• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik kararı , korkular....

inşallah hakkınızda hayırlısı olur. benim hissettiğim sözlerinizden biraz daha zamanınız var.sonrasında bir karara varacaksınız.insanız sonuçta kimse kimseyle yüzde yüz anlaşamıyor.birliktelik yaşadığınız insana kolay kırılmıyorsanız bu da bir artı tabi.ayrıca evlendiğinizde her evlilik gibi aşamalardan geçip iyicene oturana kadar basit tartışmalar yaşamak zorunda kalabilirsiniz.önemli olan ikinizinde geçmişin gölgesinin evliliğinizdeki ilişkinize yansımaması.derin anlaşmazlıklara ayrılıklara yol açmaması.
Evet zamanımız var biraz daha inşallah şimdiye kadar ki gibi problemsiz bir şekild e devam edersek düşüneceğiz ben eylül ekim e kadar zaman istedim ölçüp tartmak maksadıyla ona kalsa hemen evleneceğiz tabi bu benim için mümkün değil

Evlilik işi ekim gibi olacak zaten bir süre daha beklemek istediğimi söyledim baştan deneyelim dedim ona bende ona alıştım ve sevdim deneme süresinde ayrılırım gözü ile bakıyordum birazda is onu çok sevmek noktasına gelince evlilik işine sıcak bakmaya başladım yoksa hala daha zamanımız var önümüzde
Inşallah sizin ve oğlunuz için en iyisi olur.

Inanın bazen inanmak istediğim rüya mı diyorum çok güzel birşey bir örnek vereyim geçen gittik onun şehrine oğlumla ailesinin yanında oğluma asla adı ile hitap etmedi hep oğlum dedi ya da son geleceğimiz gün" oğlumuz hava değişiminden olsa gerek wc ye gitmedi eczaneden ilaç alayım mı onun için hasta olmasın "dedi oysa hiç bahsi bile geçmemişti bir baba gibi dikkatli olması o kadar mutlu etti ki beni
Ne kadar düşünceli dimi bana kalırsa seni kazanmak için yapıyor.Hiç acele etmeyin.Başıma gelmiş biri olarak söylüyorum amacı seni kazanmak.Hem arkadaş olarak anlaşmak farklı eş olarak çok farklı hayal kırıklığına uğramazsınız inşallah...

Aslında normal bir eski eş olmuş olsa aynı fikirdeyim sizinle onun vermiş olduğu rahatsızlık ve huzursuzluk bir türlü bitmiyor bu şekild e oğluma da yetemiyorum benimle uğraşan bir adamla hayat çok zor ..yasalar boşanmışta olsan kadını pek korumuyor uzaklaştırma veriyorlar yaklaşınca araman gerek arıyorsun aradigin ekip eski eş olduğunu öğrenince ciddiye bile almıyor bir memurun bisey yaparsa ara dediğini bile biliyorum niyetim memurları işine sahip çıkanları kötülemek değil ama toplumumuzun yetistirulmesinden kaynaklı eski eş kişisini barışırlar gözü ile ciddiye almiyor:KK43: ama birinin eşine aynı şeyi yapmis olsa bakın elalemin karısını nasıl rahatsız edersin diye linç ediyor

o kadar eski eş yüzünden kadınlar resmen katledilirken bile işi ciddiye almamaları gerçekten üzücü

Back