Ikinci el esya !!!

Canım ben de hamileyim 2 ay sonra gelecek kızımız inşBebeğime her şeyin en güzelini almaya çalıştım hiçbir eksiği yok şuan.Ama ilk doğduklarında kıyafetlerini doğru düzgün kullanmıyorlar bile.Teyzem yeni doğum yaptı bana kıyafet yollamış minik minikBenim için iyi oldu tabi ben de kıyafet alacağım ama çoğuna gerek kalmadı.Belki eltin olduğu için istemiyorsundur.Ama bence normal şeyler.

ben kayınvalidenizin söyleminde bir gariplik görmedim, siz gereksiz alınganlık yapmışsınız bence. siz yine almak istediklerinizi alın ama bebek kıyafetleri ve mama sandalyesi zıp zıp örümcek oyun halısı gibi şeylerin kullanım süresi sınırlı oluyor. ben ilk çocuğumda da ikinci el satan yerlerden aldığım parçalar olmuştu, yaş grubu uygun olan kuzenlerinin verdiği eşyaları da severek giydirdim alacak durumum olmasına rağmen.
ilk çocukta hevesle oda yaptırdım ama sadece odamda yatağımın yanındaki beşikteki uyudu kızım, diğerleri kullanılmadı bile. oğluma hiç masraf yapmadım ablasının beşiğini halen kullanıyor. bence boşuna alınganlık yapmayın.

Ilk bebek ilk heyecan herseyin en yenisini istemek dogal ama kayinvalide hakli. Mama sandalyesi, bebek arabasi derken bunlar oldukca yekun tutuyor ve bebek hizla buyuyor. Buyuyunce de evde koyacak yer kalmiyor. Oglumun oyuncaklari bile evde epey yer kapliyordu. Hepsini verdim. Ben de ogluma baskasinin ana kucagina falan kullanmistim. Oyle de buyuyor boyle de. Sonradan kullanmayacahiniz seyler icin para harcamak bence gercekten luzumsuz. Onemli olan bebeginizin saglikli buyumesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…