Merhaba kızlar benimde 22 aylik oğlum var.2. Yi istiyorum aralarında 3 yas olsun diyorum ama tirsiyorum çünkü çalışıyorum.Daha korunuyorum.Yaza hamile kalıp Nisan gibi doğurmak istiyorum ama ha deyincede olmuyor iste hayırlısı
benimde kızım 20 ayılık bende bi isityor bi istemiyorum eşim henüz hazır değilmiş, bebek konusunda yani o istemeiyor benimde hevesimi kırıyor. bende beraber büyüsünler istiyorum hayırlısı bakalım. herkesin eşi ister benim de eşim istemezx ne garip...
merhaba hanımlar konuyu görünce bayaa ilgimi çekti çünkü tam kararsızlık yaşadığım zamanlara denk geldi şimdi benim oğlum 2 ay sonra üç yaşını bitirecek ve ben ikinci çocuğu çok istiyorum ama abisi gibi doğumu yaza gelsin istiyorum o yüzden bir kaç ay daha korunmaya devam etmeyi düşünüyordum ama bir de istediğim zamanda hamile kalamazsam diye korkuyordum kararsızlık had safhadaydı yani:)
ve şöyle bi durum yaşadım yardımcı olan olursa çok mutlu olurum şimdi benim adetlerim biraz düzensiz son aylarda 6,7 gün hatta 10 gün gecikmeli geliyor mart ayının 22si son adet tarihim nisanın 22 sinde de adet belirtileri iyice başlamıştı ben de nasıl olsa adetim yola çıktı korunmasak da bişey olmaz diye düşündüm (ama gecikmeli düzenime göre daha 10 gün var yani) acaba hamile kalma ihtimalim var mı
selam canim.gecikmen icin doktora gittinmi?bendede gecikme var ama 5 gun gecikiyor en fazla.bence en iyisi doktora git kontrol icin.hemde ovulayson testi yapa bilirsinnnnnn
2 yaşında oğluşum var,ikinciyi düşünüyorum ama düşünmekle yetiniyorum sadeceGözüm korkuyor,hamileliğim ve doğumum zor geçti,aynı şeyleri yaşamakdan korkuyorum
ya aslında doktora gittim ufak bi kist var ama önemsiz dedi gecikmelerin nedeni bu mu bilmiyorum tekrar da gitmedim doktora zaten bu ay gününde gelicek gibiydi adetim 22 sinde belirtiler iyiice vardı ben de buna aldandım aslında bebiş istiyoruz ama bir iki ay sonra diye düşünüyorduk merak ettiğim adete yakın hamile kalınır mı
Merhaba kızlar bu aksam son d.k.hapini aldım.mayis ayında korunup haziran sonu Temmuz gibi çalısmalara başlayacağıztabi Eylül'e kadar hamile kalmazsam tekrar korunacam. Sonra nasipte seneye.calisinca zamanlama önemli .ogretmenim.oglumun dogumu Haziran'a gelmişti. İkinci Nisan Mayıs gibi istiyorum ama hayırlısı artık olursa
insallah diledigin gibi olur canim.kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canim benimde hamileligim cok zor gecdi.2 ay kusmamdan dolayi hastanede kaldim.dogumda zor oldu.ama cok sukur her sey yolunda.ikinci bebekde oyle olucagini aklima getirmmiyorum .cunki o zamanlar cok yalnizdim.doktorda birazda psikolojik oldugunu soylemisdi.ama artik kizim var insallah boyle zor gecmez hamileligim.pozitif dusunuyorum,bakalim insallah gercekdende guzel geciririz hamileliklerimizi.ve buradada bir birimizle paylasirizzzzzzzz
tatlim benim yumurtlamam gec olmusdu kizimda.adetimi 1 hafta gecmisdi ama hala testler neqatifdi.ve kizim 2 hafta kucukdu,yani gec yumurtlama oluyor..
peki ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı daha çok erken olduğu için gebelik testleri sonuç vermez diye düşünüyorum ovulasyon testleri ile anlaşılabiliyormuş diye duydum nasıl oluyor acaba
selam kizlar.nasilsiniz.yeni hamile kalan varmi.sevinelim............
inşallah iki ay sonra bırakıcaz korunmayı bu ay benim kırmızılar geldi yani adete yakın hamile kalınmıyormuş :)) inşallah istediğimiz zaman bekletmez bizi bebişimiz o kadar istemeye başladım ki ama bir adet daha bekliycem ondan sonra başlıycaz çalışmalara:)) (( bu ay adetim 5 gün gecikti sadece inşallah düzene giriyor))
merhaba,
benimde 4 yaşında bir oğlum var, bizde çok cesaretsiziz ikinci konusunda, ama sanırım bu ay bırakacağız korunmayı
inşallah iki ay sonra bırakıcaz korunmayı bu ay benim kırmızılar geldi yani adete yakın hamile kalınmıyormuş :)) inşallah istediğimiz zaman bekletmez bizi bebişimiz o kadar istemeye başladım ki ama bir adet daha bekliycem ondan sonra başlıycaz çalışmalara:)) (( bu ay adetim 5 gün gecikti sadece inşallah düzene giriyor))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?