hiç eve sokmamak en iyisi.Tam oda ayağına sağa sola muska büyü atacak eski eş tipi var nerde görsem tanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç eve sokmamak en iyisi.Tam oda ayağına sağa sola muska büyü atacak eski eş tipi var nerde görsem tanırım
Musakka bu. Zaten son zamanlarda musakka nın troll olduğunu düşünüyordum iyi ce emin oldum
Sizi takdir ediyorum insan çocuktan bile soğur böyle kadınlahiç eve sokmamak en iyisi.
teşekkür ederimSizi takdir ediyorum insan çocuktan bile soğur böyle kadınla
gerçeksem ve böyle yapıyorsanız napıcaksınız
Başımıza bide don yıkama cikardi tövbe yarabbi musakka göresim yok bu ne be
Sende de vardı di mi eski eşTam oda ayağına sağa sola muska büyü atacak eski eş tipi var nerde görsem tanırım
İnsanlar annelerini seçemiyorlar maalesef evet, karşınızdaki eski eş modelinin ne olduğu az çok belli. Çocuk zeki bir çocuk, psikolojik destekle annesiyle doğru mücadele yollarını öğrenecektir. İnşallah uyum içinde yaşayabileceğiniz gibidir gerçekten.teşekkur ederim. Bende istiyorum bizim iletişimimiz iyi bana insan annesini seçemiyor ne yazık ki gibi buyukmuşcesine konuşuyor bazen şaşıyorum. çocuk onceki senelerde bizimle kaldı o zaman kendi telefonla konuşuyordu annesiyle ama annesine gittiginde surekli basit sebeplerden telefonu elinden alınıyor mecbur iletişim kurmak zorunda kalıyorduk eski eşle. onda da surekli hakaret kufur artık gına geldi gerçekten
gerçegim ve böyle yapıyorsanız diye bir cümle olmaz çünkü ayrıca gerçekligim ispatlandı hala neyin derdindesiniz inanmıyorsanız yazmazsınızGerçeğim değil de gerçeksem yazmanız da manidar olmuş.
mesajınız için teşekkürler dikkate alıcam dedikleriniziİnsanlar annelerini seçemiyorlar maalesef evet, karşınızdaki eski eş modelinin ne olduğu az çok belli. Çocuk zeki bir çocuk, psikolojik destekle annesiyle doğru mücadele yollarını öğrenecektir. İnşallah uyum içinde yaşayabileceğiniz gibidir gerçekten.
Çocuklu biriyle evlilik yapmak böyle zorlukları da göze almak demek aslında, karşınızda musakka gibi bir hasta ruh olması muhtemel, önemli olan çocuğun ne kadar annesine benzediği.
Siz kadını kendi telefonlarınızdan engelleyin, sadece çocuğuyla iletişim kursun, çocuk bir sorunu olduğunda bize söyleyebilir, senin mesajını da bize iletebilir deyip kestirip atabilirsiniz. Baştan biraz kükrese de zamanla pes eder, hatta iyi bir psikolojik destekle çocuk bile annesiyle arasına mesafe koyabilir çünkü kadın pek sağlıklı bir birey gibi görünmüyor.
Bende de var biz Amerika’ya gitmeyi kovalıyoruz bu aralar en temizinden el etek çekelim çocuk büyüdüğünde okumaya gelsin gelecekseSende de vardı di mi eski eş
zaten çocuga surekli senin bir annen var ona anne dersen fena olur diyormuş. psıkolog bulucaz gelir gelmez goturcez
Tabi ki var böyle kadınlar, hatta zamane kaynanalarının çoğu geçmişte bu potansiyeldeki gelinlerdi. Herkesi kendiniz gibi bilmeyin lütfeno değilde gerçekten böyle kadınların var olması musakka nın gerçek olabileceği ihtimalini doğurdu.
bu yorumunuza katılıyorum zaten bana abla diyor bende başka türlüsünü istemiyorum.Kadının ruh halini bilemem ancak söylediği "senin bir annen var" sözü de doğru.
Pekçok insan, evlendikten sonra eşlerinin anne-babasına: anne/baba demekte zorlanıyor. Onlar benim anne-babam değil vb diyor.
Anne-babalarının evliliği sebebiyle; anne-babalarının hayatına dahil olan insanlara çocuklar neden anne-baba desin ?
Bu biraz yaşlılarda veya cahillerde kaldı sanki. Kim isterki eşinin çocuğu diye kendisine anne/baba demesini?Kadının ruh halini bilemem ancak söylediği "senin bir annen var" sözü de doğru.
Pekçok insan, evlendikten sonra eşlerinin anne-babasına: anne/baba demekte zorlanıyor. Onlar benim anne-babam değil vb diyor.
Anne-babalarının evliliği sebebiyle; anne-babalarının hayatına dahil olan insanlara çocuklar neden anne-baba desin ?
Başları saf saf inandım ama sonlara doğru yok artık dedimKonu açıldığı andan beri değil de, sadece son zamanlarda mı ?
Üyeler yan yana değil aynı bölgede bile değiller, birbirleriyle bir bağlantı bulunamadı, konuları da yaşadıkları da farklı, bu sebeple geyik yapmadan dalga geçmeden ve olayı diğer üyeye bağlamadan yorumlarsanız sevinirim.
Konu açıldığı andan beri değil de, sadece son zamanlarda mı ?
Yok siz musakkak değilsiniz zaten cümle kurma şekillerinizden aranızda fark var ben çok farkettimgerçegim ve böyle yapıyorsanız diye bir cümle olmaz çünkü ayrıca gerçekligim ispatlandı hala neyin derdindesiniz inanmıyorsanız yazmazsınız
Bende konuyu okuduğum da musakkak dedim ama o değilmişBaşları saf saf inandım ama sonlara doğru yok artık dedim