slm arkadaslar benim 2009 agustos dogum çook tatlı bi oğlum var(abi bana göre:))bu yaz bu yaz hamilelik dusunuyorum ama erken mi daha diye dusunmeden yapamıyorum. arkadaslar bana ilkokula 2 sınıfta kardeş yap diyorlar ama ben yaş farkı istemıyorum .luften fikir verin bana. ilkokulda 1ve 2 sınıfta kuçuk kardesi olan anneler varsa lüfeeeeeeeen fikrini yazsın
Bence en ideal zaman çocuklar arsında çok yaş olması bana mantıklı gelmiyor ; tabi geçerli sebepler ypksa.Biz 3 kız kardeşiz ve hepimizın arasında 2şer yaş var anneme her zaman dua ediyoruz ve kendimizi çok şanslı görüyoruz .Küçükken ayrı buyuyunce ayrı güzel.Evet senin için biraz zor olabilir ama hepsini bir arada buyutmek ileride senide rahata kavuşturur.
slm arkadaslar benim 2009 agustos dogum çook tatlı bi oğlum var(abi bana göre:))bu yaz bu yaz hamilelik dusunuyorum ama erken mi daha diye dusunmeden yapamıyorum. arkadaslar bana ilkokula 2 sınıfta kardeş yap diyorlar ama ben yaş farkı istemıyorum .luften fikir verin bana. ilkokulda 1ve 2 sınıfta kuçuk kardesi olan anneler varsa lüfeeeeeeeen fikrini yazsın
benimde temmuz 2009 doğumlu kızım var bende çok düşünüyorum yaz sonları 2.çocuğu kısmetse düşünüyorum
doğana kadar kızımla aralarındaki yaş 5yaş olacak. çooooook yaş aralığı. keşke şmdi bi tane daha olsa bitseymiş
bende senin gibi kararsızım
benim şimdiki aklım olsaydı çocukların yaş aralığını küçük tutardım nedenmi
.büyük oğlum ilk okul1'e başladı küçüğüm ise 1,5 yaşında büyük oğlan okuldan geldimi kıyametler kopuyo,o kalem benim, defteri bana ver,boya kalemleri,çanta vs herşey sorun ufaklık yırtıp duruyo büyük ağlıyo
abisinin elbiselerini giymek istemesi başka problemler yaratıyo oyuncaklar vs
oyun arkadaşı olamıyorlar
ilk çocuğu beraber yaptığımız bir arkadaş var o benden sonra araları 1 er yaş 3 çocuğu var onları görünce imreniyorum
onlar kurtarmış küçük çocuk sıkıntısından bense zor olur diye ara verdim ama böyle dahada zor oldu şimdi akran olsalardı çok rahat ederdim
mrb benimde2009 Aralık doğumlu bi oğlum var aşılamaya oldu ikinciyeyse istemeden hamile kaldım 2012 Mart doğumlu bide kızım var.çoook zor ama
cok zorrrrr...hele yardımcı olabilecek kimse yoksa uzak bi şehirdeysen gercekten yıpratıcı..bazen diyorumki keşke 1-2 sene sonra olsaydı bazen de diyorumki iyikii olmuşlar...bence 3 yas ideal...fazlada arayı uzatmamak lazım:)
Benimde 2010şubat doğumlu bi kızım var bi ay sonra 3 yaşına gircek bende sizin gibi çok kararsızım kızım bana çok bağlı kimseyle durmuyor hep benimle çok bunaliyorum bi yandan istiyorum kızıma arkadaş olur diye ama sonra hemen vazgeçiyorum daha bezden de çıkarmadım çok yoruyor beni ikinciyi bünyem kaldırmaz diyorum.allah herkese hayirlisi nı versin.
ya bu annelik ne kadar zormus oyle:) bende istanbulda yalnızım kımse yok yayımda bıraz ondanda istıyorum ikinçi cocugu ogluma rakas olsun diye. inanın memlekette olmaz hiç düşünmezdim:)