soru=evet bencede çocuğunuz sevgisiz kalmış
cvp=nereden vardınız bu kanıya canım nerden biliyorsunuz.ben vermem gereken içimden gelen anne sevgisini verdim oğluma ama sevgiyle bile eğitemedim.ben sevgisizbir anne olsaydım boşandığımda şehir şehir kaçırdılar oğluma almak için çaba sarfetmezdim hanımefendi.
soru=sevgi 5 yıldızlı otele götürmekle,her istediğini almakla,marka giydirmekle olmaz.
cvp=24 saat iyisini kötüsünü ben yaşarken oğlumun ona herşeyin iyisini vermeye çalışırken benim en ufak kızmamla kötü anne olduğumu söylemek istedim.uzakta olan herzaman özlenir bu herks için böyledir baba daha değerli oldu aramasada,almasada bunları yapmakla olmuyormuş demek istedim.ben kendimi yazı ile ifade edemesemde beni anlayanların olduğun
u görüyorum en azından .
soru=yeni eşinizle aranız bozulmasın,siz 2.boşanmayı kaldıramayacaksınız,düzeniniz bozulmasın diye çare olarak oğlunuzu babasının yanına göndermeyimi uygun gördünüz
babası sorumluluk alsın,bu zamana kadar baba olduğunu bile bilmedi diyorsunuz
peki 12 yıldır aklınız nerdeydi..
cvp=bu bir çare değldi canım benim eşim oğlumla 5 yıl aynı evde yaşadı isteseydim senin gördüğün gözle görseydim evlenir evlenmez yollardım babasına,uygun gördüğüm baba modelinide görmeli erkek kavramını anlamasıydı,bak ne güzel yazmışsın 12 yıl ben oğluma analık yapmışım bir kadın sevmese nasıl yapar bunu bilemedim ben,kadınlar çocuklarını tek başına yapmazlar canım ya ozaman aşılama yapalım bir babaya ne gerek varki dimi.
soru=2.evliliğiniz yapınca ve evliliğiniz tehlikeye girince mi anladınız eski eşinizin babalık yapmadığını..
cvp=hayır hep biliyordum, kendim arayıp babası aradı gibi gösterirdim konuştururdum onları,yazları baskı yapar muhakkak yollardım oğlumu hatta kendi almazdı biz buradan adam yollardık beraberinde teslim ederdik,adam sünnetine bile gelmedi oğlunun,haaa ben çok istedim dr da söyledim asla görüştürmüycem oğlumla baba sorumluluğu yok bu adamın aramaması almaması daha çok kırıyor oğlumu çünkü her bayram ve tatil öğretmenine ve bize babam gelicek diyor sonu hüsran oluyor toplamak bize kalıyor dedim ama sonra suçlu sen olursun dedi dr sen görüştürmedi olursun sonunda dedi,gönderme amacımızı çk güzel yazmıştım ama anlamadın sanırım baba sevgisiiiiiii..
soru= bence sizin asıl kaygınız 2.evliliğinizin tehlikeye giriyor olması...
cvp=kusura bakmayın ama bu kaygıya düşmem gayet normal sizin hayatınız nasıl bilemem ama herkesin hayatı toz pembe değil hanımefendi elbette endişe edicem bir kez ayrılık yaşaım birdahamı yaşıycam anlamadım nekadar basit geliyor size konuşması.
nereden vardınız bu kanıya canım nerden biliyorsunuz.ben vermem gereken içimden gelen anne sevgisini verdim oğluma ama sevgiyle bile eğitemedim.ben sevgisizbir anne olsaydım boşandığımda şehir şehir kaçırdılar oğluma almak için çaba sarfetmezdim hanımefendi.
BU BİR LUTUF DEĞİLDİR,ANNESİSİNİZ TABİKİ ÇABA GÖSTERECEKSİNİZ ALMAK İÇİN
HEM SEVGİYLE EĞİTMEK ÇOK FARKLI ŞEYLERDİR,TABİKİ ÇOCUĞUNUZU SEVECEKSİNİZ AMA YERİ GELDİĞİNDE SERT OLMAYI DİSİPLİNLİ OLMAYIDA BİLECEKSİNİZ,SİZ İYİ OLUP HİÇ BİR ŞEYE KIZMAYIP HER İSTEDİĞİNİ ALIP ONU EĞİTEBİLECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ.
24 saat iyisini kötüsünü ben yaşarken oğlumun ona herşeyin iyisini vermeye çalışırken benim en ufak kızmamla kötü anne olduğumu söylemek istedim.uzakta olan herzaman özlenir bu herks için böyledir baba daha değerli oldu aramasada,almasada bunları yapmakla olmuyormuş demek istedim.ben kendimi yazı ile ifade edemesemde beni anlayanların olduğun
u görüyorum en azından .
BENDE BUNU SÖYLEDİM ZATEN,ÇOCUĞUNUZ BABA SEVGİSİNE AÇ,ONUN YAPTIĞI EN UFAK BİR ŞEYDEN BİLE MUTLU OLUYOR
bu bir çare değldi canım benim eşim oğlumla 5 yıl aynı evde yaşadı isteseydim senin gördüğün gözle görseydim evlenir evlenmez yollardım babasına,uygun gördüğüm baba modelinide görmeli erkek kavramını anlamasıydı,bak ne güzel yazmışsın 12 yıl ben oğluma analık yapmışım bir kadın sevmese nasıl yapar bunu bilemedim ben,kadınlar çocuklarını tek başına yapmazlar canım ya ozaman aşılama yapalım bir babaya ne gerek varki dimi.
SİZ NEDEN YAPTIĞINIZ ŞEYLERİ ÇOK EKSTRADAN BİR LUTUF YAPMIŞ GİBİ GÖRÜYORSUNUZ ANLAYAMIYORUM
SEVMESEM 12 YIL NASIL ANNELİK YAPICAM DİYORSUNUZ,TABİKİ YAPACAKSINIZ ONU DÜNYAYA GETİRDİYSENİZ İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE YANINDA OLACAKSINIZ
BUNLAR İÇİN OĞLUNUZDAN BİR ARŞILIK BEKLEMEMELİSİNİZ,SİZ OĞLUNUZA İYİ BAKTINIZ HER İSTEDİĞİNİ YAPTINIZ DİYE SİZİN AYAKLARINIZA KAPANSIIN İSTİYORSUNUZ GİBİ KONUŞUYORSUNUZ
kusura bakmayın ama bu kaygıya düşmem gayet normal sizin hayatınız nasıl bilemem ama herkesin hayatı toz pembe değil hanımefendi elbette endişe edicem bir kez ayrılık yaşaım birdahamı yaşıycam anlamadım nekadar basit geliyor size konuşması
BENCE SİZİN BURADA ASIL SORUNUNUZUN 2.EVLİLİĞİNİZİN TEHLİKEYE GİRMESİ OLMAMASI LAZIM.BİR ANNE İÇİN DÜNYADA HER ŞEYDEN VE HERKESTEN ÖNCE EVLADI GELİR.AMA SİZ ASIL SORUN EVLİLİĞİNİZ GİBİ KONUŞUYORSUNUZ
BENDE BUNU ANLATMAYA ÇALIŞTIM.