• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik kararı , korkular....

Onun çocukta gözü hiçbir zaman olmadi ki çok kere duydum kendi ağzı ile oglumdan daha çok seviyorum diye ve beni öldürmekle tehdit eden bir adam bu karakolda sabahladigjm günlerde çok uğraştım ama devlet diyor ki seni öldürecek olsa da o çocuğun babası.. offf öyle şeyler var ki ruh sağlığı yerinde değil bir kere siz o babaya nasıl kalma verebiliyorsunuz nasıl iş nasıl kadını korumk anlamadım gerçi dava açmıştım kalma olmasını istemiyorum diye o olumlu gidiyor zira bir keresinde çocuğu almıştı alma gününde birseyden sebep telde benimle tartıştı bana telefonda kendimide çocukla beraber camdan atacağım şimdi demişti ben koşarak gidip almıştım oğlumu sinirle bisey yapar diye bunlar da var dosyam da sahitlerimde ki ben yine kıyamıyorum evladıma baba bilsin diye saatlik annem gözetiminde gösteriyorum ama iste korkularım büyük:KK43:

Bence siz asla görüşmeyin yuh diyorum ya...

Bende görmek sesini bile duymak istemiyorum ama takip ediyor saplantı oldu onda mutlaka karşıma çıkıyor bir şekild e görüyorum nefret ediyorum ya görünce midem kasılıyor resmen

Haklısınız insanın midesi bulanır :O Allah sabır versin dualarım sizinle

hepsini okudum

evlenmek istediginiz adam sizi ailesine ezdirir mi? ben hic bu tarz seyler yasamadim ama malum bdv de cok okuyoruz boyle konulari

eger es ailesiyle mesafe korunabilecekse , gercekten sevginizden eminseniz gidin bence

hepsini okudum

evlenmek istediginiz adam sizi ailesine ezdirir mi? ben hic bu tarz seyler yasamadim ama malum bdv de cok okuyoruz boyle konulari

eger es ailesiyle mesafe korunabilecekse , gercekten sevginizden eminseniz gidin bence
Ben 14 yıl birini sevmiş olsam ve o sevdiğim kişi çok ama çok zor bir süreç yasasa ve buna şahit olsam aileme asla ezdirmem ben olsam o da beni çok iyi tanıyor kırılgan biriyim benim neye üzülüp uzulmeyecegimi çok iyi biliyor aslında umarım ezdirmez insanlar bir şeyi çok isteyip sahip olunca genelde değişiyorlar :(

Ben 14 yıl birini sevmiş olsam ve o sevdiğim kişi çok ama çok zor bir süreç yasasa ve buna şahit olsam aileme asla ezdirmem ben olsam o da beni çok iyi tanıyor kırılgan biriyim benim neye üzülüp uzulmeyecegimi çok iyi biliyor aslında umarım ezdirmez insanlar bir şeyi çok isteyip sahip olunca genelde değişiyorlar :KK43:
inanin bdv okudukca benim bile bazi konularda fikrim degisti
bende iki kere evlendim ama eslerim ailesine bagimli degildi , hic boyle sorunlar yasamadigim icin birsey diyemiyorum
cok uzun zamandir taniyorsunuz bu adami , aslinda en iyi cevabi siz verebilirsiniz
gitmeden once karsiniza alip ciddi ciddi konusabilirsiniz
sonucta yasi da kucuk degil , anlarsiniz konusmalarindan diye dusunuyorum

inanin bdv okudukca benim bile bazi konularda fikrim degisti
bende iki kere evlendim ama eslerim ailesine bagimli degildi , hic boyle sorunlar yasamadigim icin birsey diyemiyorum
cok uzun zamandir taniyorsunuz bu adami , aslinda en iyi cevabi siz verebilirsiniz
gitmeden once karsiniza alip ciddi ciddi konusabilirsiniz
sonucta yasi da kucuk degil , anlarsiniz konusmalarindan diye dusunuyorum
Çok haklısınız konuşmak açık açık en iyisi buradaki mesajlar fikirler insana öyle ıyi geliyor ki inanın olumlu olumsuz her tavsiye insanı olumlu etkiliyor çok sagolun

eski eş kişisi ve kv kişisi demişsiniz.
ben nedense takıldım buna..
kullanım olarak kulağımı tırmalamasından ziyade eski eşi sahiplenmek istemediğiniz için böyle söylemenizi anladım da..
kayınvalide adayınız için niye böyle bir ifade kullandınız?

kadının eski gelinle ilgili kurduğu cümle, size vermek istediği ayar canınızı sıktığı için mi?

