- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
-
- Konu Sahibi fosforumsu
1 sene daha sabredin en azından 3 yaşında olsun çocuğunuz..Merhaba bayanlar ben 24 yaşında bir anneyim evladim 2 yaşında bebekliktençocukluğua geçtiğini farkettigimden beri 2.cocuk fikri kafamda belirdi.. maddi manevi bir sıkıntı yaşamam allahin izniyle her cocuk kendi rizkıyla doğar fakat cok hareketli bir cocugum var iki cocuga yetebilir miyim veya 2 cocukla kendime zamanım kalir mi gibi düşünceler ile kafam bulaniyor sizlerden fikir almak istiyorum yaş Aralığı nasil olmali sizce bu arada çalışmiyorum..
Eşim yardım etmezse benim içinde cok zor olur sanirimBenim kızım 3 yaşında ben istiyorum ama eşim ilgili bi baba değil o yüzden başka baharlara..
Bebisiniz hayırlı olsun banada supriz olsa üzülmem herhalde ama planli yapmaya kalkinca cokayrıntılıi düşünüyor insanBenim bebeğim 1,5 yaşında 6 aylıkta hamileyim.
İkincisi bize sürpriz yaptı eğer bana kalmış olsaydı ilk bebeğim 3 yaşına basana kadar düşünmezdim.
Çok ara verme taraftarı değilim (kendi ablamın çocuklarından biliyorum) ama benim ki kadar erkene de karşıyım açıkçası.
Sendroma girmiş bulunuyoruz zaten burayada yazacaktım ama komik gelebilir diye yazmadım. Ikisi birden buyur diyen o kadar cok kisi varki etrafimda anlatamam size mahalle baskisiyla cocuk yaptiracaklar bana :)))
1 sene daha sabredin en azından 3 yaşında olsun çocuğunuz..
en başta büyütmek zor olabilir ama sonra çok rahat edersin..eğer durumunda varsa yap bence...
Hepinize teşekkür ederim ilgi ve fikirlerinizden dolayi :))bence bir iki yıl daha bekleyin
5 yaş farkı ideal
bu arada benim kızımla doğacak bebeğim arasında 9,5 yaş olacak
çalışmıyor olsaydım kızım 4 5 yaşlarındayken düşünürdüm hrhalde..
İşte sorunda orda ya organik beslensin sağlıklı yesin ilgisiz kalmasin kimse kizmasin bende dahil bu şekilde buyutmeye çalışıyorum kizimi ikinvi gelirse ayni bu şekilde artik kendime hic zamanimkalmaz diye düşünüyorum bende.ki anladım ki gerçekten zor mus deneyimli anneler se anlattilarHakkıyla bakacaksanız zor...yemeğini ayrı pişirmek,her gūn temiz ,ütülü giydirmek vs..tanıdığım anneler var 7 aylık çocuğuna su kaynatmayan,tuzlu ek gıda veren...onlat için tabi annelik bebek bakmak çok kolay...
Allah yar ve yardımciniz olsu. İnşaallahOglum 26 aylik bir daha ki ay kardesi olacak. Daha bebek dogmadi ama ben mahvoldum.
Hamilelik bile zor geciyor.
Bana cok fazla bagliliigi yok ozguvenlidir baabaanne ayni binada anneanne yakin dedeler pesinde pervabe seneyede kreş e vermeyi düşünüyorum bakalimCocuklarimin arasi 32 ay. Kardes gelmeden krese basladi kizim. Bayilarak gidiyor krese. Kardesini de bir o kadar cok seviyor. Ben cok memnunum. Ama benim kizim ozgur ruhlu, kendine guvenen, her seyi kendi yapmak isteyen bir kişilik. Sizin cocougunuz size fazla bagliysa zor olabilir
Benim bebeğim 1,5 yaşında 6 aylıkta hamileyim.
İkincisi bize sürpriz yaptı eğer bana kalmış olsaydı ilk bebeğim 3 yaşına basana kadar düşünmezdim.
Çok ara verme taraftarı değilim (kendi ablamın çocuklarından biliyorum) ama benim ki kadar erkene de karşıyım açıkçası.