İkinci çocuk bu evlilikte mantıklı mı..

ben böyle bir evlilikte asla çocuk yapmazdım,köpek bile beslemezdim.çünkü bütün ilgimi vaktimi dikkatimi bebeğe harcarsam,bu adam kaşla göz arasında işi pişirebilir,yani ben çocukla uğraşırken,o fırsattan istifade aldatabilir.

mümkünse bütün enerjimi vaktimi,kocamı didiklemekle geçirirdim.hoş ben aldatılsam affetmezdim ya..

bunun dışında,kimse alınmasın niyetim kimseyi yadırgamak değil ama..

eğer ablanız bir sebepten eşiyle boşanırsa,yeniden evlenmesi,bir ilişki yaşaması daha zor olur.çevremde gördüğüm kadarıyla tek çocuklu annelerin 2.kez evlenmesi daha kolay çok çocuklu annelere göre.

biliyosunuz toplumumuzda zaten dul kadına o kadar önyargı varken,bir de 2. çocuklu,hemde çocuklar arasında yaş farkı varken,ilerde biriyle beraber olma fırsatı olursa yadırganabilir.

daha boşanmadan ne evlenmesi diyeceksiniz ama ben ileriyi çok düşünürüm..

eee ozaman hiçbi kadın birinci çocuğu hele ki ikinci çocuğu hiç yapmasın...
çünkü her çiftin bi boşanma olasılığı var bu çiftinki kadar...

çok büyük bir adaletsizlik var.
ipek hala cezalı.
ama crazy, bilmem kaç tane kullanıcı adı olduğunu kendi itiraf etmesine ve en çirkin üslupla ipektuncer'e saldırmış olmasına rağmen ipek'ten önce aramızda!

moderatör arkadaşları kınıyorum!!!

Yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama, ipek kendisi foruma girmediği için, aktif hale gelmemiş olabilir ya da ben yanlış biliyorum. Çünkü diğer arkadaşta ceza almıştı, o şuan kullanabiliyor.

Arkadaşın ısrarla benim birsürü kullanıcı adım var demesini ben de anlayamadım (gerekeni de moderatör arkadaşlara bildirdim kendi adıma), çok iyi avantajları varsa, biz de alalım, 10 tane kullanıcı adı. Madem bir hata yapıyorsun, bakın nasıl yapıyorum diye bas bas bağırma. Gerekeni yapacaklardır inş.

kesinlikle hayır diyorum..........lmaz:kendini geçtim böyle bir evlilikte çocuklarına bunu yapmaya hakkı yok iyi düşünsün çok iyi...boshayallersmilekızım kardeş istiyor,bende tekrar anne olmak istiyorum diye bir bebek dünyaya getirmek kusura bakmayın ama bencillik olur :1closedeyes:...........

eee ozaman hiçbi kadın birinci çocuğu hele ki ikinci çocuğu hiç yapmasın...
çünkü her çiftin bi boşanma olasılığı var bu çiftinki kadar...

biz kimse çocuk yapmasın demiyoruzlmazrtada sorunlu bir evlilik var ve ne olacağı belli değil......herkesin evliliği sorunlu değil zaten bazılarında boşanma riski daha fazla görüldüğü gibi boshayallersmilegörünen köy kılavuz istemiyor diyelim sadece.....

Lütfen konuya yorum yapınız.
Yetkilileri kınamadan önce kendilerinin bilgisine başvurunuz!

Merhaba,

umarım beni de cezalandırmazsınız yorumum için.
Önce bizim bilgimize başvurunuz demişsiniz.
Ben de bilginize başvurmak istiyorum.

Birden fazla sayıda üyeliğe sahip bir insan var, açıkça itiraf etmiş.
Kendisi çok afedersiniz "çok da şeyimdeydi" seviyesinde üsluplar kullanmış, bunun üzerine başka biri de onunla ağız dalaşına girdi.

Fakat sadece biri banlandı. Diğeri ise ortalıkta "yönetim anladı kimin haklı olduğunu, ben hiç ceza almadımki" diyerek yorumlar yapmakta..

