- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi _KuBeYHaTuN_
-
Güveniyorsan bence gitmelisin. Ama dükkanı kapatmak yerine devredebilirsin canım. Ordan bir para olur elinde de.Işimi seviyorum ve bu işi yine yapmayı düşünüyorum önümüzde 9 10 ay gibi bir zaman var onun işi orada onun için gideceğiz gidersek.
Sizler böyle yazdıkça aklıma daha yumuşatarak sorabileceğim sorular geliyor çok sağolun ilk gelinle araları cok uzakti yurtdisindaydılar o sürede ailesi türkiye de yani 1 yılda kv 1 kere gitmiş oraya da ama eltimin 1 yaşında oğlu varken ikizi olmuş üstüne 3 uz gibi büyütmek zorunda kalmış aynı evde koloni gibi yasamislar:) birbirlerine çok bağlı kv ve elti seviyorlar çok birbirlerini ama ben onlar gibi olamam açıkçası he haftada 1 giderim bir onlar gelir ama ötesi beni çok aşar
Evet destek aldım çünkü çok zordu zorlu geçti aslında hazır hiç hissetmiyordum baştan ama şimdi yuva kurmak istiyorum oğlum ben düzenli bir hayatım olsun istiyorum ama dediginiz gibi ıyi biri olması yetmiyor ki zaten baştan herkes ıyi, ıyi yönünü gösteriyor..zaten onunla ilgili onu olcerken tek takildigim aşırı aileci bur yapıyla yetişmesi yaşaması diğer yandan Bend e anneme çok bağlıyım empati kurmaya çalışıyorum ama herkesin bir anda herkesle anlaşması diye birşey yok malesefBence salt iyi biri gibi dusunme. Her hareketini iyi incele sakin uzerini kapatma. Hani gormezden geliyoruz ama ileride cok pisman oluyorz. Bin dusun bir hareket et daha bir bucuk yil olmus bosanali herhangi bi profesyonel destek aldin mi sen su an tam anlamiyla hazir misin evlilik hayatina. Bilemiyorum ben ya iyi dusun ikinci kez kirilirsan daha agir olur altindan kalkmasi
Devretmeyi düşünmüyorum canim ablama vereceğim isletmesiniGüveniyorsan bence gitmelisin. Ama dükkanı kapatmak yerine devredebilirsin canım. Ordan bir para olur elinde de.
Haftada bir gitsem bir de onlar gelse iki olur annem bizim evimizde olacak ki ailesi o kızın bu manevi düzenini bozma diyor o da zaten aynı düşüncede e annem evimizde ben her akşam kv de de olmam saçma olmaz kiSizi haftada 1 görüşme çok aşıyorken, emin misiniz annenizin sizinle yaşıyor olmasının problem olmayacağına?
Aranıza beni alın talebiyle gelmiş adam ama aynı evin içinde bazen bu konu zorluk olabiliyor.
Sonrasında sen benim aileme haftada bir maruz kalıyorsun ben 7/24 olayı canınızı çok sıkar...
Evet destek aldım çünkü çok zordu zorlu geçti aslında hazır hiç hissetmiyordum baştan ama şimdi yuva kurmak istiyorum oğlum ben düzenli bir hayatım olsun istiyorum ama dediginiz gibi ıyi biri olması yetmiyor ki zaten baştan herkes ıyi, ıyi yönünü gösteriyor..zaten onunla ilgili onu olcerken tek takildigim aşırı aileci bur yapıyla yetişmesi yaşaması diğer yandan Bend e anneme çok bağlıyım empati kurmaya çalışıyorum ama herkesin bir anda herkesle anlaşması diye birşey yok malesef
Çok teşekkür ederim annem onu çok severdi eskiden beri tanıyor zaten o konuda mutluyum annem ilk eşimde pek razı değildi istiyorum diye sesini çıkarmamıştı kadıncağız şimdi ise o yaşadıklarımdan sonra sevgilime çok saygısı var karakterini az çok bildiğinden..bence gayet makul...bazen kader böyle önce kaybettirir sonra buldurur...anneciğinin fikri çok önemli burda...çünkü anneler hissediyor...tanıdığın bildiğin insan...ailesinden de ürkme...adam gibi adamlar dengeyi çok güzel kuruyorlar....
Haftada bir gitsem bir de onlar gelse iki olur annem bizim evimizde olacak ki ailesi o kızın bu manevi düzenini bozma diyor o da zaten aynı düşüncede e annem evimizde ben her akşam kv de de olmam saçma olmaz kidiğer yandan onlar kp ile ne kadar sık gelebilir ki bana yanlış mi düşünüyorum
Ay demeyin ya çok korkuyorum o konuda ama izenimlerim tanıdığım kadarı ile annesi aslında çok iyi biri oğluna çok düşkün belkide korkuyordur oğlu bur kadını bu kadar çok seviyorken kaybedermiyim kız doldurur mu diye ki yukarı da bahsetmiştim kiza demiş ki çok bizi eleştirme devdir kendini diye sevmiyordu çünkü oğlu onu da öyle demediğini sadece bana taktik yaptığını bizden soğutma demeye getirdiğini düşünüyorum sevdiği için korkuyor gibi:)Benim.eski.esimde oyleydi. Aslinda annesi akli basinda iyi huylu bir kadin ise varsin baksin. Sonucta kimse cocugunun yuvasi bozulsun istemez de eger dedigim gibi bir kadinsa. Ama aksi kotu niyetli her hareketinin altinda baska seyler arayan biriyse sikintu ya
Çok haklısınız aslında annem sık sık ablamin yanina gelicek ablamla konuşurlarken duydum sanırım 1 ay ablam 1 ay ben modu anneme de ıyi gelicek zaten ablamlar annemin evinde oturuyor benim evimde rahat eder torunu ve sürekli yanında yaşadığı kızı ile olmuş olacak ablamin evi zaten kendininHer akşam zaten olmaz...
