Cikmadi ya iyice gerildimAz kaldıııı
ayy inşallah hayırlı güzel haberler alırsınızCikmadi ya iyice gerildimBurda daha saat 3:30.. Normalde 4 gibi yukleniyor sisteme ama 5 e kadar yolu var.
Sizin sonucunuz cikti mi?Bende bekliyorum test sonucu ama düşük değer çıkıcak varla yok arası bu silik çizgi çünkü
Merhaba, adetime 2 gun var.
Az once test yaptim cok coook cok silik bir cizgi var gibi.
Siz de goruyor musunuz? Yoksa sadece bana mi oyle geliyor?
Duzenleme: Kan testim pozitif geldi.
Beta hcg 29 çıktı.
Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. İnsan heyecanla beklediği zaman vücudunu dinlediğini için bütün belirtiler birbirine giriyor maalesef adetinizin geçmesini beklemekten başka bir çareniz yok gibi duruyor kırmızıyı görene kadar herkesin şansı var bence. İnşallah çok güzel haberler alırsınızSelam kızlar bana da akıl verecek biri çıkar umarım. 1 buçuk yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama tutmuyor 2 buçuk yılık evliyim hiçbir sorunum yok en son gittiğimiz doktor vitamin eksikliği var deyip balık yağı ve bir kaç vitamin verdi eşimle beraber kullanıyoruz akabinde soğan suyu da önerdi 15 gün içtim ve klomen+ovitrella da kullandım adet döngüm 26-27 gün yani bir umut inşallah daha önce de bir çok defa iğne ve klomen kullandım ama hiç vitamin kullanmadım son gittiğim doktorum D vitaminimin sınırda olduğunu söylemişti yani baya düşük önceden 1 hafta kala göğüslerim inanılmaz ağrırdı dokunamazdım bile ama yumurtlamadan sonra kasık ağrım hiç geçmedi son 1 haftadır sırt ağrısı kasık ağrısı çekiyorum batıyor gibi bir his ama bilemedim test yaptım negatif bugün sol kasığımda girip çıkan bir ağrı sırtıma belime ve bacağıma atıyor ve göğüs ucum açıyor koltuk altıma doğru bilemedim ya var mı yok mu geç mi döllendi.
İlk fotoğraf 4 gün önce pembesi bu sabah yarın bat rabbim müjdeli haberler versin inşallah
Mecbur bekleyecem bat yarın hayırlısıyla bakalımOlsaydı çıkardı diye düşünüyorum. İnsan heyecanla beklediği zaman vücudunu dinlediğini için bütün belirtiler birbirine giriyor maalesef adetinizin geçmesini beklemekten başka bir çareniz yok gibi duruyor kırmızıyı görene kadar herkesin şansı var bence. İnşallah çok güzel haberler alırsınız
Çok teşekkür ederim ya inşallah hayırlı haberler alırımOlsaydı çıkardı diye düşünüyorum. İnsan heyecanla beklediği zaman vücudunu dinlediğini için bütün belirtiler birbirine giriyor maalesef adetinizin geçmesini beklemekten başka bir çareniz yok gibi duruyor kırmızıyı görene kadar herkesin şansı var bence. İnşallah çok güzel haberler alırsınız
Bozulsa ne olacak zaten tek kullanimlikKeşke testlerin içini dışına çıkarmasanız.
Çizgi varsa zaten belli oluyor. Böyle oynayarak bozabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ayy hayırlı olsun canımşimdi belirtilerini dinleyebiliriz bence
Sizce benim gözüküyor muMerhaba, adetime 2 gun var.
Az once test yaptim cok coook cok silik bir cizgi var gibi.
Siz de goruyor musunuz? Yoksa sadece bana mi oyle geliyor?
Duzenleme: Kan testim pozitif geldi.
Beta hcg 29 çıktı.
Ya hu çıkınca ne oluyor:) çöpe atılmıyor mu zaten? Neyi bozacak mesela. Gebelik test robotu mu var pille çalışan :) İroni deyin lütfen. İçini açmadan bakarsın birde açıp bakarsın sonrası çöp zaten. Günah mı yoksa kız:)Keşke testlerin içini dışına çıkarmasanız.
Çizgi varsa zaten belli oluyor. Böyle oynayarak bozabilirsiniz.
AYYYY Elhamdulillah yaaaa, çok sevindim gerçektenBuarada kimse yanlis anlamadan belirteyim testteki tarih 24/04/2024 son adet tarihim.
AYYYY Elhamdulillah yaaaa, çok sevindim gerçektenHayırlı olsun canım benim. İnşaAllah sağlıkla ilerler
Amin insallah saglikla ilerler.. Cuma yine kan verecegim artisi gormek icin. Çok tesekkur ederim hanımlarayy çok sevindim sizin adınıza sağlıkla ilerlesin inşallahBubo
Tam ustten cekmemissiniz fotografi. Yani o yuzden tam emin olamiyorum. Silik bir cizgi varmis gibi duruyor ama cekim acisindan da olabilir. Bi de ilk 10 dakikada cikmasi gerekiyor. Sonrasini dikkate almayin derim.Sizce benim gözüküyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?