çok olumlu şeyler hissedemedim nedense bu adamla ilgili.
sizi de etkilemek istemem ama..
çocuğunuzun babası babalık yapacak bir adam değilmiş psikopatmış anlattığınız kadarıyla.
ama inat uğruna evlenip, bir insanın hayatını etkilemek de çok sağlıklı bir bakış açısı gibi gelmiyor bana..
belki bu adam evlendi ve kadına kötü davrandı, sizinle kıyasladı.
asla tek kişiyi dinleyerek bir kanaate ulaşmam bu tür olaylarda..

eski eş kişisi ve kv kişisi demişsiniz.
ben nedense takıldım buna..
kullanım olarak kulağımı tırmalamasından ziyade eski eşi sahiplenmek istemediğiniz için böyle söylemenizi anladım da..
kayınvalide adayınız için niye böyle bir ifade kullandınız?

kadının eski gelinle ilgili kurduğu cümle, size vermek istediği ayar canınızı sıktığı için mi?

çok olumlu şeyler hissedemedim nedense bu adamla ilgili.
sizi de etkilemek istemem ama..
çocuğunuzun babası babalık yapacak bir adam değilmiş psikopatmış anlattığınız kadarıyla.
ama inat uğruna evlenip, bir insanın hayatını etkilemek de çok sağlıklı bir bakış açısı gibi gelmiyor bana..
belki bu adam evlendi ve kadına kötü davrandı, sizinle kıyasladı.
asla tek kişiyi dinleyerek bir kanaate ulaşmam bu tür olaylarda..
Sahiplenip kayınvalidem diyemiyorum müstakbel kv demek uzun geldiği için öyle söyledim yok kv ye karşı nötr bir durum söz konusu söylediğinden rahatsız oldum evet gerek yoktu bence böyle bir ayara ama bu ona gıcık olduğum önyargılı olduğum anlamını taşımıyor
Diğer bahsettiğiniz şeylerde de kesinlikle haklısınız aslına bakarsanız inat olayı değil çok seviyorum bu adamı ama korkum bu sevgimin 14 yıllık arkadasligin ardından yaşadığım şeylerde yanımda olması mi yoksa gerçekten aşk mi celiskim buyuzden kadına nasıl davrandı kıyasladı mi hiç bir fikrim yok ve bazen benimde aklıma bu düşünceler geliyor:(

Benim mendi tecrubelerim ve gözlemlerim dogrultusunda tavsiyede bulunacagım. Bence duzeninizi şu aşamada bozmayin hemen resmi bir birliktelik yaşamayın. Önce ayni evde bir deneyin beraber yaşayın adı birliktelik olur dini nikah olur bilemiyorum ama öncelikle ayni eve girip öyle tanımaya çalışın. Baktınız iyi mutlu huzurlu bir beraberliğiniz oldu cocugunuz iyice kabullendi o zaman evlenip onun bulunduğu sehire gidin derim. Çünku ayni eve girmeden kimse kimseyi tanıyamıyor hemen güvenmeyin derim

Birde ben yerinizde olsam çocuğum da varsa hiç tekrar evlilik gibi bir kumar oynamayı göze alamazdım. Tamam tanıdım artik diyosun evleniyosun sonra içi fos cıkıyo bilemiyosun ki. Bence oğlunuzu büyütün bu adamda çok değer veriyosa gidip gelmeye destek olmaya devam etsin ama evlilik için biraz daha bekleyin