Ayrıca bir diğer üye "senin başka üyeliklerin olması suç değil mi" diye sormuştu. O yazışmalar tamamen silinmiş..

Çok afedersiniz, ama biz şu an ofiste 4 farklı KK üyesi hanımız. Ve hepimiz bu sorunun yanıtını merak etmekteyiz..

Hele nefertity'nin banlanması tamamen anlamsız..

Lütfen konuya açıklık getiriniz. Bu şekilde pek demoktarik bir yönetim sergilemiyorsunuz..

Eğer banlanırsam şimdiden vicdanım rahat, birçok kişinin aklından geçenleri dile getirdim.

Lütfen bir kez daha bakın, kim ceza almış, kim almamış, sebebi bir kez daha okuyun.
Sebep alıntıda yazandır, her şey açık ve net, sitede kurallar da açık ve net.
Kimsenin kurallar önünde bir diğerinden farkı yok...
Hakaret, aşağılama, ima yasak, her kim olursa olsun bu kural geçerli.
Hakaretin mazereti yok, yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyi kötü içerikle bildirin, kişiyle münakaşaya girerek veya siteyi eleştirerek değil !!!

Lütfen konuya yorum yapınız.
Yetkilileri kınamadan önce kendilerinin bilgisine başvurunuz!

Son düzenleme:
bence illa istiyorsa ayrılınca olacakları ve o iki çocuğun sorumluluğunu üstlenebileceğine inanıyosa yapsın derim madem istiyo insan tek başına da çocuklarını büyütebilir mesleği durumu olsun yeter ki diye düşünüyorum

Evet, mesleği ve maddi imkanı var.
2, hatta daha fazla sayıda bakabilir maddi olarak.
Ama kendi hayatı ne olacak..
Tek çocuklu dul olmakla, 2 çocuklu dul olmak başka..
O da bir kadın, genç bir kadın..
Evliliği yürümezse (bu risk oldukça kuvvetli) 1 çocukla yeniden bir düzen/evlilik kurabilir diye düşünüyorum.

yanlış mı?:gitme:

arkadaşlar eleştiriden hoşlanmıyorlar demek.
hala niye banlandığımı anlayabilmiş değilim.
ama sahalara döndüm.
vatana millete hayırlı olsun :)))

benim görümcemde aynı durumda eşine güvenip 2, çocuğu yapamıyor maalesef
aldatma konusu yok onlarda ama eşi yılda en az 2 kez eve sarhoş gelip görümcemi dövüyo
oda sizin gibi düşünüyo kızı 9 yaşında ama eşine güvenmediği ve bebekle ortada kalmaktan korktuğu için düşünemiyor ve bi geliride yok ev hanımı kendisi
benim düşüncem ise kesinlikle bi kardeşi olmalı
ben allah nasip ederse 2. düşünüyorum tabi eşimle hiçbir sorunum olmadığı için
ben ablanızın 2. çocuğu yapmasının daha uygun olacağını düşünüyorum
çünkü o çocuk sadece kocasının çocuğu değil kızının kardeşi kendisinin de çocuğu olacak
bir kerelik affetsin ve yapsın ilerde neden yapmadım diye düşünmektense böyle daha iyi
varsayalımki ayrıldılar ablanızın 2 çocuğunada bakabilecek gücü var

[ablan ılk cocugun onu kocasına baglımlı kıldıgını bılmıyormu kadıncagızın kendı boynundakı zıncırı daha bı sıkmaya meylı var demekkı[/b]

Birincisi Elif bir çocuk şimdi başkalarından gördüğü için kardeş istiyor, yarın kardeşi olursa belki kıskanacak ilgi bölündü diye.
Çocuklar o yaşlarda herşeyi isterler ama sonuçlarını düşünemezler. Çocuk istiyor diye ikinci çocuğu yapmak bence saçma. Kendisi istiyorsa, eşiyle mutluysa bilemem.
Bazen dışarıdan bakınca herşeyi göremeyebiliyoruz. Belki dışarıdan bakınca evliliklerinde sorunlar var gibi gözüküyordur ama öyle değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…