- 9 Eylül 2013
- 11.936
- 27.375
-
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
Ama burada kızın ailesi kızına bir iğne almamış insanlar ortada yatak örtüsü tencere takımı şu bu bile yokAl benden de o kadar..
Çok isterdim konu sahibine ''Ne doğru düşünüyorsun.
Sevdiğin adamı zora sokmayacak tercihler yap. Siz artık biz oluyorsunuz.''
demeyi.
DİYEMİYORUM..
Üzgünüm.
Bir ara halam evde oturduğu yerde bebek yeleği örüyordu ipin tanesi 7 lira 2 tane ip gldlyor yaptığı modeleAhaha, cidden öyle valla. Kargosu benden olsun bedava göndereyim dedirtmeye çalışıyorlar.
Ama burada kızın ailesi kızına bir iğne almamış insanlar ortada yatak örtüsü tencere takımı şu bu bile yok
Normal kız çeyizi bile alınmamış
Her şeyi biz yaptık tavrıyla karşılaşması daha mümkün
Kendi kızının parasını alıp oğluna veren annenin isteği umurunda olmamalı
Konu sahibinin eski konusunda varO zaman durum değişir.
Elbette kız tarafı olarak anne açgözlüyse bari kızı tokgözlü olsun..
2017 de 3000liraya sıfır gelinlik kiralaradım. 2 yılda %100 artmaz herhalde. Uygun yerlerde çok güzel gelinlikler de var biraz araştırmak gerek bence.Kiralama fiyatları çok yüksek ikinci el satın alma daha uygun
Kaç beden gelinlik arıyorsunuz acaba
Yaa Bende elimdeki gelinliğimi satmak istiyorum 38 beden düşünürseniz
Bakmak isterim tabi ozelden linki atarsanız direk site üzerinden bakabilirimBen gelinligimi letgo'da satisa koydum. Toplam 4bine almistim herseyini(aysira marka) 1bine koydum. Boy ve ölculerim sizle ayni. Kuru temizlemesini yaptirmistim. Ulasmak isterseniz ozelden bilgi verebilirim.
Tesettürlü musunuz bilmiyorum ama benimki dirsek boyu kolları. Yakasi kare. Boyum 175, 36 38 bedene uygun özel dikim. Begenirseniz cok mutlu olurum giymenize
, 42 beden ben de vardı saglık olsun36 beden arıyorum
6-8 binden daha uyguna Yok mu gelinlikMerhaba
Gelinliğimi ikinci el almak istiyorum. Çalışmıyorum ve nişanlımı da zora sokmamak istiyorum. Ayrıca gelinlik fiyatları çok yüksek. Bir defa giyeceğim bir elbiseye 6, 8 bin vermek istemiyorum. Bundan dolayı annem sürekli söyleniyor. Bir kez olacak alsın neden almayacakmış senin insanlardan neyin eksik diyip duruyor. Anneme hak veren var mı aranızda? Yazık değil mi o kadar ay çalışsın ben de bir gelinliğe yatırayım adamın emeğini.
Siz ne düşünüyorsunuz? Siz olsanız annenizi nasıl ikna ederdiniz?
Benim arkadaşım evlilik yıldönümünde gelinliğini giyip masa hazırlamıştı. Fotolarını sosyal medyaya atmıştı.