• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kaçırdım o kısmı galiba.Annesi vermek istemezse nasıl alabilirsiniz ki velayeti?Sırf saydığınız nedenlerden vermek istemez çocuğunu bu kadın size.
kadının ailesi evlensin istiyor kadında çocuk bendeyken kimse evlenmek istemiyor bakamıyorumda zaten diyip bize getiriyor çocugu haftaya tamamen

İlk sorum şu sizin ilk evliliğiniz mi? İkinci sorum şu neden evliliği daha bitmemiş birde çocuğu olan biriyle evlendiniz? Sanırsın dünyada başka erkek yok adam daha boşanmadan ilişkiye başlamışsınız birde yok eski eşi rahat bırakmıyor diyorsunuz. Ne kadar dava açılmış olsa bile kağıt üstünde evli bu adam nasıl kendinize yakıştırdınız bu durumu? Kusura bakmayın ama ortada bir çocuk var ve eski eşiyle muhattap olmak zorunda ama çocuğu bahane ederek arar bilemem o kadını hayatından çıkaramaz sizde bu durumu bile bile evlendiniz ve kabul etmek zorundasınız.
Buna katılmıyorum. Türkiye'de davalar resmen yılan hikayesine dönüyor. Bir insan 5 sene evlenmek için beklemek zorunda bırakılmamalı. 2 senedir uzayan dava yeni ilişki için yeterli bence. Eğer eminse tabi. Senelerce süren davalar var el insaf.

Eve mi gelmek istedi 🤣 kız gelsin tutuştur eline bir süpürge vileda her hafta gel oğluşun odası sil süpür topla ben uğraşamam de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back