- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
Kızımda birkaç parça kıyafet almıştım bende sadece. Yeğenlerim ikizdi herşeyden ikişer tane vardı birdeHer şeyi arkadaşlarımdan alıyorum mis gibi :)) ikinci bebeği düşünmeyen arkadaşım a’dan z’ye bebeğinin eşyalarını bana yolluyor. Ne gerek var diye düşünüyorum. Ben de karşılarım her şeyini ama 5 kez giyilcek tuluma 50 tl vermek saçma geliyor :)) eltim de hiç teklif etmedi bak sen diyince fark ettim :))
İsteyen istediği gibi algılasın herkes kendi akıl mantık süzgecinden geçirirKızımda birkaç parça kıyafet almıştım bende sadece. Yeğenlerim ikizdi herşeyden ikişer tane vardı birdeher açıdan çok rahattı, nasıl kötü birşeymis gibi algılanıyor bu bilmiyorum .
Hamilelikte okadar cok kitap okudumkiAma bakin istedi arkadasim diyorsunuz , ben istemedim ki, istesem ben de rahatlikla soyelrim abla.bana verir misin diye, benim heyecanimi anlamiyip.guluyorlar herseyime, doktora gidisime karisiyorlar, hamilelik ile ilgili kitaplar alisima karisiyorlar, belki bu karismalarindan dolayi mama sandalyesi istememe fikri inadimdan olmus olabilir onu kabul ediyorum
Bebeğiniz olup hiç bitmeyen masrafları görünce ve bir çok şeyin yeni gibi kaldığını görünce keşke alsaymışım diyeceksiniz. Kıyafeti bilmem ama bebek arabası mama sandalyesi, yan yatak gibi şeyler zaten eskimiyor. Zevkinize uyuyorsa alabilirsiniz.Merhaba arkadaslar
1.5 aylik hamileyimilk gebeligim. Dolayisiyla bebegimin herseyinin yeni olmasini istiyorum, ne alinmasi gerekiyorsa eşimle beraber secmek istiyorum. Yavrum icin en güzelini istiyor ve düşüyorum, hamilelik haberi verdigim ilk gün kayinvalidem, eltime bebegimiz olacak senin cocugun kiyafetlerini atma dedi, kimse ses cikarmadi eltim.ve ben ses cikarmadik kayinvalidem güldü lafinin uzerine bana bakti, dün de eltim dedi eşine bizimkinin mama sandalyesine bunlara.verelim iste dedi, ben istemiyorum boyle birsey, yani iyi niyetle soylendigine eminim.ama benim alacak durumum var durumum olmasa bile yine ben alirim sonucta cocuk yapmaya karar.verdiysek herseyini karsilama.durumunu da hesap etmisimdir. Bunlari duydukca, dusundukce valla sinirden midir nedir sancim oluyor, yani ben boyle.bir talepde gitseydim oyle.bir dusuncem olsaydi ben eltime rahatlikla soylerdim derdim, abla kiyafetlerini atma bana ver bebegime giydireyim, yada mama sandalyeniz bosta suan birine vermeyi dusunuyorsaniz bana verir.misiniz diye ben soylemesini bilmezmiydim ki bilirim elbet.
Ben mi yanlis dusunuyorum acaba?
Bana diyor ki kayinvalidem bebek odasi yapma bi besik al odanizda dursun!
Boyle sey olabilir mi gercekten saka gibi!
Valla bizim canımız letgoBir de tavsiyem bazı pahalı seyleri letgodan falan bulun 2.el alın simdiden.
Misal dream love uyku tulumu sıfırı 500 tl
Letgoda 60 tlye bile var,uykuya gecise inanılmaz kolaylık
Ek gıda da bumbo oturak.
300 tl falan 0 ı 2.el alın miss gibi kullanın
Bumbonun tepsisini 500 e bile satabilirsiniz
Asla bulunmuyor cünkü.
AYnen letgo,tutumlu anne canım onlar benimValla bizim canımız letgoçocukların araçlarını(scooter, bisiklet tarzı) hep ordan kaliteli markaları temiz ve ucuza alıyoruz. Geçen sene normal fiyatı 900lira olan scooterı 300gibi bir şeye aldık, eski sahibi hiç kullanmamış belli, en ufak çiziği bile yoktu. Bu sene de hoverbordu aynı şekilde aldık yarı fiyatına ki garantisi bile devam ediyor. Şimdi de eşim kızıma bisiklet bakıyor.
Ee dert nerde? Eşinizle hemfikirsiniz, neden kafaya takıyorsunuz?Kayinvalidem ile bi sorunum yok gercekten hep en basindan beri iyi anlastik dusuk tehlikem vardi geldi kaldi yanimda isimi yapti hasta haliyla Allah razi olsun. Ama iste uzuyor beni bu tarz seyler, sunu yapmak istiyorum diyorum ozenme oyle seylere paranizi harcamayin , bos yere hic birsey almadim.bu gune kadar. Iyi niyetlidir eminim ama onlarda biraz beni anlasa keske, eltim dun mama sandalyesinden bahsediyor, yani en azindan o dusunseydi keske, ilk cocugu olacak baska.seyler dusunuyordur diye, aksam esime soylemek zorunda kaldim, dedim.ben hayir diyemiyorum malesef evde de yer yok gonderirlerse , ben istemiyorum sen istiyor musun dedim, hayir dedi benim ilk evladim her seyini alacagiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?