- Konu Sahibi ipektuncer
-
Kesinlikle hayır derdim..
Bebek bakmanın büyütmenin doğurmanın zorluklarını unutmuş ablanız sanırım 6 senede.
Zaten problemli bi evlilik var ortada ekstra sorumluluk alabilecekler mi , alabilirlerse altından kalkabilecekler mi , ablan bebeği bakmak zorunda kalıp çalışmayınca evde kafayı yemiycek mi eşinin nerde ne yapıyo old. düşünmekten..
icten ice kirgin oldugu bir adamla daha dogrusu samimi bir sekilde affedemedigi ve her an suphe duyulmaya hazir bir adamla evlilik cok saglam temeller uzerinde durmaz dolayisiyla ikinci cocuk icin iyi dusunulmesi gerek.. Tamam Elif'e kardesi olmasida hos olur ama kardessiz olmasi kotu ve aci bir sey degilki?
Suphe ıle yaklastıgı evlılıgınde, ıkıncı cocuk hata olur dıye dusunuyorum. Belkı benım konumu bılıyorsundur, bende 14 aylık evlıyım ve evlılıgıme suphe ıle baktıgım ıcın anne olmayı cok ıstememe ragmen bunu dusunmuyorum.
Bence ablanızın bıraz daha gercekcı olması gerekıyor.
Kızı kardeş istiyor diye bu fedakarlığı yapmaya kararlı o zaman bence çocuğu için birşey yapmaya karar vermiş bir kadının fikrini değiştirmek imkansızdır o yüzden ablanıza sadece destek olabilirsiniz şu an olmaya çalıştığınız gibi ne diyelim hayırlısı olsun umarım ilişkisi daha kötüye gitmek yerine yeni bebekle daha da güzelleşir.
Doğurmasın derim bende.Aynı şeyleri bende yaşadım.Ama ben 2. çocuğumu doğurmuştum.Şimdi iyiki doğurmuşum diyorum ama o olmasa kesinlikle boşardım eşimi.50 günlüktü benim kızımda.Böyle bir olya daha önceden olmuş olsa kesinlikle doğurmazdım.Benim oğlumda 6 yaşında.2 çocuk olunca daha fazla sorumluluğun oluyor.Bir sürü sıkıntı.O yaşanan ihanet olayı hiç bi zaman unutulmuyor.
Tahsilli bir insan ve eger fikrinden caymazsa destek olmaktan baska care yok.. Simdiden elin adami cocugumu ayar edemez.. gibi laflar dondugune gore esiyle cidden mutlu degil gibi bir izlenim var.. yada kardes iliskisini cok sevmis (sizden veyahut baska kardesleriniz varsa) ayni duyguyu Elifte tatsin istiyor..
Onu fikrinden caydırsam, ancak ben caydırırım. İnşallah..:Saruboceq:
Şöyle diyor, "ben zaten boşanmıycam mevcut durumda, madem öyle ha 1 çocuk ha 2 çocuk,en azından Elife kardeş olsun"..
Canım inan biz kadınlar tuhafız, eğitimli de olsan, süper zeka da olsan çocuk konusunda beynimiz duruyor mu nedir? Ben ablamın durumunda olsam, eminim o da bana çocuk yapma derdi..
Ablam boşanmam derken şunu unutuyor.. Eniştem gene yanlış yapabilir. Veya eniştem kendisi boşanmak isteyebilir.. Asla boşanmam diye bişey yok ki?
Evet ben de bunu anlamadım.
Meslek sahibi hem de doktormuş yanlış okumadıysam,aldatılmış bir kadın neden boşanmasın ki?
Hiç mi kendine güveni yok ablanızın?
Madem ilk ihaneti affedip evliliğine devam kararı aldı,evet Elif'e kardeş yapabilir bence bunda sorun yok. Ancak; "zaten boşanmıycem" ne demek bunu anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?