ikinci es olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani yapacak bir şey yok konu sahibesi, boşanmış çocuklu erkekle evlenirken çocuğuyla da tanışmak gerek, eski eşi de az biraz tanımak gerek sonuçta muhattap olunuyor. Şu saatten sonra boşanıp gitmekten veya katlanmaktan başka çaren yok sanırsam

çocukla tanışmıştım anneside sevgilisi vardı ilk senemizde gayet anlaşılabilir biriydi. iki senedir bu halde. katlanıcam şu an sadece tavsiye istiyorum

zaten çocuga surekli senin bir annen var ona anne dersen fena olur diyormuş. psıkolog bulucaz gelir gelmez goturcez
Siz 3 kişisiniz, 4. kişi yok. Evinize, düzeninize, işinize karışılmasına müsade etmeyin. Bazı insanlar böyle, zamanında bir çocuk yaptık diye ömür boyu hayatına burnunu sokmayı kendilerine hak görebiliyor. Mesele müsade etmemek ettirmemek.

evet bende bunu istiyorum karışılmasın bizim kurallarımız geçsin. umarım böylede olur

gelmiş gönlümün efendisi

ben bu kadını konumdan atabilir miyim yardım edin lutfen
o kadın gulyabani gibi çöktüğü yeri zehirli sarmaşık gibi sarıyor. atamazsınama güzel bir tecrübe olmuş oldu. eşki eşi burdan birinci ağızdan okuyabilirsiniz. sizinki bu modelin bi altı muhtemelen çünkü kendi ailesiyle yaşıyor musallatlar ailece kayınpederin eve çökmüşler. bi de musallatın sevgili olmamış. o kadar fark normal bence

Evet evet, fikir sahibi olur biraz. Musko çocuklu adamla evlenen bir kadına ışık olacağını bilse sigarayı kulakları ile içmeye başlar

olabilir. okumaya çalıştım ama o kadar çarpık duşunceleri varki katlanamadım

Evet evet, fikir sahibi olur biraz. Musko çocuklu adamla evlenen bir kadına ışık olacağını bilse sigarayı kulakları ile içmeye başlar
ondan ders çıkarmadım desem yalan olur daha sıcak bakmaya başladım çocugun bize gelmesine

evet bizim kurallarımız geçerli olcak geldiginde. çocuk için çok endişe etmiyorum beni korkutan kadın. birşeyler planlamıyordur umarım bizimle ilgili
Valla musakkanın konusunda herkes deneyimlerini paylaştı. Ordan gördüğüm kadarıyla sen dik durduğun sürece, sınırları çizdiğin sürece kimse o sınırı aşamıyor. Eşinde minnet duygusuyla senin kırılmamanı daha çok önemsiyor. Sen içini ferah tut, ancak kendisine zarar verir.

daha çocugun okulu ayarlanmadan haftaya bilet almış çocukla beraber gelcekmiş. odasını kendi hazırlicakmış olmaz dedik iyi tamam siz hazırlayın ama hazır olana kadar o şehirdeyim dedi nerde kalcak onu da bilmiyorum.

O kadını asla yer yarılsa bile evinin içine sokma. Asla asla asla. Evin huzurunu bozar gerek yok. Neler neler yapabilir hepimiz biliyoruz.

Eee hazır olunda ne olacakmış peki? Niye bekliyor amaç ne?

O kadını asla yer yarılsa bile evinin içine sokma. Asla asla asla. Evin huzurunu bozar gerek yok. Neler neler yapabilir hepimiz biliyoruz.

Eee hazır olunda ne olacakmış peki? Niye bekliyor amaç ne?
bilmiyorum bencede benim evime giremez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…