sorunları olacak, o adam ne kadar babalık yapabilir, sert çıksa sen bozulursun. Onun işi ne ki? O gelemez mi?
Lojistik firması var gelmesi zorlarsam mümkün ama burada yaşadıklarım zordu ailem de dahil burada sağlıklı bir hayat kuracağımı düşünmüyor malesef aynı düzeni orada da kurabilirim diye düşünüyorum ki ben dışim ve tırnağımla geldim kimseden destek almadim duzenim için ondan sebep aynı şartları olusturabilcegimi düşünüyorum sadece aileye yakın olmak canımı sıkıyor

bence çocuk küçükken evlilğe karşı biriyim en azında çocuk büyüyüp ayakları üzerinde durana kadar. ama karşındaki insandan eminsen bir şey diyemem. uzakta bir hayat kurma kararı mantıklı olmuş. ama eski eşine dikkat et yinede. normal biri değil anladığım kadarıyla

bence çocuk küçükken evlilğe karşı biriyim en azında çocuk büyüyüp ayakları üzerinde durana kadar. ama karşındaki insandan eminsen bir şey diyemem. uzakta bir hayat kurma kararı mantıklı olmuş. ama eski eşine dikkat et yinede. normal biri değil anladığım kadarıyla
Aslında normal bir eski eş olmuş olsa aynı fikirdeyim sizinle onun vermiş olduğu rahatsızlık ve huzursuzluk bir türlü bitmiyor bu şekild e oğluma da yetemiyorum benimle uğraşan bir adamla hayat çok zor ..yasalar boşanmışta olsan kadını pek korumuyor uzaklaştırma veriyorlar yaklaşınca araman gerek arıyorsun aradigin ekip eski eş olduğunu öğrenince ciddiye bile almıyor bir memurun bisey yaparsa ara dediğini bile biliyorum niyetim memurları işine sahip çıkanları kötülemek değil ama toplumumuzun yetistirulmesinden kaynaklı eski eş kişisini barışırlar gözü ile ciddiye almiyor:( ama birinin eşine aynı şeyi yapmis olsa bakın elalemin karısını nasıl rahatsız edersin diye linç ediyor

Back