Benim mendi tecrubelerim ve gözlemlerim dogrultusunda tavsiyede bulunacagım. Bence duzeninizi şu aşamada bozmayin hemen resmi bir birliktelik yaşamayın. Önce ayni evde bir deneyin beraber yaşayın adı birliktelik olur dini nikah olur bilemiyorum ama öncelikle ayni eve girip öyle tanımaya çalışın. Baktınız iyi mutlu huzurlu bir beraberliğiniz oldu cocugunuz iyice kabullendi o zaman evlenip onun bulunduğu sehire gidin derim. Çünku ayni eve girmeden kimse kimseyi tanıyamıyor hemen güvenmeyin derim
Malesef buna ailem ve çevrem onay vermez yargılanırım

Birde ben yerinizde olsam çocuğum da varsa hiç tekrar evlilik gibi bir kumar oynamayı göze alamazdım. Tamam tanıdım artik diyosun evleniyosun sonra içi fos cıkıyo bilemiyosun ki. Bence oğlunuzu büyütün bu adamda çok değer veriyosa gidip gelmeye destek olmaya devam etsin ama evlilik için biraz daha bekleyin
Evlilik işi ekim gibi olacak zaten bir süre daha beklemek istediğimi söyledim baştan deneyelim dedim ona bende ona alıştım ve sevdim deneme süresinde ayrılırım gözü ile bakıyordum birazda is onu çok sevmek noktasına gelince evlilik işine sıcak bakmaya başladım yoksa hala daha zamanımız var önümüzde

benim burada birinci evliliklerini bitirmiş ikinci evliliklerini yapan bayanlarda gördüğüm sıkıntı.hatta 2. evliliğini de yapan erkeklerde de olabilir. tahammül azlığı. ilk evlilikte çoğu tahammül sınırları aşıldığı için 2. evlilikte bi yere kadar gidip bi yerde tıkanabiliyor.birincisinde olduğu gibi ikincisi de piyango gibi bir şey. yaşınız genç ve eski kocanızın psikopatlığı yüzünden adam gibi bir evlilik geçiremeyip boşanmak zorunda kalmışsınız.zaten yaşanacaklarınız varsa bizim buradan olmaz diye yorum yazmamızın engel olacağını sanmıyorum.
sadece sizin kendinize sormanınz gereken şu sorular size hazır olup olmadığınız hakkında fikir verebilir?
-psikolojik olarak yine bir erkekle sabırla geçinebileceğinize inanıyormusunuz.
-eski size yaşatılan tramvaları tamamen atlattığınızı düşünüyormusunuz.
-bir erkeğin arkadaş olarak başka sevgili olarak başka koca olarak başka birine dönüşebileceğini kabul edebiliyormusunuz.
- eş adayı ile oğlunuz arasında oluşacak gerginlikte orta yolu bulabilecekmisiniz?
-boşandıktan sonra kurduğunuz düzen 2. evlilik ile kısıtlanabilir. size bağlı olan yada olmayan sebeplerden.bunun sıkıntısını yaşama ihtimaliniz var mı?

benim burada birinci evliliklerini bitirmiş ikinci evliliklerini yapan bayanlarda gördüğüm sıkıntı.hatta 2. evliliğini de yapan erkeklerde de olabilir. tahammül azlığı. ilk evlilikte çoğu tahammül sınırları aşıldığı için 2. evlilikte bi yere kadar gidip bi yerde tıkanabiliyor.birincisinde olduğu gibi ikincisi de piyango gibi bir şey. yaşınız genç ve eski kocanızın psikopatlığı yüzünden adam gibi bir evlilik geçiremeyip boşanmak zorunda kalmışsınız.zaten yaşanacaklarınız varsa bizim buradan olmaz diye yorum yazmamızın engel olacağını sanmıyorum.
sadece sizin kendinize sormanınz gereken şu sorular size hazır olup olmadığınız hakkında fikir verebilir?
-psikolojik olarak yine bir erkekle sabırla geçinebileceğinize inanıyormusunuz.
-eski size yaşatılan tramvaları tamamen atlattığınızı düşünüyormusunuz.
-bir erkeğin arkadaş olarak başka sevgili olarak başka koca olarak başka birine dönüşebileceğini kabul edebiliyormusunuz.
- eş adayı ile oğlunuz arasında oluşacak gerginlikte orta yolu bulabilecekmisiniz?
-boşandıktan sonra kurduğunuz düzen 2. evlilik ile kısıtlanabilir. size bağlı olan yada olmayan sebeplerden.bunun sıkıntısını yaşama ihtimaliniz var mı?

