Neden geçersiz oluyor, açınca garanti kapsamından mı çıkıyor deseydinBir de öyle agresifler ki gormelisiniz.
Acildigi anda gecersiz sayiliyormuş. Hamile degilmişimTamam olmayabilirim ama bunu soylemenin de bir yolu yordami var. Garip geldi.
Bugun yine bir test yaptim. Bu kez acmadan cook silik bir cizgi cikti ilk 5-6 dakika icinde. Siz de gorebiliyor musunuz? Acsam daha belirgin olurdu muhtemelen.
Adetime 2 gün kaldı gebelik testi yapsam varsa kesin çıkar mı acaba ya yoksa biraz daha beklemeli miyimBen gebeyken gebelik testimde ne çıktıysa ovulasyon testimde de aynısı çıkıyordu. Bence bir gebelik testi yapın
Görüyorum bu geçerli işte. Kapağı açarsanız geçersiz diyiciiimm
Neden geçersiz oluyor, açınca garanti kapsamından mı çıkıyor deseydin
Ben silik çizgiyi gördüm inş gebesindirimkanın varsa yarın kan testi ver
Evet kisiye gore degisiyor olmasi muhtemel. Mesela en dogru sonuc icin gebelik testini sabah ilk idrar ile yapin derler. Ben bir onceki hamileligimde denemistim. Sabah idrariyla yaptiklarim hep cok silik cikiyordu. Bir sonraki ya da gun icindekiler daha koyu cikiyordu gerip bir sekildeHeee o zaman doğrudur canım evet dediğin gibi kişiden kişiye değişir . Genelde ben öyle karşılaştığım için . Ben pcos olduğum için lh bizde baya koyu oluyor . benim yumurtlama yakınken hep böyle çıkıyor yumurtlama olunca zaten T daha koyu çıkıyor. O yüzden paylaşmak istedim . Çoook silik hiç görmedim . Yorumun için teşekkürler
Cikabilir de cikmayabilirde. Ben de kan sonucu bekliyorum.Adetime 2 gün kaldı gebelik testi yapsam varsa kesin çıkar mı acaba ya yoksa biraz daha beklemeli miyim
Amin insallah. Cok tesekkur ederimbenim iki gebeliğimde de aşırı silik çıkmıştı :)
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ya peki belirtilerin var mı varsa nelerCikabilir de cikmayabilirde. Ben de kan sonucu bekliyorum.
Beklenen adet tarihim bugun. 2 gun oncesinde yaptigim erken gebelik testinin icini acinca cok cok silik bir cizgi vardi. Konu açtim hemen
Bu da bugun yaptigim normal test icini acmadan ilk 5 dakikada silik cizgi belirdi.
Kan verdim ama yine de eve gelip test yaptim
Test sonucunuz çıktı mı bende aynı durumdayımCikabilir de cikmayabilirde. Ben de kan sonucu bekliyorum.
Beklenen adet tarihim bugun. 2 gun oncesinde yaptigim erken gebelik testinin icini acinca cok cok silik bir cizgi vardi. Konu açtim hemen
Bu da bugun yaptigim normal test icini acmadan ilk 5 dakikada silik cizgi belirdi.
Kan verdim ama yine de eve gelip test
Sonuc cikinca belirtileri de yazarim. Simdi bide negatif gelirse olmayan hamileligin belirtileri gibi olacak..Ya peki belirtilerin var mı varsa nelersonucun çıkınca bizimlede paylaşır mısın
Hayir henuz cikmadi. ciktigi gibi buraya da yazacagim.Test sonucunuz çıktı mı bende aynı durumdayım
Kimyasal gibi mi? Daha once hic yasamadim ama aklima da gelmedi degil. Ama sonra dusunuyorum ilk hamileligimde 4-5 gun gecince yine cok silikti cizgi. Beta 1300 ya da 1600 lerde cikmisti kan verdigimde.Bende bekliyorum test sonucu ama düşük değer çıkıcak varla yok arası bu silik çizgi çünkü
Ben iki kez kimyasal yaşadım ya olada bilir siz kaçta verdiniz kanıKimyasal gibi mi? Daha once hic yasamadim ama aklima da gelmedi degil. Ama sonra dusunuyorum ilk hamileligimde 4-5 gun gecince yine cok silikti cizgi. Beta 1300 ya da 1600 lerde cikmisti kan verdigimde.
Anliyorum. Insallah bu kez saglikli ilerler hamileliginiz. Ben yurt disinda yasiyorum oyuzden farkli isliyor biraz sistem. Saat 4 gibi cikar sanirim. Suan saat 2 burdaBen iki kez kimyasal yaşadım ya olada bilir siz kaçta verdiniz kanı
He anladım inşallah güzel sonuçlar alırız ne diyimAnliyorum. Insallah bu kez saglikli ilerler hamileliginiz. Ben yurt disinda yasiyorum oyuzden farkli isliyor biraz sistem. Saat 4 gibi cikar sanirim. Suan saat 2 burda
Ayyy çıktı mı sonuuuçççCikabilir de cikmayabilirde. Ben de kan sonucu bekliyorum.
Kan verdim ama yine de eve gelip test yaptim
Az kaldııııAnliyorum. Insallah bu kez saglikli ilerler hamileliginiz. Ben yurt disinda yasiyorum oyuzden farkli isliyor biraz sistem. Saat 4 gibi cikar sanirim. Suan saat 2 burda
Geç döllenme değilse silikte olsa çıkar çizgiAdetime 2 gün kaldı gebelik testi yapsam varsa kesin çıkar mı acaba ya yoksa biraz daha beklemeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?