Kaç yaşında kiBi koca bulsa da rahatlasa inş.
Bilmem.Kaç yaşında ki
kadının ailesi evlensin istiyor kadında çocuk bendeyken kimse evlenmek istemiyor bakamıyorumda zaten diyip bize getiriyor çocugu haftaya tamamenBen kaçırdım o kısmı galiba.Annesi vermek istemezse nasıl alabilirsiniz ki velayeti?Sırf saydığınız nedenlerden vermek istemez çocuğunu bu kadın size.
kim kadın mıKaç yaşında ki
12 yaşında erkekçocuk 7 yaşında oğlan mı diye sormak istedim birden
Konu açan üye var ya yeni diye. Şu internetten koca arayan okim kadın mı
bilmiyorum onuKonu açan üye var ya yeni diye. Şu internetten koca arayan o
Bu arada yardıma ihtiyacın olursa özelden yazabilirsin kuzumbilmiyorum onu
teşekkur ederim su an yok ama haftaya olabilirBu arada yardıma ihtiyacın olursa özelden yazabilirsin kuzum
konuyu ilk açtıgımdaki yorumlardan sonra kapatıcaktım iyiki kapatmamışımAklında bulunsun
Benden sana tam destek kuzumkonuyu ilk açtıgımdaki yorumlardan sonra kapatıcaktım iyiki kapatmamışım
Buna katılmıyorum. Türkiye'de davalar resmen yılan hikayesine dönüyor. Bir insan 5 sene evlenmek için beklemek zorunda bırakılmamalı. 2 senedir uzayan dava yeni ilişki için yeterli bence. Eğer eminse tabi. Senelerce süren davalar var el insaf.İlk sorum şu sizin ilk evliliğiniz mi? İkinci sorum şu neden evliliği daha bitmemiş birde çocuğu olan biriyle evlendiniz? Sanırsın dünyada başka erkek yok adam daha boşanmadan ilişkiye başlamışsınız birde yok eski eşi rahat bırakmıyor diyorsunuz. Ne kadar dava açılmış olsa bile kağıt üstünde evli bu adam nasıl kendinize yakıştırdınız bu durumu? Kusura bakmayın ama ortada bir çocuk var ve eski eşiyle muhattap olmak zorunda ama çocuğu bahane ederek arar bilemem o kadını hayatından çıkaramaz sizde bu durumu bile bile evlendiniz ve kabul etmek zorundasınız.
Kapatma lazım olacak.konuyu ilk açtıgımdaki yorumlardan sonra kapatıcaktım iyiki kapatmamışım
bencedeKapatma lazım olacak.
Eve mi gelmek istedikız gelsin tutuştur eline bir süpürge vileda her hafta gel oğluşun odası sil süpür topla ben uğraşamam de
İnfluencer birkere oBloger yenge sen mi geldin?zelamınalekümmm Musaka yer seni vala
Tam oda ayağına sağa sola muska büyü atacak eski eş tipi var nerde görsem tanırımodayı o hazırlıcakmış guyya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?