- 3 Şubat 2018
- 25.524
- 109.922
- 598
Seni eski eşinin yeni eşi sanıyor, o sanrilarla yaşadığı için he he de işaretben bu kadını konumdan atabilir miyim yardım edin lutfen
Aynen işte. Yan yana oturmuş yazıyorlarKaynananın genç kadın komşusu var hani her şeyi musakaya uçuran
Ben kac günlerdir işiyorum
teşekkurler konudan attım zatenSeni eski eşinin yeni eşi sanıyor, o sanrilarla yaşadığı için he he de işaret
Kadına musallat oldu diyemezsiniz o zaman sizde musallat olan sizsiniz araya girmişsiniz resmen
Ay size de mi dedimusakkaktan bahsedşyorsanız bana essek gibi dedigi icin şikayet ettim
Kuzum işin çok zor. Çocuk ile anlaşıyor olman çok güzel. Ama annesi rahat vermeyecek bu çok belli. İstediği kadar konuşsun, senin ve eşinin ne yaptığı önemli.teşekkurler konudan attım zaten
Yemin ediyorum musakkanin belalısı olduğu kadın mı açtı acep dedim bendeBloger yenge sen mi geldin?zelamınalekümmm Musaka yer seni vala
Kosamaz engellendiYemin ediyorum musakkanin belalısı olduğu kadın mı açtı acep dedim bendekoş musakka bir bak aydınlat buralari
teşekkur ederim. Bende istiyorum bizim iletişimimiz iyi bana insan annesini seçemiyor ne yazık ki gibi buyukmuşcesine konuşuyor bazen şaşıyorum. çocuk onceki senelerde bizimle kaldı o zaman kendi telefonla konuşuyordu annesiyle ama annesine gittiginde surekli basit sebeplerden telefonu elinden alınıyor mecbur iletişim kurmak zorunda kalıyorduk eski eşle. onda da surekli hakaret kufur artık gına geldi gerçektenKüpeli hanımefendi konunuzda ciddiyseniz ciddili yorum yapayım. Üzüldüm şimdi gerçekten farklıysanız. Hemen kendimi toparlayıp yazıyorum.
Öncelikle amacı muhtemelen sizinde huzurunuzu kaçırmak. Çocukla iletişiminiz nasıl? Orada mutlaka bir güvenli bağ kurun gerekirse 3 ünüz bir pedagog eşliğinde görüşün. Çocuk birden gelmiş istenmemiş gibi olmasın. Onun psikolojisi ve geliş şekli sizin hayatınızı etkiler çünkü. Eşiniz emrivaki mi yapıyor yoksa siz de istekli misiniz?
Her iki durumda da mutlaka o kadını telefonlardan engelleyin birşey diyecekse babanne olur dede olur onun üzerinden eşinizle konuşamadan iletişim kursun. Çünkü rahatsız etme potansiyeli var. Devamlı çocukla görüşücem diye zort pırt arayamasın sizleri. Eşinize bu konuda tavrınızı ve isteğinizi belirtin bu çok önemli. 12 yaşında olduğu için çocuğun telefonu vardır diye düşünüyorum. Kendinizi suistimal ettirmeyin.
merhaba sizin yerinizde olsam çocuğu almazdım kadın daha çok bela olacak başınıza ay çocuğumu görmeye geldim ay çocuk için aradım durmadan eşinizi arayacak durmadan evinize gelecek bunuda düşünmeniz lazım yuvanızı yıkabilir
Ne gibi konularda mesela? Kurmadan hallolmayacak şeyler mi?teşekkur ederim. Bende istiyorum bizim iletişimimiz iyi bana insan annesini seçemiyor ne yazık ki gibi buyukmuşcesine konuşuyor bazen şaşıyorum. çocuk onceki senelerde bizimle kaldı o zaman kendi telefonla konuşuyordu annesiyle ama annesine gittiginde surekli basit sebeplerden telefonu elinden alınıyor mecbur iletişim kurmak zorunda kalıyorduk eski eşle. onda da surekli hakaret kufur artık gına geldi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?