başka bir konu aç orada tartışırız onu da ben sizin için dedim banlanmayın diye
aslında biraz sakinleşince kabul etti bak suçlu olduklarını
esin cocuklarini gorsun veya eski esiyle gorussun diye buna izin vermek suc degildir...Şuan ikimizin de işe girip evimizi adam akıllı eksiksiz tamamlamak. sonra düğün ama annemler gelmeyeceği için akrabalarım da gelmeyecek. bu durumda düğün bir hayal olarak kalacak. bi süre eşimi izleyip sonra çocuk konusunu düşünebilirim. diyorum
canım aynen bu dediklerini dedim aynısını hemde. iş için bir hamle yaptı bir kaç güne başlayacak. o evde göremezsin dedim doğru olmaz zaten dedi. ama nasıl göreceğim diyor. Kadın da buna telefonda göreceksen bu eve geleceksin karın olmadan demiş. oda bu şekilde gelemem o zaman göremezsin demiş. eşim de görmem o zaman demiş yuvayı yıkmamak için. eşimden yana sıkıntı yok şuan hattını değiştirdi sosyal hesaplar kapattı hiçbir şekilde onun bizi görmesini engelledi. ama bunun dayısı yengesi anası şuan o kadınla kırk yıllık ahbap gibi. ki bu insanlar vaktinde kanlı bıçaklı kavgalılarmış. Eşim le bu akşam konuştum bunlar seni o kadının koynuna sokmaya çalışıyor galiba biraz tarafsız bak ve cevap ver dedim. galiba öyle yapmaya çalışıyorlar dedi ailesine de anlam veremiyorum ben ve eşim yani. Şimdi kesti irtibatını onunla görüşen akrabaları ile annesiyle bile görüşmüyor
18. Sayfadan sonra almadi kafam kafasi guzelmis hayirli olsun diyecektim kaldigim yerden devam edeyim
Evet simdi gordum buda iyi birsey aslindadaha önceki sayfada 25te kabul etti yani : )
çok teşekkür ederim gerçekten mantıklı doğru dürüst birşey yazan oldu. SİZ. gerçekten biraz zihnim rahatladı hakkınızı helal edin söyledikleriniz çok doğru uygulamaya çalışcam hakkımda hayırlısı olsun. çok teşekkür ederim
Adacım bak bana. Yaşıtız senle, sana bir arkadaş tavsiyesi vereyim mi?Şuan ikimizin de işe girip evimizi adam akıllı eksiksiz tamamlamak. sonra düğün ama annemler gelmeyeceği için akrabalarım da gelmeyecek. bu durumda düğün bir hayal olarak kalacak. bi süre eşimi izleyip sonra çocuk konusunu düşünebilirim. diyorum
aşkın gözü kör işte...bekar bir kadın bekar ile evlenmeli..ilk karısı kendi boşansa bile erkek evlendiği takdirde erkeği rahat bırakmıyor kıskanıyor..olan sen ve senin gibilere oluyor..arada çocuk var..çocuk bağı kopartamaz..allahtan çocuğun yok..yine evlenir çocuk sahibi olursun...herşeyin üstüne bir çizgi çek kapat yeni bir sayfa aç...hatları değiştirsenizde o kadın yine bir şekilde bulur..kıskançlık herşeyi yaptırır..ne kendi alır ne sana yar eder..zaten matah birşeyde değil sanırım eşin..çalışmıyormuş..boş veeeer silbaştan yap..hayat kısa ama aksinede uzun..Merhaba 21 yaşındayım. 6 aylık evliyim. Ailem istemediği için kaçarak evlendimÇünkü eşimin (32) ikinci evliliği ve bir çocuğu var 6 yaşında. Ben kabul ettim ve çok sevdiğim için evlendim. Maddi sıkıntılar o günden beri bitmedi. Sonra farkında olmadan hamile kaldım. Eşim hiçbir çaba göstermedi yani işe girmek için. Mecburen diyorum ağlaya aģlaya kürtaj oldum. Acısı hala geçmedi. Sonra ailemle barıştım fakat eşimi hala istemiyorlardı. bu süre zarfında eşim hiç çocuğunu aramadı görmedi. defalarca ara dedim. 2 ay önce dayısı ve yengesiyle eski eşinin evine gitti çocuğu görmeye. Ben de git dedim Özledin gör dedim ama 4 5 saat o evde kaldı iki gün geçti kadın aradı evine çağırdı özel konuşacakmış bana geldiler.Benimle gideceksin dedim kadın aradiben açtım onu koynundan almasını bilirim dedi. Sonrada daha geçen gün herşeyi bırakıp gidelimmi diye ağzımı yokladın dedi eşime. sinir krizi geçirdim hastanelik oldum. Eşim bana o günden beri öyle kötü davranıyor ki benimle uyumuyordu bile. Ama sorduğumda bunlar yalan yuva yikmak icin yapıyor dedi. ispatla dedim o zaman gidip onu aramış benden gizli. Bende duydum hepten geldiler evi terk edip anneme gittim. Dava açacaktm beni kabul etti ailem çok iyi davrandılar. Ama hala eşimi çok seviyordum.Herşeyi göze alıp tekrar geldim evime ailemi bırakıp. Şimdi hatları değiştirdik artık sorun olmayacak dedi ama kadın lanet. ya napayım ben allah aşkına hangi birine yanayım gelinlik bile giyemedim yavruma kıydım ailem yok napiyim okuduysanız lütfen bir akıl verin çıldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?