- 30 Kasım 2019
- 12.328
- 39.510
- 598
Aynen dediginiz gibi soylemek mantikli, yani ben aldim tesekkur ederim diyebilmeliyim, yani bebekler ve hamilelik.icin kitap alip okumak istiyorum.ne gerej var diyorlar, bebek odasina bile gerek yokmus ! Bunlar bence.cok ayip dayatmalar, birsey demek de istemiyorum ama daha ilk zamandan gereksiz baski, doktora gitmeme.bile karisiyor kayinvalidemilk bebek ilk heyecan.. sizi anlıyorum.
ama mama sandalyesiydi bebek arabasıydı gibi şeyler bence elden ele geçmeli.
ziyanlık resmen. tabi bunu bende yaptım şimdi anlıyorum.
o sebeple kırılıp sinirlenmeyin kötü niyet yok.
nasıl istiyorsanız öyle yapın siz. biz aldık teşekkür ederiz deyin. biz bir model beğendik onu alacağız deyin geçin.
Aynen oyle cok dogru dediniz ben de aynen boyle dusunuyorum, gel.gelelim kalbi kirilir diye soyleyemiyorumNeden o an cevap vermediniz ki? " Gerek yok anneciğim, bu ilk çocuğum ve ben her şeyi yeni,kendi zevkime göre almak istiyorum.Eltim isterse ihtiyacı olan bir aileye verir.Hem daha sevap.." vs diye geçiştirebilirdiniz.
Başkalarını mutlu etmek için istemediğiniz şeylere katlanmak zorunda değilsiniz.
Daha ilk aylarda boylelerse ben yanmisim, suanki dusuncem herseyi bastan almak, dedigim gibi yani alamazsam, dusuncem degisirse rica ederim verebilir.misiniz diye, suan icin zaten mama sandalyesi cok erken, ben yaklasim tarzlarini begenmiyorum, doktora gitmeme bile karisiyor kayinvalidem, bebek gelisimi ile ilgili okumak istedigim kitaplari almaya gidecegim 1 haziranda dedim guluyor ne gerek var diyor, yani cok gereksiz seyler konusuluyor suandaSancı tutacak ne var ki bunda?
Kimse çocuğunuza zorla birşeyler giydirecek değil.
İlk çocuk diye özenmek isteyebilirsiniz ama özellikle mama sandalyesi, bebek arabası gibi eşyalar gayet kullanılabilir.
Düzgün olan kıyafetlerde giydirilir bence ki ben kuzenlerinin kıyafetlerini giydirdim çocuklarıma, siz yine yenilerini de alırsınız isterseniz.
İlla istemiyorsanız da uygun bir dille söyleyin geçin.
Odayı nasıl yapacağınıza da siz karar verirsiniz. Kayinvalideniz öyle dediyse dedi.
Aynen dediginiz gibi soylemek mantikli, yani ben aldim tesekkur ederim diyebilmeliyim, yani bebekler ve hamilelik.icin kitap alip okumak istiyorum.ne gerej var diyorlar, bebek odasina bile gerek yokmus ! Bunlar bence.cok ayip dayatmalar, birsey demek de istemiyorum ama daha ilk zamandan gereksiz baski, doktora gitmeme.bile karisiyor kayinvalidem
Tesekkur ederimama yenı mama sandalyesi alacagım bebegıme dedın mı Eltine?Kayinvalidem ile bi sorunum yok gercekten hep en basindan beri iyi anlastik dusuk tehlikem vardi geldi kaldi yanimda isimi yapti hasta haliyla Allah razi olsun. Ama iste uzuyor beni bu tarz seyler, sunu yapmak istiyorum diyorum ozenme oyle seylere paranizi harcamayin , bos yere hic birsey almadim.bu gune kadar. Iyi niyetlidir eminim ama onlarda biraz beni anlasa keske, eltim dun mama sandalyesinden bahsediyor, yani en azindan o dusunseydi keske, ilk cocugu olacak baska.seyler dusunuyordur diye, aksam esime soylemek zorunda kaldim, dedim.ben hayir diyemiyorum malesef evde de yer yok gonderirlerse , ben istemiyorum sen istiyor musun dedim, hayir dedi benim ilk evladim her seyini alacagiz dedi
Haklisiniz simdi ben de arkadaslarin ve sizlerin yorumunu okuyunca hak veriyorum yalan degil ancak.birazcik da olsa beni anlayip bana sorsalar daha iyi olur istedigim o aslindabende sizin gibiydim çocugumun herseyini 0 aldim bebek arabasi besigini kiyafetlerini
kiyafet besim tamam ona sonuna kadar katiliyorum
ama araba mama sandalyesi bunlar cok kisa sonem kullanilan seylermis ve verdigim paraya uzuldum acikcasi yurudukten sonra arabaya binmiyolar bi sure sonra mama sandalyesinden inip kendileri masaya oturuyor tercih sizin tabiki herseyi sifir olsun istemek her annenin hakki ama bunuda dusunun.
bizim kizin kiyafetleri ardindan dogan 4.cocugu buyutuyo bebek arabasi besigi 2.cocugu buyutuyo helali hoş olsun kullanana ama boyle seylere illa sifir olsun diye tutturmasaymisim keske
Belki hayatında hiç kitap okumamış kayinvalidenize bebek gelişimi ile ilgili kitap almaniz garip gelebilir yada rutin kontrollere gitmeniz de. Kendi anneme çocuklarla ilgili çoğu yaptığım anlamsız geliyor benim.Daha ilk aylarda boylelerse ben yanmisim, suanki dusuncem herseyi bastan almak, dedigim gibi yani alamazsam, dusuncem degisirse rica ederim verebilir.misiniz diye, suan icin zaten mama sandalyesi cok erken, ben yaklasim tarzlarini begenmiyorum, doktora gitmeme bile karisiyor kayinvalidem, bebek gelisimi ile ilgili okumak istedigim kitaplari almaya gidecegim 1 haziranda dedim guluyor ne gerek var diyor, yani cok gereksiz seyler konusuluyor suanda
ya onlar konusuyo banada cok konustular ne gerek var cabuk buyuyor vs.Haklisiniz simdi ben de arkadaslarin ve sizlerin yorumunu okuyunca hak veriyorum yalan degil ancak.birazcik da olsa beni anlayip bana sorsalar daha iyi olur istedigim o aslinda
Ben de gebelikte hamilelik kitabıyla başladım, çocuk gelişim kitaplarıyla tamamladım. Kayınvalidem standart eski zaman insanı. Saçma geldi. Ama ben onun dediklerini de dinledim, kendi bildiğimi de okudum.Haklisiniz simdi ben de arkadaslarin ve sizlerin yorumunu okuyunca hak veriyorum yalan degil ancak.birazcik da olsa beni anlayip bana sorsalar daha iyi olur istedigim o aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?