ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendisi başka bir şehirde ha deyince gelemez. çocugun telefonu var onla iletişim kurar. bunun haricinde başka ne yapar bilemiyorum

Evet riskli ama çocuğun günahı ne? Sınırları baştan esnetmemek üzere koymalı konu sahibi

kendisi başka bir şehirde ha deyince gelemez. çocugun telefonu var onla iletişim kurar. bunun haricinde başka ne yapar bilemiyorum
Anladığım kadarıyla,çocuk 12 yasinda ama olgun. Eğriyi doğruyu ayirabiliyorsa ne mutlu

kız musallat? şimdi de 2. eş mi oldun

ha tamam ben aynı şehirdesiniz falan sandım inşallah daha sizi rahatsı etmez

çocugu arıyorduk ya kapalı oluyor gunlerce merak ediyorduk arıyorduk kadını ya da onda oluyordu telefon o açıyordu
Anladım o zaman artık öyle bir ihtimal yok. Çocuğun telefonu hep açık olsun ulaşamayıp sizi aramasın. Eşiniz ne diyor?

Anladığım kadarıyla,çocuk 12 yasinda ama olgun. Eğriyi doğruyu ayirabiliyorsa ne mutlu
bizde kaldıgı ilk gun sadece zorlandık beni anlayınca duzgun zeki oldugunu anladım. bazen cocuga direktif veriyor telefonda böyle de diye duyuyorum çocuk soylemiyor onun dediklerini

bizde kaldıgı ilk gun sadece zorlandık beni anlayınca duzgun zeki oldugunu anladım. bazen cocuga direktif veriyor telefonda böyle de diye duyuyorum çocuk soylemiyor onun dediklerini
Offff çocuğa çok üzüldüm böyle bur anneye sahip olduğu için. Sana da ayrı üzüldüm. Benzer şeyler yaşadığım için çok iyi anlıyorum. 4 yılımı aldı, şimdi şükür iyiyim.

Anladım o zaman artık öyle bir ihtimal yok. Çocuğun telefonu hep açık olsun ulaşamayıp sizi aramasın. Eşiniz ne diyor?
şimdi çocuk çok agladıgı yıprandıgı için benimle konuştu ya annemlerde kalsın hergun gidim görim haftasonu bizde kalsın ya da kabul edersen bize getirelim dedi. bende getir bir problem yasarsak annene goturcegine soz ver dedim soz verdi

Ben böyle bir kadınla aynı hesap olamam nasıl bir saçmalık bu ayrıca siz demediniz mi bana bu kadın yeni eş konu açmış diye ama benim konumdaki kadın bu değil galiba yazdıkları o değil
çok yaşa musallat valla onedioda haberlerde takılmaktan sıkılmıştım sayende saat çabucak geçmiş oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…