-
- Konu Sahibi fosforumsu
1,5 yaşındaki bebeğim erkek, ikinci gelecek olan da erkekÖncelikle hayırla, sağlıkla gelsin inşallah
Umarım şuan1.5 yaşında ki bebeğiniz çok sakin bir bebektir. Yoksa diğeri doğduğunda o 2 yaşında olacak ve çok zor geçirirsiniz. Allah yardımcınız olsun şimdiden
Benimkilerin arası 13 ay :) bende zorlanmıyor Değilim ama iyi ki olmuş diyorum çünkü oğlum 14 aylık ve çooooook kıskanç bir bebek oldu ki daha kıskançlık nedir bilmez derdimKızlaar yakinda öleceğim yorgunluktan.aralari 2.5 yaş benimkilerin kızım dunyanin en uslu bebegiydi daha gece uyumadigini bilmemama oğlum doğdu kızıma bişeyler oldu psikolojisi alt üst sürekli ağlayan bir tip oldu.krese başlattım tek mutlu olduğu yer orası diyebilirim ama o da haklı oğlum kolik sürekli kucakta memede. Kızımın yanına gidip ilgilenmek.ne mümkün. Düşünün sabah kızım süt ver anne diyor oğlan çığlık çığlığa memede.resmen korkuyorum tek kalmaktan oyüzden birini büyütün derim benim oğlun 2.5 aylık oldu ama ben yaslandim resmen 28 yasinda
bu konuda çok araftaydim ama sanki ertelemeye karar verdjm rabbimin bilecegi iş tabii ama onlem almak lazım :)Canm benm de 1 çocuğum vvar benm de yaşım çok genç senin gibi ikinciyi asla duşunmuyorum bikaç gün sonra spiral taktırmaya gidecem buyudu de oğlum boşver buyusun .. Sen de iyi duşun oyle karar ver bu yaşta iki çocuk annesi olmak bana ağır geldi
Ikinci çocuğunuz ilk doğduğu zaman sorun yasadiniz mi pekii ?Benim çocuklarımın arası tam 2yaş 9ay çokta memnunum, ikisi birlikte büyüyorlar, ikiside erkek, Hani derlerya 40ına bir fırt, öyle oluyor, ikisi aynı anda büyük olacak ve ben tekrar tekrar yaşamicam bebekliği. Kendine zaman ayırmakta kendi elinde, mesela sabah biri okula diyeride kireşe bırakıyorum ve saat 14 e kadar hürüm,
İnşallah hep böyle gider :)Benim kızımda iki yalında 4 aylık hamileyim çokta mutluyum şimdiden kızımı alıştırıyorum hatta suan kardeşin nerde dedigimizde elini karnıma koyup burda diyo geliyo öpüyo bazen kardeşim diye bagırıyo dogunca ne olur bilemem ama simdilik durum bu.
Tecrübelerinizi paylastiginiz için teşekkür ederim :)Kızlaar yakinda öleceğim yorgunluktan.aralari 2.5 yaş benimkilerin kızım dunyanin en uslu bebegiydi daha gece uyumadigini bilmemama oğlum doğdu kızıma bişeyler oldu psikolojisi alt üst sürekli ağlayan bir tip oldu.krese başlattım tek mutlu olduğu yer orası diyebilirim ama o da haklı oğlum kolik sürekli kucakta memede. Kızımın yanına gidip ilgilenmek.ne mümkün. Düşünün sabah kızım süt ver anne diyor oğlan çığlık çığlığa memede.resmen korkuyorum tek kalmaktan oyüzden birini büyütün derim benim oğlun 2.5 aylık oldu ama ben yaslandim resmen 28 yasinda
Hayır canım, hiiiiç sorun olmadı, zaten hamilelik boyunca hep anlattık alıştırmaya çalıştık, ben ultrason muayenelerime hep yanımda götürdüm. Bizde maşallah bugüne dek hiç kıskançlık olmadıIkinci çocuğunuz ilk doğduğu zaman sorun yasadiniz mi pekii ?
1,5 yaşındaki bebeğim erkek, ikinci gelecek olan da erkek
zaten bu açıklamayla bile yaşayacağım manzara gayet açık gibi.
İlk oğlum uysal ama 2 yaş sendromuna adım atmış bulunmaktayız artık tanıyamıyorum kendisini :) bol bol tecrübe okuyup sağdan soldan kendimi bunalımlara sokuyorum.