- 23 Ocak 2016
- 32.964
- 49.353
- 598
Yaa şöyle mi yapsanız mesela geldi eve sokun odayı görsün sonra oturtun bir kahve yapın sonra da yolcu edin ama sonra alışır dimikayınpederlerde buluşmaları daha iyi olur diye dusunduk bizde. zaten o girmek istesede sokmam eve illa odayı görecekse resmini çeker yollar cocuk
Daha dur musonun kv da gelecek kk ya konu açacak önce bir tüm aile fertlerini toplayalım romanı da olurResmen devamı gibi konunun değil mi buradan inanılmaz roman kitabı konuları çıkar hatta dizi çeksinler
Aynen musomun yeri hepimizde ayrı
Hani dizilerde oluyor ya 2 yıl sonra falan diye sarıyorlar insan o konuyu hemen sarmak istiyor ileriyeAynen musomun yeri hepimizde ayrı
Ya sünnete kadar sarsak yeter banaHani dizilerde oluyor ya 2 yıl sonra falan diye sarıyorlar insan o konuyu hemen sarmak istiyor ileriye
Bana da yeter canım
kendiside istiyor gibi ama ortada biri yokmuş. sadece çocugu vermek istese her seferinde bize hakaret kufur etmez buraya gelmesini bile olay haline getirmeye çalışmaz diye duşunuyorum. gecen sene yazın çocuktan haber alıp böyle mi davranıyor bana hiç öyle yapmazdı gibi triplere girip her defasında telefonda ben neyine yetmedim bana niye böyle demedin şimdiki karına diyormuşsun diye bagırıyordu.Ailesi evlendirmeye çalışıyor, kendi evlenmek istemiyor mu?
Aaa deli.kendiside istiyor gibi ama ortada biri yokmuş. sadece çocugu vermek istese her seferinde bize hakaret kufur etmez buraya gelmesini bile olay haline getirmeye çalışmaz diye duşunuyorum. gecen sene yazın çocuktan haber alıp böyle mi davranıyor bana hiç öyle yapmazdı gibi triplere girip her defasında telefonda ben neyine yetmedim bana niye böyle demedin şimdiki karına diyormuşsun diye bagırıyordu.
Bende varım
evin yerini bile bilsin istemiyorumYaa şöyle mi yapsanız mesela geldi eve sokun odayı görsün sonra oturtun bir kahve yapın sonra da yolcu edin ama sonra alışır dimi
Gel kız geeeellllllBende varımçatlarım gelmezsem...
bende gelim mi delirir heraldeGel kız geeeellllll
Gel annemmmm sende gel, ben 5 kilo çekirdek alicam çitleyip izlerizbende gelim mi delirir heralde
Tövbe Yarabbi.... Nasıl bir kiskancliktir bu.kendiside istiyor gibi ama ortada biri yokmuş. sadece çocugu vermek istese her seferinde bize hakaret kufur etmez buraya gelmesini bile olay haline getirmeye çalışmaz diye duşunuyorum. gecen sene yazın çocuktan haber alıp böyle mi davranıyor bana hiç öyle yapmazdı gibi triplere girip her defasında telefonda ben neyine yetmedim bana niye böyle demedin şimdiki karına diyormuşsun diye bagırıyordu.
Bi koca bulsa da rahatlasa inş.Tövbe Yarabbi.... Nasıl bir kiskancliktir bu.
aminBi koca bulsa da rahatlasa inş.
Ben kaçırdım o kısmı galiba.Annesi vermek istemezse nasıl alabilirsiniz ki velayeti?Sırf saydığınız nedenlerden vermek istemez çocuğunu bu kadın size.kendiside istiyor gibi ama ortada biri yokmuş. sadece çocugu vermek istese her seferinde bize hakaret kufur etmez buraya gelmesini bile olay haline getirmeye çalışmaz diye duşunuyorum. gecen sene yazın çocuktan haber alıp böyle mi davranıyor bana hiç öyle yapmazdı gibi triplere girip her defasında telefonda ben neyine yetmedim bana niye böyle demedin şimdiki karına diyormuşsun diye bagırıyordu.
Tamam şimdi buldum.İş almaya gelince ben sorun yaratacağını düşünüyorum.velayet degil kadın kendi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?