ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

hosgeldin canim.ALLAH kizini size bagislasin ve en kisa zamanda kardesler versin
eger 28 gunde bir adet oluyorsan adetinin ilk gununden itibaren 14 gunu yumurtlama olyor:26:benim yumurtlama gunum 12 temmuz gibi.simdiden gun asiri iliskiye giriyoruz

hosgeldin canim.ALLAH kizini size bagislasin ve en kisa zamanda kardesler versin
eger 28 gunde bir adet oluyorsan adetinin ilk gununden itibaren 14 gunu yumurtlama olyor:26:benim yumurtlama gunum 12 temmuz gibi.simdiden gun asiri iliskiye giriyoruz

topigimiz bos kaldi.kimse gelmiyor artik

[merhaba kızlar 22 aylık bi oğlum var hala emiyo bu ay ikinci çocuğa çalışma yaptık ama olmadı oyuzden ben de memeyi kesmedim ağustosta hamilekalırsam inşallah o zaamn memeyi kesicem aralarında 2.5 yaş olacak inşallah. ara vermek istemiyoruz eşim de ben de. çünkü hem bana yorgunluk hem de oğlum kardeşini kıskanmasın diye

Merhabalar bu topiği yeni farkettim ben de sizlerleyim. 3 yaşında oğlum var 2. çocuğu düşünmeye başlayalı 3-4 ay oluyor. İlk başlarda kararsızdım ama şimdi çok istiyorum, olmuyor. oysa oğluma ilk ayda hamile kalmıştım. Demekki 2. daha zor tutuyor. Neyse çalışmalaradevam bakalım ne zaman hamile kalacağız, herkese başarılar. Allah şu Ramazan ayında dualarımızı kabul etsin inşallah.:119:

MerhabaLaR. Kimseler yok sayfamizda tugram gulceonur ve eagle hos geldiniz insallah melekleriniz cok bekletmeden gelir benim oglum bes yasinda gecen agustos kardesine hamileydim 5.5 aylik hamileyken kaybettim o karnimdayken bu 1.5 yasina gelsin ucuncu dusunuruz diyen esim simdi yanasmiyor bebis isine ama ben tek cocuk dusunmedim hic Oglumun bir kardesi olmali diyorum hep oglumda istiyor 2-3 gundur anne senden kiz kardes istiyorum diyor evvelden hep erkek kardes isterdi isimleri bile hazirlamis kiz olursa azra erkek olursa yusuf emre diyor bu sabah babasina baba bana kiz kardes alalim dedi babasida disardan marketten alalim dedi olmaz annemden istiyorum dedi babasi da allahtan iste hayirliysa olur dedi normalde yok sana kardes derdi insallah degisiyordur fikIrleri kocamin

bence bir doktora benim de adetlerim düzensizleşti komsum hemşire adetinin 2.günü doktora git dedi adetliyken hormon testi yapıyorlar hemde bir muayne olmus olursun sorun varsa da öğrenip bir an önce tedevini olursun arkadaş hamile kalmak istedi kalamadı kisti çıktı tedavi derken 9 ay zaman kaybetti hoş oyle ugraşanlar var ki 9 ay bişeyde değil

Esim hala ikna olmus degil ama darisi da bana olsun insallah oglusum kardes isteyip duruyor rabbim nasip etsin insallah

Herkese gunaydinlaar
Aaa sende hamilesin nazlma rabbim saglikli bir hamilelik gecirip bebisini saglikla kucaklamani nasip etsin

evet canim 2 gun once ogrendim.darsi sana ve tum isteyenlere.esinin ikna olmamasina uzulduminsallah sizin icin en dogru zamani RABBIM biliyor.o zaman gonderecek bebisini insallah.cok dua et.RAMAZAN ayinda tum dualarin kabul olsu.bana yazdigin iyi dileklerin icin cok sagol canim

selam canim.nasilsinbenim kizim 20 aylik ve emiyor.bende senin gibi istedim bebisi aralari cok olmasin diye.memeyide hamile kalinca kesmeyi dusunuyordum.ve cok sukur hamileyim.ama daha kesmiyorum.doktora gidicem insallah.eger karnimdakinin durumu iyiyse o zaman kesicem insallah.daha birsey yokken kizimin psikolojisini pozmak istemiyorum.,zaten vakti geldi eger bebisim iyiyse yavas yavas kesicem insallah.dilerim sende yakin zamanda hamile kalirsin.

Aminnn aminn insallah hergun orucumu acmadan dua ediyorum
İnaniyorum rabbim cok bekletmeden gonderecek bizede
Bir bebis icime oyle doguyor
Hayirlisi Allahtan oglum kiz olursa Azra erkek olursa Yusuf olsun diyor isim bile hazirlamis

ben birakmadimcanimhep ugruyorum ama kimse yok nerdesiniz kizlar

cnmmmm çok sevindim sağlıkla kucağına lş inşllah bak gördünmü sende mart annesi olucaksın nisana kalmadı:):)
ayy inanki çok mutlu oldum yaa bende arada bakıyorum mart annelerine sürmeli ve sen ordasın nasılsa:)buay reglim geldi bnmde düzenli bi çalışma yok bizde bir yada iki kere zaten oda zor ihtimal Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin inş paşam biraz fazla hareketli :)çok yoruluyorum Rabbim çekemeyeceğimiz yükü vermez zaten hayırlı vakitte bende güzel haber ver,irim inş aeolun cnmm

ne guzel yanlız degılmısım herkese mrhba.
kızım 3 yasında ve kardes cok ıstemem ragmen cesaret edemıyorum.çok zoe buyudu.
cok sesszlıge alıstı.tık yok hala evde.
gece kalktımdı ardımda.2 kardse cesaret edememın sebepı kızımn uyku prblemlerı.

Aminnn aminn insallah hergun orucumu acmadan dua ediyorum
İnaniyorum rabbim cok bekletmeden gonderecek bizede
Bir bebis icime oyle doguyor
Hayirlisi Allahtan oglum kiz olursa Azra erkek olursa Yusuf olsun diyor isim bile hazirlamis
masallah oglun cok akilli,ne guzel isimler secmisinsallah yakin zamanda koymak nasip olur

canim bende zaten bu ay 4 kere iliski girdim.yumurtlama gunu olmasina dikkat etdim.gunasiri.hatta kizim cok hastalandi sonra yapamadik haliyle.bu ay olmaz diyordum.demekki kismetmis.benim kiz cok haraketli tepeme cikiyor nerdeyse,bide ben emziriyorum.SURMELI kesmis qaliba ona soracam insallah nasil yapmis acaba.:44::44:bence seninde isine yarar cunki senin emzirdiyini biliyorum.hakkimizda hayirlisi olsun

selam tatlim.ne diye bilirim ki.tabii sen biliyorsun durumunu.insallah her seyin guzeli olsun hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…