IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

bu adamın aklı eski karısında mı yoksa beni gerçekten seviyor mu bunu nasıl anlıycam bilmiyorum. Müşterek çocuklarını kadın maşa gibi kullanıyor o çocuğa da yazık. .

bu kafayla zor. eşin adam olsaydı eski eşinin laflarına bakmazdı. hala eski kadın yüzünden deyip melekleştiriyosun adamı. pes.

ben de ikinci eşim ama eşim gidip o kadının evinde sabahlamıyor!
o da tek gitmedi akşam döndü fakat bahane değil. şuan diyor ki keşke gitmeseydim çocuk için de olsa hataydı diyor. Kadın buna göreceksen bu eve gelip göreceksin çocuğu tek başına demiş. bu akşam da bana ben çocuğu gorücem bi şekilde dedi bende oraya giderek değil dedim. tabiki orada ne işim var ama nasıl görücem diyor. açıkçası çok da umrumda değil

bilerek yapıyor işte. sence ne değişti o eve gittikten sonrasında? önceden çocuğunu aramayan sormayan adam bir anda iyi aile babası mı oldu? yapma gözünü seviyim ya. aklama şu adamı

aileme nu kadar şey yaptım bari mutlu olayım diye ve seviyorum eşimi. dul olmak da hoş değil ailem sonuçta yüzüme vuracak elbet
Canım benim sen kocanı sevdiğin için bazı gerçeklere gözünü kapatmışşın. Kocanın yaşatacaklarının yanında ailenin başına kalkması sevgi göstergesi kalacak. Yani senin anlattıklarından bu sonuca varılıyor

Sana bi gicik oldum sorma.yazinda esincalismadigi icin,maddi sikintilardan dolayi kurtaj oldum diyorsun.burda da eski esi sucluyorsun...tobe yarrabbim yaaaa...

[Qustholdmetight, post: 36614877, member: 459681"]bilerek yapıyor işte. sence ne değişti o eve gittikten sonrasında? önceden çocuğunu aramayan sormayan adam bir anda iyi aile babası mı oldu? yapma gözünü seviyim ya. aklama şu adamı[/QUOTE]
haklısın ama burası benim evim çok benimsedim ilk defa evlilik yaşıyorum alışkanlık oldu ne biliyim 10 gün annemde kaldım zulüm geldi. napayım büyüye inanır mısınız

Sana bi gicik oldum sorma.yazinda esincalismadigi icin,maddi sikintilardan dolayi kurtaj oldum diyorsun.burda da eski esi sucluyorsun...tobe yarrabbim yaaaa...
bu onun suçu burda hemfikiriz. Diğer anlattıklarım ?

Ailenin yanına dön.
Bak burda yazılanları iyice oku ve kulağına küpe yap.
Hala çocuk istiyorum,eski eş diyip duruyorsun,bu adamdan fayda yok sana.

Eşiniz çokmu yakışıklı ne gibi meziyetleri varda gözünüz bu kadar körleşmiş? Yani size göre o kadın olmasa eşiniz sütten çıkma ak kaşık. Yahu kendiniz diyorsunuz adam çocuğua bakmıyor diye birde üstüne sizinde bebeğinizi aldırmanıza neden olmuş, çalışmıyorda ne yapıyor bu adam? Yapmayın şunu Allah aşkına ya benden küçük liseden yeni mezun olacak yaşta gencecik kızsın ne vardıda böyle karaktersiz adamla evlendin üstelik birde kaçarak. Okuyun diye kimse boşuna demiyor. Yoksa hiçbir dayanağınız olmadan böyle saçma sapan olayların içinde bulursunuz kendinizi.

haklısın ama burası benim evim çok benimsedim ilk defa evlilik yaşıyorum alışkanlık oldu ne biliyim 10 gün annemde kaldım zulüm geldi. napayım büyüye inanır mısınız[/QUOTE]

arkadaşım ne büyüsü ya sen demiyor musun adam sorumsuzun teki bebeğimi bile aldırdım. şimdi bebek yapsan nasıl bakacak?

ayrıca 21 yılda ailene alışmamışsın 6 ayda bi adama yapışıyosun.

haklısın ama burası benim evim çok benimsedim ilk defa evlilik yaşıyorum alışkanlık oldu ne biliyim 10 gün annemde kaldım zulüm geldi. napayım büyüye inanır mısınız[/QUOTE]

Büyü yapmayi düsünmüyorsun umarim?

İlk evliliğinden olan çocuğuyla hiç ilgilenmeyen bir adamın nesine güvenip çocuk istiyorsunuz?

Nasıl bir babalık yapacak bu adam?

Bir de araya büyü lafı falan sokmayın istersiniz, mecburen kürtaj olmanıza yol açmış bir eşi sevebilmeyi bile başarmışsınız o kadar gözünüz kapalı. Kimsenin kağıda yazdığı şey sizi etkilemez merak etmeyin.

Hayır o kadının yaptığını düşünüyorum. Kızlar ben zaten okudum inanmazsınız ben hemşireyim. biyerimde bi eksik de yok yani. herkes neden diyor ama bilmiyorum sevdiğim için bunun açıklaması bu işte. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…