merhaba kızlar;
benim kızım 7 yaşında çok geç kaldığımı düşünüyorum artık ama yanlız kalmasınıda istemiyorum.keşke diyorum bir mucize olsada ikiz bebeklerim olsa tabi ki Allah'tan sağlıklısını istiyorum önce..
hamile kalmayı planlıyorum inşallah Allah bir daha nasip ederse.
hamile kalmamın yüksek olduğu günler ne zamanlar acaba.kızıma 1 hafta içinde hamile kalmıştım korunmayı bıraktıktan sonra umarım bu da böyle olur...
Allah isteyene çarcabuk sağlıklı sıhatli bebişler versin..
merhaba kızlar;
benim kızım 7 yaşında çok geç kaldığımı düşünüyorum artık ama yanlız kalmasınıda istemiyorum.keşke diyorum bir mucize olsada ikiz bebeklerim olsa tabi ki Allah'tan sağlıklısını istiyorum önce..
hamile kalmamın yüksek olduğu günler ne zamanlar acaba.kızıma 1 hafta içinde hamile kalmıştım korunmayı bıraktıktan sonra umarım bu da böyle olur...
merhaba kızlar;
hıc ugrayan yok kızlar askolsun hamısler hemen bıraktı sayfayı hıc bızı merak eden yok
ben birakmadimcanimhep ugruyorum ama kimse yok nerdesiniz kizlar
Herkese gunaydinlaar
Aaa sende hamilesin nazlma rabbim saglikli bir hamilelik gecirip bebisini saglikla kucaklamani nasip etsin
[merhaba kızlar 22 aylık bi oğlum var hala emiyo bu ay ikinci çocuğa çalışma yaptık ama olmadı oyuzden ben de memeyi kesmedim ağustosta hamilekalırsam inşallah o zaamn memeyi kesicem aralarında 2.5 yaş olacak inşallah. ara vermek istemiyoruz eşim de ben de. çünkü hem bana yorgunluk hem de oğlum kardeşini kıskanmasın diye
Aminnn aminn insallah hergun orucumu acmadan dua ediyorumevet canim 2 gun once ogrendim.darsi sana ve tum isteyenlere.esinin ikna olmamasina uzulduminsallah sizin icin en dogru zamani RABBIM biliyor.o zaman gonderecek bebisini insallah. cok dua et.RAMAZAN ayinda tum dualarin kabul olsu. bana yazdigin iyi dileklerin icin cok sagol canim
ben birakmadimcanimhep ugruyorum ama kimse yok nerdesiniz kizlar
masallah oglun cok akilli,ne guzel isimler secmisAminnn aminn insallah hergun orucumu acmadan dua ediyorum
İnaniyorum rabbim cok bekletmeden gonderecek bizede
Bir bebis icime oyle doguyor
Hayirlisi Allahtan oglum kiz olursa Azra erkek olursa Yusuf olsun diyor isim bile hazirlamis
cnmmmm çok sevindim sağlıkla kucağına lş inşllah bak gördünmü sende mart annesi olucaksın nisana kalmadı:):)
ayy inanki çok mutlu oldum yaa bende arada bakıyorum mart annelerine sürmeli ve sen ordasın nasılsa:)buay reglim geldi bnmde düzenli bi çalışma yok bizde bir yada iki kere zaten oda zor ihtimal Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inş paşam biraz fazla hareketli :)çok yoruluyorum Rabbim çekemeyeceğimiz yükü vermez zaten hayırlı vakitte bende güzel haber ver,irim inş aeolun cnmm
ne guzel yanlız degılmısım herkese mrhba.
kızım 3 yasında ve kardes cok ıstemem ragmen cesaret edemıyorum.çok zoe buyudu.
cok sesszlıge alıstı.tık yok hala evde.
gece kalktımdı ardımda.2 kardse cesaret edememın sebepı kızımn uyku prblemlerı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?