Ne kadar mantıklı sorular bu sorularınızın bir kısmı olumlu birkısmı olumsuz benim açımdan mesela oğlumla ilgili gerginliklere sanırım hep taraflı olacağım zira oğlum benim herşeyim, travmaları atlatamadım ama söyle bir durum daha var erkek arkadaşımla bu yola başladığımızdan beri daha iyi hissediyor daha az sinirleniyor daha rahat hissediyorum mesela yaşadığım travmalardan dolayı herşeye alıngan oluyor kimse ile iletişim kurmak istemiyordum şimdi bunları yavaş yavaş aştığımı düşünüyorum. Düzenimin kısıtlanması gibi birşey olmaması için ikimizde elimizden geleni yapıyoruz hatta müstakbel kb orada benim mağazam için dükkan araştırması bile yapıyormuş dükkanı yine kendi imkânlarımla açmayı düşünüyorum bu arada

Çocugunuz ic8n evlenmeyin seviyorsan8z gercekten kendiniz istediginiz icin evlenin,ailesine cok bagli olmasi bi bakima iyi degil:evliligin icinde esinizin fikirlerini etkileyeceklerdir tabi kisiyede bagli bu size daha duşkun bi adamsa size daha bagliysa sorun yasamazsiniz ama diyer ihtimalde var hayirlisi olsun hakkinizda

Çocugunuz ic8n evlenmeyin seviyorsan8z gercekten kendiniz istediginiz icin evlenin,ailesine cok bagli olmasi bi bakima iyi degil:evliligin icinde esinizin fikirlerini etkileyeceklerdir tabi kisiyede bagli bu size daha duşkun bi adamsa size daha bagliysa sorun yasamazsiniz ama diyer ihtimalde var hayirlisi olsun hakkinizda
Çok teşekkür ederim fikirlerinize bana çok bağlı olduğundan şüphem yok ama iste kafam da karışıyor..onu sevdiğimi düşünüyorum

Ne kadar mantıklı sorular bu sorularınızın bir kısmı olumlu birkısmı olumsuz benim açımdan mesela oğlumla ilgili gerginliklere sanırım hep taraflı olacağım zira oğlum benim herşeyim, travmaları atlatamadım ama söyle bir durum daha var erkek arkadaşımla bu yola başladığımızdan beri daha iyi hissediyor daha az sinirleniyor daha rahat hissediyorum mesela yaşadığım travmalardan dolayı herşeye alıngan oluyor kimse ile iletişim kurmak istemiyordum şimdi bunları yavaş yavaş aştığımı düşünüyorum. Düzenimin kısıtlanması gibi birşey olmaması için ikimizde elimizden geleni yapıyoruz hatta müstakbel kb orada benim mağazam için dükkan araştırması bile yapıyormuş dükkanı yine kendi imkânlarımla açmayı düşünüyorum bu arada
inşallah hakkınızda hayırlısı olur. benim hissettiğim sözlerinizden biraz daha zamanınız var.sonrasında bir karara varacaksınız.insanız sonuçta kimse kimseyle yüzde yüz anlaşamıyor.birliktelik yaşadığınız insana kolay kırılmıyorsanız bu da bir artı tabi.ayrıca evlendiğinizde her evlilik gibi aşamalardan geçip iyicene oturana kadar basit tartışmalar yaşamak zorunda kalabilirsiniz.önemli olan ikinizinde geçmişin gölgesinin evliliğinizdeki ilişkinize yansımaması.derin anlaşmazlıklara ayrılıklara yol açmaması.

Back