• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha çocugun okulu ayarlanmadan haftaya bilet almış çocukla beraber gelcekmiş. odasını kendi hazırlicakmış olmaz dedik iyi tamam siz hazırlayın ama hazır olana kadar o şehirdeyim dedi nerde kalcak onu da bilmiyorum.
Aaaa yuzsuze bak sen

Sakın evinize sokmayın. Sürekli bir şeyleri bahane eder sizin eve girmeye kalkar hep.
Bir yerde buluşsun eşiniz çocuğu orda alsın.
Evinizin adresini bile bilmese iyi olur

Sakın evinize sokmayın. Sürekli bir şeyleri bahane eder sizin eve girmeye kalkar hep.
Bir yerde buluşsun eşiniz çocuğu orda alsın.
Evinizin adresini bile bilmese iyi olur
kayınpederlerde buluşmaları daha iyi olur diye dusunduk bizde. zaten o girmek istesede sokmam eve illa odayı görecekse resmini çeker yollar cocuk

K kupeli ahahahah sende de ne şans varmış güzelim ya sen gel musakanın en nuksettiği dönemler onun hikayesinden fırlamış gibi aynı gün konu aç ayy çok fena kız🤣🤣🤣🤣🤣🤣kıyamam hepimiz sana musaka dedik diğer yenge dedik alınmadın dimi. Neye uğradığını şaşırmışsındır.
Kendi adıma özür dilerim sorry 🙏

kayınpederlerde buluşmaları daha iyi olur diye dusunduk bizde. zaten o girmek istesede sokmam eve illa odayı görecekse resmini çeker yollar cocuk
Çocuk büyükmüş zaten belki de annesiyle görüşmek istemeyecek... neden bakamamis ne sorun varmış bilginiz var mi

K kupeli ahahahah sende de ne şans varmış güzelim ya sen gel musakanın en nuksettiği dönemler onun hikayesinden fırlamış gibi aynı gün konu aç ayy çok fena kız🤣🤣🤣🤣🤣🤣kıyamam hepimiz sana musaka dedik diğer yenge dedik alınmadın dimi. Neye uğradığını şaşırmışsındır.
Kendi adıma özür dilerim sorry 🙏
gerçekten şok oldum birden herkes dalga geçmeye başladı neyse sonunda inandınız sorun degil. benim şansım hiç yok zaten

daha çocugun okulu ayarlanmadan haftaya bilet almış çocukla beraber gelcekmiş. odasını kendi hazırlicakmış olmaz dedik iyi tamam siz hazırlayın ama hazır olana kadar o şehirdeyim dedi nerde kalcak onu da bilmiyorum.
Musakkanın konusuna inanmalı mıyım derken bir yenilerini duymak inanılır gibi değil çok ilginç çocuğun odasını görse ne görmese ne niye aynı şehirde duracaksın be kadın insanların ne çok boş vakti var yahu

Valla musakkanın konusunda herkes deneyimlerini paylaştı. Ordan gördüğüm kadarıyla sen dik durduğun sürece, sınırları çizdiğin sürece kimse o sınırı aşamıyor. Eşinde minnet duygusuyla senin kırılmamanı daha çok önemsiyor. Sen içini ferah tut, ancak kendisine zarar verir.
Resmen devamı gibi konunun değil mi buradan inanılmaz roman kitabı konuları çıkar hatta dizi çeksinler 🤣

Musakkanın konusuna inanmalı mıyım derken bir yenilerini duymak inanılır gibi değil çok ilginç çocuğun odasını görse ne görmese ne niye aynı şehirde duracaksın be kadın insanların ne çok boş vakti var yahu
bende anlamıyorum ara bozmaya bi işler çevirmeye çabalicak gibi

bende anlamıyorum ara bozmaya bi işler çevirmeye çabalicak gibi
Maalesef Türkiyede böyle evlilikler kağıt üzerinde bittikten sonra bile türlü türlü sorunlar yaşanıyor erkekler karısını öldürüyor kadınlar boşandığı eşine rahatlık vermiyor bilmiyorum medeniyete ne zaman kavuşacağız hep az kitap okumaktan diyorum bunlar kitaplar da aşırı pahalandı gerçi ucuzken de okuyan sayısı azdı bence artık devlet aile hekimi gibi Aile Sağlığı Merkezlerine psikolog atamalı o zamanlar geldi de geçiyor artık

çocukla tanışmıştım anneside sevgilisi vardı ilk senemizde gayet anlaşılabilir biriydi. iki senedir bu halde. katlanıcam şu an sadece tavsiye istiyorum

Valla panpa deli deliyi görünce çomağını saklarmış, arsız edepsiz insanlarla uğraşmak için sen daha beter olucaksın. Çocuğun telefonunu mu aldı? Bırakın alsın siz hiç aramayın sormayın sezdirmeyin çocuğu umursamadığınızı sanıp kudursun o zaman çocuğu bakın ne güzel veriyor .. bu kadar. Yaptığı edepsizliklere tepki göstermeyin, ararsa açmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back