Genelde evliliklerde problem ya bu meseleler.
Bir noktadan sonra, affınıza sığınarak yazıyorum,
Aldılar oğlumu ana-kız oturdular. Oğlumu ben onlara mı doğurdum, diyen bir kv peydah oluyor genelde.
Belki de çok anlayışlı ve iyi niyetli bir aile ve dediğiniz gibi olur...
Bu olmasa da eş adayınızın, akşamları anne ile bir gün geçti, 10 gün geçti. 100 gün sonra
Ya ben sana sarılıp oturamıyorum bile...
İstediğimiz saatte yat kalk olmuyor...
Annen sürekli dibimizde bir şey konuşamıyoruz gibi gibi söylemleri olur mu?
Ben mi çok uzağım bu fikre bilmiyorum. Dubleks ev, alt-üst yada karşılıklı daire tamam ama aynı ev bence düşünülmeli...
Bence oğullarının 2. Evliliğine daha dikkatli yaklaşırlar, bunda bitmesin diyeZaten babam olsaydi bir sahip çıkanım olsaydı bunların hiçbirini yapamazdı o pislik .. oğlumla aralarında muntazam bir bağ var çok mutluyum bunun için ama düzenimi bozup onun ailesinin de yakınına taşınmak korkutuyor ailesi çok sıcak çok içten ama geçenlerde müstakbel kv kişisi onun eski eşinden bahsederken "bizi kötüleyip çok dırdır edip kendini sevdirmedi "diye bir cümle kurdu bana gözdağı verdi gibi geldi oysaki hep arayıp sorar kızım kızım yavrum der oğlu çok sevdiğini bildiği için formalite den mi yapıyor bunları diye düşünüyorum
Umarım öyle olur canim inşallah kimse kırılsın üzülsün istemem bende zatenBence oğullarının 2. Evliliğine daha dikkatli yaklaşırlar, bunda bitmesin diye
Bu kadar uzaksa oglunuz ona nasıl alıştı .Yanınizdaysa niye baska yere taşınıyorsunuz .....
Malesef kaçınılmaz son yapacağından adım gibi eminim sevgilimde emin bundan ama evlendigimizde ne yapacaksa yapsın ben yasalarla cozucem fazla zorlamasın beni diyorİyi biriyse neden olmasın ya? Siz de seviyorsanız olur tabi ki.. Hiçbir yuvanın garantisi yok ki bunun olsun. Yaşamadan bilemeyiz hiçbirimiz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Benim merak ettiğim şey: Problemli eski eş buna nasıl tepki verecek? Başınızı ağrıtmasa bari..
Kayinvalideye dikkat hatta imkanin varsa eski.esine sor. Ben yapmadim cok pismanim. Evlendim ailemden uzaga onun yasadigi ilceye gittim. Ailesinin yakinina inan yakin olmak cok kotu cok bagliydi annesiyle ablasina oda. Bence iyi düsün evlenince hersey farkli oluyo. Mumkunse o gelsin yaninaZaten babam olsaydi bir sahip çıkanım olsaydı bunların hiçbirini yapamazdı o pislik .. oğlumla aralarında muntazam bir bağ var çok mutluyum bunun için ama düzenimi bozup onun ailesinin de yakınına taşınmak korkutuyor ailesi çok sıcak çok içten ama geçenlerde müstakbel kv kişisi onun eski eşinden bahsederken "bizi kötüleyip çok dırdır edip kendini sevdirmedi "diye bir cümle kurdu bana gözdağı verdi gibi geldi oysaki hep arayıp sorar kızım kızım yavrum der oğlu çok sevdiğini bildiği için formalite den mi yapıyor bunları diye düşünüyorum
Eski eşi ile böyle bir problemleri olduğunu sanmıyorum çok uzaktılar birbirlerine sık sık görüşme imkanları yoktu ama soykediklerinizde haklisin böyle bir durum çok zor olurKayinvalideye dikkat hatta imkanin varsa eski.esine sor. Ben yapmadim cok pismanim. Evlendim ailemden uzaga onun yasadigi ilceye gittim. Ailesinin yakinina inan yakin olmak cok kotu cok bagliydi annesiyle ablasina oda. Bence iyi düsün evlenince hersey farkli oluyo. Mumkunse o gelsin yanina
Pekı esınız cocugunu görebılecek mi bu onun hakkı aranızda ne gecerse gecsın evladını babasından ayıramazsınız.Çok haklısınız aslında annem sık sık ablamin yanina gelicek ablamla konuşurlarken duydum sanırım 1 ay ablam 1 ay ben modu anneme de ıyi gelicek zaten ablamlar annemin evinde oturuyor benim evimde rahat eder torunu ve sürekli yanında yaşadığı kızı ile olmuş olacak ablamin evi zaten kendinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?