İkinci evlilik kararı , korkular....

Çok haklısın düşüncelerinize a dan z ye katılıyorum. Onu hep çok sevdim çünkü çok iyi biri bu anlamda hiç düşünmemiştim şimdi baktigim zaman ona birşeyler hissediyorum hemde baya baya ama bazende yaşadığım zorlukların oğlumun ailemin etkisi mi bunlar diyorum. Sorguluyorum .özlüyorum da çok karmasiğım

Canim benim ya ben de senin gibi çok şey yaşadım ama senin yerinde olsam mutluluğa bu kadar yakınken giderdim

Hayir yapmayin. DUZENIZI BOZMAYIN!
Adama asik degilseniz de asla evlenmeyin.
Evliligi ask icin degil diyorsaniz, doyurulmasi gereken duygulari doyurmak, doldurulmasi gereken basrolleri doldurmak olarak goruyorsaniz bilemem.
Ama bir gun "keske kendi halimde kalsaydim" diyeceksiniz.
Cunku siz su anda en buyuk basariyi gerceklestirmissiniz bile. Evtamam, is tamam, anne yaninizda, cocuk yaninizda. Bir tek sevdiginiz adam eksik. O da henuz yok.
Adamcagizla ilgili olun ama evlenip duzeninizi bozmayin.

Ya bence güveniyorsanız peşinden gidin. Bu saate kadar bir falsosu olmamış. Hani güvenilir birini de bulmak kolay değil. Sizin de mutlu olmaya ihtiyacınız var. Korkularla geçmez ömür. İnşallah güzel şeyler yaşarsınız. Böyle adamlar bulmak da kolay değil bu zamanda.

His varsa devamı gelir o zaman diğer yorumlarda ailesine değinmissiniz arkadaşlar gibi beni de tedirgin etti ailesi kozları açık oynayın ikinci evliliğin de kv kp derdi ile geçmesin

Canim benim ya ben de senin gibi çok şey yaşadım ama senin yerinde olsam mutluluğa bu kadar yakınken giderdim

Aynen katiliyorum

Konu sahibesi gidin

Adam sizi cok seviyor belli ki. Siz de bos degilsiniz. Oglunuz da mutlu, daha ne iste Kormayin adam sevdiklerine de, ailesine de sizin cocugunuza da sahip cikiyor ya iste

Hep tıkandığım nokta zaten babasının düşünemediği şeyleri düşünen oğlumu benden çok korumaya çalışan kaç tane daha adam olabilir ki bu hayatta . Kötü bir tecrübe korkulara neden oluyor malesef ona yansıtmiyorum ama farkında korkularımın

Adam evladiniza sahip cikmis. Bu devirde boyle adam kalmadi artik, arasaniz bulamazsiniz. Buna guvenemeyip kime guvenceksiniz

Oglunuzu bir erkegin korumasina gerek yok. Siz zaten koruyorsunuz. Yakinda buyuyunce kendini koruyabilecek zaten.
Bu demek degil ki bu adama bir baba gozuyle bakmasin, ona danismasin. Irtibati surdurursunuz.
Sadece evlenmek zorunda degilsiniz.

Aynen katiliyorum

Konu sahibesi gidin

Adam sizi cok seviyor belli ki. Siz de bos degilsiniz. Oglunuz da mutlu, daha ne iste Kormayin adam sevdiklerine de, ailesine de sizin cocugunuza da sahip cikiyor ya iste
Zaten eski eş kişisinin ailesi ile bağları çok kötü idu oğluna ve bana sahip çıkamadı ama müstakbel esim ailesin e çok bağlı onlara sadık bize de öyle umarım bizi de erdirmez kimseye

Adam evladiniza sahip cikmis. Bu devirde boyle adam kalmadi artik, arasaniz bulamazsiniz. Buna guvenemeyip kime guvenceksiniz

Inanın bazen inanmak istediğim rüya mı diyorum çok güzel birşey bir örnek vereyim geçen gittik onun şehrine oğlumla ailesinin yanında oğluma asla adı ile hitap etmedi hep oğlum dedi ya da son geleceğimiz gün" oğlumuz hava değişiminden olsa gerek wc ye gitmedi eczaneden ilaç alayım mı onun için hasta olmasın "dedi oysa hiç bahsi bile geçmemişti bir baba gibi dikkatli olması o kadar mutlu etti ki beni

Oglunuzu bir erkegin korumasina gerek yok. Siz zaten koruyorsunuz. Yakinda buyuyunce kendini koruyabilecek zaten.
Bu demek degil ki bu adama bir baba gozuyle bakmasin, ona danismasin. Irtibati surdurursunuz.
Sadece evlenmek zorunda degilsiniz.
Tabiki yok çok şükür evlenmeye de ihtiyacım yok aslına bakarsanız çok şükür her türlü oğluma ve anneme bakar sahip çıkarım..evlenmek zorunda olduğumdan değil şimdi şu koşulda mutlu olduğum için büyüsüne kapıldım bu durumun elbetteki ama korkularıma yenik düşüyorum ya anlaşamazsam diye

Onu seviyorum yani şu an hissettiğim bu

Kıyamam sana ne caniler var babasının önünde kızınıöldürüyor. Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…