D
death
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi death
mrb arkadaşlar ben ben 1997 senesinde evlandim 1998 de oğlumu kucağıma aldım ve 2001 yılında eşimle ayrıldık.ben kendi ayakları üzerinde durma mücadelesi verirken oğlum bensiz kaldı bir süre annemde kaldı ,bende kaldı, bakıcıda kaldı yani çocuk ister istemez etkilendi benimde hatalarım olmuştur elbette mükemmel anne olmak gibi bir derdim yok fakat benimle geçirdiği her an çok güzeldi,ve birlikte yaşamaya başladık anaokuluna yazdırdım 6 yaşındaydı o yıldan itibaren birlikte yaşadık mücadele ettim kazandım didindim elbette hatalarım oldu yalış davranışlarım oldu fakat yazları en güzel tatilleri yaşattım en iyi kıyafetleri aldım eğitimi için etütlere yolladım ne isterse yaptım maddi manevi ama hiç yaranamadım bunların karşılığında sözdinleyen,insanlarla iyi geçinen,okulunda başarılı bir çocuk olmasını istedim.ama ne yaptıysam beceremedim birtek öğretebildiğim merhametli olmasını, paylaşımcı olması öğrettm.onundışında agresif,sözdinlemez,arkadaşlarına şiddetli,oyu oynarken hükmeden,oyun bozan,yalan dikkat bozukluğu ve buna benzer davanış bozuklukları var.2005 yılında 2. evliliğimi yaptım.eşim oğluma çok iyi davrandı hiç kızdığını görmedim öğretici davranırdı hep ama hiçbir zaman oğlum onu dinlemedi saygı duymadı,benide dinlemedi tüm hayatı oyun oynamak dışarı çıkmak üzerine kurulmuş sanki çıkamadığı zaman sıkıldığı zaman herkes kötü oluyor mutsuz oluyordu.onu değiştirmek için elimden geleni yaptığımı düşünyorum ama başaramadım.yaşadığım olayları sıkıntıları buraya yazsam b sitenin kotası yetmez ve sanırım çıldırırsınız onun için kısa geçiyorum.bu yıl oğlumu babasına yolladım artık orada belki baba terbiyesi alır düzelirdiye babasıda 2. evliliğini yaptı onunda bir oğlu var oda elinden geleni yapıyordur umarım sonuçta oda babası tabiki benimgibi olamz ama yapıcak birşeyim kalmamıştı,benm bebeğim oldu eşimi dinlemez oldu okulda başedemedik ve okuldan atılmak üzereydi yaramaz olmasının yanında öğretmene saygısıda yoktu.şuan babasının yanındada aynı şeyler yaşanıyor adamın eşinindende burnundan getiriyor biz bu çocuğu eğitemedik birtürlü ne yapacağımı şaşırmış durumdayım butarz şeyler yaşamış yada şahit olmuş kişiler biraz bana fikir verebilirlermi akıl akıldan üstündür hertürlü seçeneğe açığım oğlumu topluma kazandırmak için elimden gelen neyse onu yapmak istiyorum.bir derdimde artık bu olaylardan ve bu safhadan sonra onu yeniden temelli yanıma almam imkansız oldu çünkü eşimle düzenim bozulmaya başlamışt ve artık büyüyor onun erkeksi duygularıyla ben kadın olarak başedebileceğimi sanmıyorum zaten okumaya niyeti yok sanırım bir işe girip çalıştırılmalı ve ben bunu yapamamki 2. bir boşanmayı maddi manevi kaldıramam babası babası olarak birazda onun ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum.lütfen biraz fikir verin çaresizim artık çok üzülüyorum içim acıyor ve çok çok çok ta özlüyorum...senağlama
Son düzenleyen: Moderatör: