D
death
Ziyaretçi
- Konu Sahibi death
benim düşüncemde bunların aksi değilki biranem istemezmiyimo ğlumun okumasını,ona söylediğim başka alternatifinin olmadığı onun görevinin okumak olduğu,çok konuşuyorum aklına girsin diye allahı nasıl anlatsamki sizlere bilmiyorum kendimi ifade edemiyorum parmak uçlarımla işte.6 yaından beri yardımlar alıyoruz dr ile durumum müsade etikçe götürdüm,elimden geleni yaptım fakat bu ceza bana çok değilmi okadar çok çocukDurumun gerçekten zor allah yardımcın olsun Zaten çocuğunu tekrar kazanmak istemesen buraya konu açmazsın ben böyle düşünüyorum.Bana göre çocuğunuzu büyütürken yanında olmamanız dolayısıyla oğlunuz sizi ve babasını cezalandırıyor Kalbındeki anne baba boşluğu onu böyle sınır tanımaz bir hale getirmiş yanlız oğlunuz daha küçük yeniden kazabilirsiniz mücadele edin asla ama asla okuldan almayın okumaya mecbur olduğunu onun kafasına kazıyın okuldanmı kaçıyor gidin okulun kapısında bekleyin yada sürekli takıp edin.Beraber çalıştığım bir ablamız vardı anlattıkların aynı onun yaşadıkları en son babaya gönderdi oğlunu ordada tutanamadı çocuk sonra tekrar annesinin yanına geldi çok asiydi ve annesi öyle bir davranış sergilediki ona sahip çıktı mecbursun dedi okumaya şu an oğlu üniversitede o zamanlar ona kızıyorduk bırak rahat bırak oğlunu yakasına bu kadar yapışma diye ama gerçektende iyi yapmış yoksa oda aynı şekılde başına buyruk olacaktı bence mücadele edin konuşun hiç bıkmadan anlatın ergenlik döneminde yoksa hiç lafınızı dinlemez
varki annesi babası ayrılmış bunun yanında maddi sıkıntıda çemiş yada şiddet görmüş bazı yönlerdendeeksik kalmış bu şekilde davranmıyork hepsi kuzenimin çocularıda ayrı anne babadan ama bakıyorum artı yönleri çok ve kuzenim benim anneliğimin yarısını yapmamıştr o çocuklara.benim oğlum dışarı salmadıkmı isteği olmadıı biz kötü oluyoruz sevmiyo oluyorz çıkarları doğrultusunda sevgimizin kararını veriyor yani.