kendisi başka bir şehirde ha deyince gelemez. çocugun telefonu var onla iletişim kurar. bunun haricinde başka ne yapar bilemiyorummerhaba sizin yerinizde olsam çocuğu almazdım kadın daha çok bela olacak başınıza ay çocuğumu görmeye geldim ay çocuk için aradım durmadan eşinizi arayacak durmadan evinize gelecek bunuda düşünmeniz lazım yuvanızı yıkabilir
Evet riskli ama çocuğun günahı ne? Sınırları baştan esnetmemek üzere koymalı konu sahibimerhaba sizin yerinizde olsam çocuğu almazdım kadın daha çok bela olacak başınıza ay çocuğumu görmeye geldim ay çocuk için aradım durmadan eşinizi arayacak durmadan evinize gelecek bunuda düşünmeniz lazım yuvanızı yıkabilir
Anladığım kadarıyla,çocuk 12 yasinda ama olgun. Eğriyi doğruyu ayirabiliyorsa ne mutlukendisi başka bir şehirde ha deyince gelemez. çocugun telefonu var onla iletişim kurar. bunun haricinde başka ne yapar bilemiyorum
çocugu arıyorduk ya kapalı oluyor gunlerce merak ediyorduk arıyorduk kadını ya da onda oluyordu telefon o açıyorduNe gibi konularda mesela? Kurmadan hallolmayacak şeyler mi?
Çocuğu doldurup üstünüze salmaya çalışır.kendisi başka bir şehirde ha deyince gelemez. çocugun telefonu var onla iletişim kurar. bunun haricinde başka ne yapar bilemiyorum
kız musallat? şimdi de 2. eş mi oldunmerhaba kadınlar kulubu uyeleri buraya yeni uye oldum yanlışım olursa kusura bakmayın.
uç sene önce eşimle iş yerinde tanışarak evlendik. işe başladıgımda boşanma davası iki senedir suruyormuş. Onlar boşandıktan sonra benimle daha yakınlık kurmaya başladı benim duygularım başladı ailemin karşı çıkmasına ragmen evlendim.
Eşimin ilk eşi huzur vermiyor bir turlu çocugu bahane edip surekli eşimle göruşmeye çalışıyor. çocugun kendi telefonu var ama surekli telefonu bahaneyle elinden alıyor. göruntulu konusurken arkadan laf atıyor. benimle ilgisi olmayan konularda kavga çıkınca bana kufur etmeye başlıyor. şimdi çocugu yanımıza almaya karar verdik ama daha fazla musallat olur mu diye korkuyorum. aynı şehirde degiliz.
ha tamam ben aynı şehirdesiniz falan sandım inşallah daha sizi rahatsı etmezkendisi başka bir şehirde ha deyince gelemez. çocugun telefonu var onla iletişim kurar. bunun haricinde başka ne yapar bilemiyorum
Anladım o zaman artık öyle bir ihtimal yok. Çocuğun telefonu hep açık olsun ulaşamayıp sizi aramasın. Eşiniz ne diyor?çocugu arıyorduk ya kapalı oluyor gunlerce merak ediyorduk arıyorduk kadını ya da onda oluyordu telefon o açıyordu
kız yeni uyarı yapıldı mesajı düzenlekız musallat? şimdi de 2. eş mi oldun
bizde kaldıgı ilk gun sadece zorlandık beni anlayınca duzgun zeki oldugunu anladım. bazen cocuga direktif veriyor telefonda böyle de diye duyuyorum çocuk soylemiyor onun dedikleriniAnladığım kadarıyla,çocuk 12 yasinda ama olgun. Eğriyi doğruyu ayirabiliyorsa ne mutlu
Offff çocuğa çok üzüldüm böyle bur anneye sahip olduğu için. Sana da ayrı üzüldüm. Benzer şeyler yaşadığım için çok iyi anlıyorum. 4 yılımı aldı, şimdi şükür iyiyim.bizde kaldıgı ilk gun sadece zorlandık beni anlayınca duzgun zeki oldugunu anladım. bazen cocuga direktif veriyor telefonda böyle de diye duyuyorum çocuk soylemiyor onun dediklerini
şimdi çocuk çok agladıgı yıprandıgı için benimle konuştu ya annemlerde kalsın hergun gidim görim haftasonu bizde kalsın ya da kabul edersen bize getirelim dedi. bende getir bir problem yasarsak annene goturcegine soz ver dedim soz verdiAnladım o zaman artık öyle bir ihtimal yok. Çocuğun telefonu hep açık olsun ulaşamayıp sizi aramasın. Eşiniz ne diyor?
dur kız 2. sayfadayım okuya okuya geliyorum emin miyiz musallat değil dimikız yeni uyarı yapıldı mesajı düzenleaynı kişi değillermiş
umarım böyle birsey olmazÇocuğu doldurup üstünüze salmaya çalışır.
Sen kaç yaşındasınumarım böyle birsey olmaz
33Sen kaç yaşındasın
bunun birde kaptan amerika olanı varÜşenmemiş hesap almış kendi kendisi ile kavga ediyo.Eki Görüntüle 3219284
Mutlu olduğunuzu görünce duramayacak. Çocuk size güvenir, ısınırsa, psikolog desteği ile bunları aşarsınız.umarım böyle birsey olmaz
Hemen hemen benim evlendigim yaştasın. Evinin Kuralları olsun sana vereceğim en büyük tavsiye bu kuzum. Ve bu kurallara evde yaşayan herkes uymali.
çok yaşa musallat valla onedioda haberlerde takılmaktan sıkılmıştım sayende saat çabucak geçmiş oluyorBen böyle bir kadınla aynı hesap olamam nasıl bir saçmalık bu ayrıca siz demediniz mi bana bu kadın yeni eş konu açmış diye ama benim konumdaki kadın bu değil galiba yazdıkları o değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?