How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

IKINCI EŞ.. KIZLAR YARDIM :(

ada2802

Güzel Günler Gelir Ben Görür Müyüm Bilemem..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
99
11
13
31
Merhaba 21 yaşındayım. 6 aylık evliyim. Ailem istemediği için kaçarak evlendim :( Çünkü eşimin (32) ikinci evliliği ve bir çocuğu var 6 yaşında. Ben kabul ettim ve çok sevdiğim için evlendim. Maddi sıkıntılar o günden beri bitmedi. Sonra farkında olmadan hamile kaldım. Eşim hiçbir çaba göstermedi yani işe girmek için. Mecburen diyorum ağlaya aģlaya kürtaj oldum. Acısı hala geçmedi. Sonra ailemle barıştım fakat eşimi hala istemiyorlardı. bu süre zarfında eşim hiç çocuğunu aramadı görmedi. defalarca ara dedim. 2 ay önce dayısı ve yengesiyle eski eşinin evine gitti çocuğu görmeye. Ben de git dedim Özledin gör dedim ama 4 5 saat o evde kaldı:( iki gün geçti kadın aradı evine çağırdı özel konuşacakmış bana geldiler.Benimle gideceksin dedim kadın aradiben açtım onu koynundan almasını bilirim dedi. Sonrada daha geçen gün herşeyi bırakıp gidelimmi diye ağzımı yokladın dedi eşime. sinir krizi geçirdim hastanelik oldum. Eşim bana o günden beri öyle kötü davranıyor ki benimle uyumuyordu bile. Ama sorduğumda bunlar yalan yuva yikmak icin yapıyor dedi. ispatla dedim o zaman gidip onu aramış benden gizli. Bende duydum hepten geldiler evi terk edip anneme gittim. Dava açacaktm beni kabul etti ailem çok iyi davrandılar. Ama hala eşimi çok seviyordum.Herşeyi göze alıp tekrar geldim evime ailemi bırakıp. Şimdi hatları değiştirdik artık sorun olmayacak dedi ama kadın lanet. ya napayım ben allah aşkına hangi birine yanayım gelinlik bile giyemedim yavruma kıydım ailem yok napiyim :( okuduysanız lütfen bir akıl verin çıldırıcam :( :( :(

[QUOTVisneliPasta, post: 36614770, member: 362277"]ne desek bos, bi cocuk daha yapin hic kurtulma sansiniz kalmasin[/QUOTE]
ben çocuk yapmadım. O kadından var çocuk yapsam bu sefer çocuk için mecbur mu benimle kalacak diye de düşünüyorum :(

="sibelizim, post: 36614788, member: 473984"]e bebeği aldırmışsınız 6 aylık evlisin yavrum derken?[/QUOTE]
alırdım ama 2 aylıktı ilk bebeğimdi o da öldü o kadar hayaller kurmuştum hala unutamıyorum :(

Merhaba 21 yaşındayım. 6 aylık evliyim. Ailem istemediği için kaçarak evlendim :KK43: Çünkü eşimin (32) ikinci evliliği ve bir çocuğu var 6 yaşında. Ben kabul ettim ve çok sevdiğim için evlendim. Maddi sıkıntılar o günden beri bitmedi. Sonra farkında olmadan hamile kaldım. Eşim hiçbir çaba göstermedi yani işe girmek için. Mecburen diyorum ağlaya aģlaya kürtaj oldum. Acısı hala geçmedi. Sonra ailemle barıştım fakat eşimi hala istemiyorlardı. bu süre zarfında eşim hiç çocuğunu aramadı görmedi. defalarca ara dedim. 2 ay önce dayısı ve yengesiyle eski eşinin evine gitti çocuğu görmeye. Ben de git dedim Özledin gör dedim ama 4 5 saat o evde kaldı:KK43: iki gün geçti kadın aradı evine çağırdı özel konuşacakmış bana geldiler.Benimle gideceksin dedim kadın aradiben açtım onu koynundan almasını bilirim dedi. Sonrada daha geçen gün herşeyi bırakıp gidelimmi diye ağzımı yokladın dedi eşime. sinir krizi geçirdim hastanelik oldum. Eşim bana o günden beri öyle kötü davranıyor ki benimle uyumuyordu bile. Ama sorduğumda bunlar yalan yuva yikmak icin yapıyor dedi. ispatla dedim o zaman gidip onu aramış benden gizli. Bende duydum hepten geldiler evi terk edip anneme gittim. Dava açacaktm beni kabul etti ailem çok iyi davrandılar. Ama hala eşimi çok seviyordum.Herşeyi göze alıp tekrar geldim evime ailemi bırakıp. Şimdi hatları değiştirdik artık sorun olmayacak dedi ama kadın lanet. ya napayım ben allah aşkına hangi birine yanayım gelinlik bile giyemedim yavruma kıydım ailem yok napiyim :KK43: okuduysanız lütfen bir akıl verin çıldırıcam :KK43: :KK43: :KK43:

hata üstüne hata. neden eve döndünüz ki.

Bu adama dönme lütfen ya
Bırak gitsin kimin koynuna gidiyorsa ailenle de barışmışsın genceciksin
Oh mis

kızlar ben bebek çok istiyorum ama bu eski kadın yüzünden onu bile yapamıyorum adam ben alınca değerli oldu sanki ne istiyor bu kadın ve bana dedi ki kocan beni kiskandirmak için seninle evlendi hala bana aşık filan dedi :(

rachel.cramer: 36614811 .!.:
Eşine toz kondurmayıp diğer kadına lanet dediğin sürece işin bi hayli zor
anlattıklarımdan bu kadına melek mi demem gerekiyordu :( belki şizofreni ve hayal kuruyor yalan söyledikleri belki de. Eşim de beni sevmese neden evlensin önceki yaşamını biliyorum kadına ihtiyacı yoktu ki neden evlendi o zaman :(

hata üstüne hata. neden eve döndünüz ki.
aileme nu kadar şey yaptım bari mutlu olayım diye ve seviyorum eşimi. dul olmak da hoş değil ailem sonuçta yüzüme vuracak elbet :(

kızlar ben bebek çok istiyorum ama bu eski kadın yüzünden onu bile yapamıyorum adam ben alınca değerli oldu sanki ne istiyor bu kadın ve bana dedi ki kocan beni kiskandirmak için seninle evlendi hala bana aşık filan dedi :KK43:

bu kafayla zor. eşin adam olsaydı eski eşinin laflarına bakmazdı. hala eski kadın yüzünden deyip melekleştiriyosun adamı. pes.

ben de ikinci eşim ama eşim gidip o kadının evinde sabahlamıyor!

Back