ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadının konusuna baktım sırf zamanlama yuzunden alakasız biriyle bagdaştırılıyorum. gerçek yorum yapanlara teşekkurler. ben cevap alamadım nasıl ilerleyecgime dair ama size de iyi eglenceler

o kadının konusuna baktım sırf zamanlama yuzunden alakasız biriyle bagdaştırılıyorum. gerçek yorum yapanlara teşekkurler. ben cevap alamadım nasıl ilerleyecgime dair ama size de iyi eglenceler
Çocuğun velayetini alınca ilk eşle görüşme daha mı az olacak?

Ama siz evlenirken nasil ilerleyeceginizi dusunmussunuzdur zaten. Biz ne diyebiliriz ki.

Çocuğun velayetini alınca ilk eşle görüşme daha mı az olacak?
kadın gezip tozmak istiyor çocuk yuzunden evlenemiyormuş. çocukla konuşup bizimle muhatap olmaz diye duşumuyorum telefonu var çocugun

Ama siz evlenirken nasil ilerleyeceginizi dusunmussunuzdur zaten. Biz ne diyebiliriz ki.
ilk evlendigimiz seneki gibi olsa yine oyle plan yapmıştık. yazın bizde kalcaktı bir ay. şimdi durum degişti

Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama öyle kolay velayeti alamazsınız.

“Önemli bir şey olmadığı sürece beni arama, çocukla telefondan iletişim kuruyorsun zaten” diyecek eşiniz. İş eşinizde bitiyor
çocugun elinden telefonu alıyor mecbur ona ulasmaya çalışıyoruz ne oldu diye abidik gubidik bir sebeple telefonu aldıgını soyluyor

Diğer hesabını niye kapattın yenge

Hiç yemek var diye çocuğa köfte yapmadığın oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…