- 10 Kasım 2017
- 348
- 843
- 18
- 38
- Konu Sahibi _KuBeYHaTuN_
-
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama bakın bu ikinci biraz daha ince eleyip sık düşünün çocuğu düşündüğünüzün farkındayım ama yıllar sonra o çocuk büyüdüğünde siz kendine küsmüş bir kadın olabilirsiniz çocuk büyüyüp gittiğinde sen bu adamla ömürlük kalacaksın bunları iyi düşün, oglun şu an baba yoksunluğu içinde yarın bir gün birini çok seversen oda oğluna iyi davransa oglun onu da kabullenir ya sen? Biraz olsun bu adama karşı içinde bir şey varsa bence dene ama evlilik bu yani sana anlatmama gerek yok işte aynı yatağa gireceksin hastalık var sağlık var inan sevgi olmadan bunlara sabır gösteremez
Canim benim ya ben de senin gibi çok şey yaşadım ama senin yerinde olsam mutluluğa bu kadar yakınken giderdimEvet aynı evde olmak çok farklı ama arkadaş dost olarak bir kere kırmamıştık birbirimizi..ayni evin içind e tabiki farklı olur ama bazen de diyorum kim kimi çok iyi tanıyabilir ki ben eski eş kişisinin bu denli psikopat olacağını aklımdan bile geciremezdim
Hayır onu ablam isletecek ve ben gittiğim yerde aynı sektörde mağaza açacağım
Hep inanmışımdır bu denli zorlukların arkasından illaki bir ferahlık huzur gelir . Umarım öyle olur ..hzuura çok ihtiyacim var onda da huzur kokusu varCanim benim ya ben de senin gibi çok şey yaşadım ama senin yerinde olsam mutluluğa bu kadar yakınken giderdim
His varsa devamı gelir o zaman diğer yorumlarda ailesine değinmissiniz arkadaşlar gibi beni de tedirgin etti ailesi kozları açık oynayın ikinci evliliğin de kv kp derdi ile geçmesinÇok haklısın düşüncelerinize a dan z ye katılıyorum. Onu hep çok sevdim çünkü çok iyi biri bu anlamda hiç düşünmemiştim şimdi baktigim zaman ona birşeyler hissediyorum hemde baya baya ama bazende yaşadığım zorlukların oğlumun ailemin etkisi mi bunlar diyorum. Sorguluyorum .özlüyorum daçok karmasiğım
Canim benim ya ben de senin gibi çok şey yaşadım ama senin yerinde olsam mutluluğa bu kadar yakınken giderdim
Hep tıkandığım nokta zaten babasının düşünemediği şeyleri düşünen oğlumu benden çok korumaya çalışan kaç tane daha adam olabilir ki bu hayatta . Kötü bir tecrübe korkulara neden oluyor malesef ona yansıtmiyorum ama farkında korkularımınYa bence güveniyorsanız peşinden gidin. Bu saate kadar bir falsosu olmamış. Hani güvenilir birini de bulmak kolay değil. Sizin de mutlu olmaya ihtiyacınız var. Korkularla geçmez ömür. İnşallah güzel şeyler yaşarsınız. Böyle adamlar bulmak da kolay değil bu zamanda.
Çok teşekkür ederim allah razı olsunBu durumda eğer içinize siniyorsa bu kişi denemeye değer diye düşünüyorum..
Çok mutlu olursunuz inşallah..
Hep tıkandığım nokta zaten babasının düşünemediği şeyleri düşünen oğlumu benden çok korumaya çalışan kaç tane daha adam olabilir ki bu hayatta . Kötü bir tecrübe korkulara neden oluyor malesef ona yansıtmiyorum ama farkında korkularımın
Su devirde ve ulke sartlarinda is kurup bagimsiz durmayi basarmis bir kadin en basarili kadindir.
Sizi alkisliyorum!
Oglunuzu bir erkegin korumasina gerek yok. Siz zaten koruyorsunuz. Yakinda buyuyunce kendini koruyabilecek zaten.Hep tıkandığım nokta zaten babasının düşünemediği şeyleri düşünen oğlumu benden çok korumaya çalışan kaç tane daha adam olabilir ki bu hayatta . Kötü bir tecrübe korkulara neden oluyor malesef ona yansıtmiyorum ama farkında korkularımın
Zaten eski eş kişisinin ailesi ile bağları çok kötü idu oğluna ve bana sahip çıkamadı ama müstakbel esim ailesin e çok bağlı onlara sadık bize de öyle umarım bizi de erdirmez kimseyeAynen katiliyorum
Konu sahibesi gidin
Adam sizi cok seviyor belli ki. Siz de bos degilsiniz. Oglunuz da mutlu, daha ne isteKormayin adam sevdiklerine de, ailesine de sizin cocugunuza da sahip cikiyor ya iste
Aynen korkma mutluluğun peşinden gitAynen katiliyorum
Konu sahibesi gidin
Adam sizi cok seviyor belli ki. Siz de bos degilsiniz. Oglunuz da mutlu, daha ne isteKormayin adam sevdiklerine de, ailesine de sizin cocugunuza da sahip cikiyor ya iste
Adam evladiniza sahip cikmis. Bu devirde boyle adam kalmadi artik, arasaniz bulamazsiniz. Buna guvenemeyip kime guvenceksiniz
Tabiki yok çok şükür evlenmeye de ihtiyacım yok aslına bakarsanız çok şükür her türlü oğluma ve anneme bakar sahip çıkarım..evlenmek zorunda olduğumdan değil şimdi şu koşulda mutlu olduğum için büyüsüne kapıldım bu durumun elbetteki ama korkularıma yenik düşüyorum ya anlaşamazsam diyeOglunuzu bir erkegin korumasina gerek yok. Siz zaten koruyorsunuz. Yakinda buyuyunce kendini koruyabilecek zaten.
Bu demek degil ki bu adama bir baba gozuyle bakmasin, ona danismasin. Irtibati surdurursunuz.
Sadece evlenmek zorunda degilsiniz.
Hayir yapmayin. DUZENIZI BOZMAYIN!
Adama asik degilseniz de asla evlenmeyin.
Evliligi ask icin degil diyorsaniz, doyurulmasi gereken duygulari doyurmak, doldurulmasi gereken basrolleri doldurmak olarak goruyorsaniz bilemem.
Ama bir gun "keske kendi halimde kalsaydim" diyeceksiniz.
Cunku siz su anda en buyuk basariyi gerceklestirmissiniz bile. Evtamam, is tamam, anne yaninizda, cocuk yaninizda. Bir tek sevdiginiz adam eksik. O da henuz yok.
Adamcagizla ilgili olun ama evlenip duzeninizi bozmayin.
Kıyamam sana ne caniler var babasının önünde kızınıöldürüyor. Allah korusunZaten babam olsaydi bir sahip çıkanım olsaydı bunların hiçbirini yapamazdı o pislik .. oğlumla aralarında muntazam bir bağ var çok mutluyum bunun için ama düzenimi bozup onun ailesinin de yakınına taşınmak korkutuyor ailesi çok sıcak çok içten ama geçenlerde müstakbel kv kişisi onun eski eşinden bahsederken "bizi kötüleyip çok dırdır edip kendini sevdirmedi "diye bir cümle kurdu bana gözdağı verdi gibi geldi oysaki hep arayıp sorar kızım kızım yavrum der oğlu çok sevdiğini bildiği için formalite den mi yapıyor bunları diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?