zaten çocuga surekli senin bir annen var ona anne dersen fena olur diyormuş. psıkolog bulucaz gelir gelmez goturcezMutlu olduğunuzu görünce duramayacak. Çocuk size güvenir, ısınırsa, psikolog desteği ile bunları aşarsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten çocuga surekli senin bir annen var ona anne dersen fena olur diyormuş. psıkolog bulucaz gelir gelmez goturcezMutlu olduğunuzu görünce duramayacak. Çocuk size güvenir, ısınırsa, psikolog desteği ile bunları aşarsınız.
tamam teşekkur ederimHemen hemen benim evlendigim yaştasın. Evinin Kuralları olsun sana vereceğim en büyük tavsiye bu kuzum. Ve bu kurallara evde yaşayan herkes uymali.
çocukla tanışmıştım anneside sevgilisi vardı ilk senemizde gayet anlaşılabilir biriydi. iki senedir bu halde. katlanıcam şu an sadece tavsiye istiyorumYani yapacak bir şey yok konu sahibesi, boşanmış çocuklu erkekle evlenirken çocuğuyla da tanışmak gerek, eski eşi de az biraz tanımak gerek sonuçta muhattap olunuyor. Şu saatten sonra boşanıp gitmekten veya katlanmaktan başka çaren yok sanırsam
Siz 3 kişisiniz, 4. kişi yok. Evinize, düzeninize, işinize karışılmasına müsade etmeyin. Bazı insanlar böyle, zamanında bir çocuk yaptık diye ömür boyu hayatına burnunu sokmayı kendilerine hak görebiliyor. Mesele müsade etmemek ettirmemek.zaten çocuga surekli senin bir annen var ona anne dersen fena olur diyormuş. psıkolog bulucaz gelir gelmez goturcez
evet bende bunu istiyorum karışılmasın bizim kurallarımız geçsin. umarım böylede olurSiz 3 kişisiniz, 4. kişi yok. Evinize, düzeninize, işinize karışılmasına müsade etmeyin. Bazı insanlar böyle, zamanında bir çocuk yaptık diye ömür boyu hayatına burnunu sokmayı kendilerine hak görebiliyor. Mesele müsade etmemek ettirmemek.
Sen istersen olur. Baştan eşinle de net konuş oda ilk günden belirlesin tavrını.evet bende bunu istiyorum karışılmasın bizim kurallarımız geçsin. umarım böylede olur
gelmiş gönlümün efendisiNedemek çocuğu bahane ediyor anne babası çocuğun tabi görüşecekler sen damdan düştün diye onlar düsmanmı olacak çocuğuda almaya çalışmak nedemek bakabilecekmisin çocuğun yok bişeyin yok Onların arasına giremezsin sen kimse giremez onlar tam ayrılmaz evlenirken iki kere Düşünecektin bekar adam mı kalmadı diğer konumda senin konunu yazıp durdular sizin gibilerden bıktık valla
tamam bu akşam konuşucam eşimleSen istersen olur. Baştan eşinle de net konuş oda ilk günden belirlesin tavrını.
o kadın gulyabani gibi çöktüğü yeri zehirli sarmaşık gibi sarıyor. atamazsınama güzel bir tecrübe olmuş oldu. eşki eşi burdan birinci ağızdan okuyabilirsiniz. sizinki bu modelin bi altı muhtemelen çünkü kendi ailesiyle yaşıyor musallatlar ailece kayınpederin eve çökmüşler. bi de musallatın sevgili olmamış. o kadar fark normal benceben bu kadını konumdan atabilir miyim yardım edin lutfen
Evet evet, fikir sahibi olur biraz. Musko çocuklu adamla evlenen bir kadına ışık olacağını bilse sigarayı kulakları ile içmeye başlaro kadın gulyabani gibi çöktüğü yeri zehirli sarmaşık gibi sarıyor. atamazsınama güzel bir tecrübe olmuş oldu. eşki eşi burdan birinci ağızdan okuyabilirsiniz. sizinki bu modelin bi altı muhtemelen çünkü kendi ailesiyle yaşıyor musallatlar ailece kayınpederin eve çökmüşler. bi de musallatın sevgili olmamış. o kadar fark normal bence
olabilir. okumaya çalıştım ama o kadar çarpık duşunceleri varki katlanamadımo kadın gulyabani gibi çöktüğü yeri zehirli sarmaşık gibi sarıyor. atamazsınama güzel bir tecrübe olmuş oldu. eşki eşi burdan birinci ağızdan okuyabilirsiniz. sizinki bu modelin bi altı muhtemelen çünkü kendi ailesiyle yaşıyor musallatlar ailece kayınpederin eve çökmüşler. bi de musallatın sevgili olmamış. o kadar fark normal bence
ondan ders çıkarmadım desem yalan olur daha sıcak bakmaya başladım çocugun bize gelmesineEvet evet, fikir sahibi olur biraz. Musko çocuklu adamla evlenen bir kadına ışık olacağını bilse sigarayı kulakları ile içmeye başlar
evet bizim kurallarımız geçerli olcak geldiginde. çocuk için çok endişe etmiyorum beni korkutan kadın. birşeyler planlamıyordur umarım bizimle ilgiliAma sınırlarını çizerek tabiki al senin mutluluğunda önemli
Valla musakkanın konusunda herkes deneyimlerini paylaştı. Ordan gördüğüm kadarıyla sen dik durduğun sürece, sınırları çizdiğin sürece kimse o sınırı aşamıyor. Eşinde minnet duygusuyla senin kırılmamanı daha çok önemsiyor. Sen içini ferah tut, ancak kendisine zarar verir.evet bizim kurallarımız geçerli olcak geldiginde. çocuk için çok endişe etmiyorum beni korkutan kadın. birşeyler planlamıyordur umarım bizimle ilgili
daha çocugun okulu ayarlanmadan haftaya bilet almış çocukla beraber gelcekmiş. odasını kendi hazırlicakmış olmaz dedik iyi tamam siz hazırlayın ama hazır olana kadar o şehirdeyim dedi nerde kalcak onu da bilmiyorum.Valla musakkanın konusunda herkes deneyimlerini paylaştı. Ordan gördüğüm kadarıyla sen dik durduğun sürece, sınırları çizdiğin sürece kimse o sınırı aşamıyor. Eşinde minnet duygusuyla senin kırılmamanı daha çok önemsiyor. Sen içini ferah tut, ancak kendisine zarar verir.
O kadını asla yer yarılsa bile evinin içine sokma. Asla asla asla. Evin huzurunu bozar gerek yok. Neler neler yapabilir hepimiz biliyoruz.daha çocugun okulu ayarlanmadan haftaya bilet almış çocukla beraber gelcekmiş. odasını kendi hazırlicakmış olmaz dedik iyi tamam siz hazırlayın ama hazır olana kadar o şehirdeyim dedi nerde kalcak onu da bilmiyorum.
bilmiyorum bencede benim evime giremez.O kadını asla yer yarılsa bile evinin içine sokma. Asla asla asla. Evin huzurunu bozar gerek yok. Neler neler yapabilir hepimiz biliyoruz.
Eee hazır olunda ne olacakmış peki? Niye bekliyor amaç ne?
İstediğini planlasin sen dik durevet bizim kurallarımız geçerli olcak geldiginde. çocuk için çok endişe etmiyorum beni korkutan kadın. birşeyler planlamıyordur umarım bizimle ilgili