Adete 9 gün kala silik çizgi

Benim reglim geçen ay epey gecikti o yüzden de çok fazla idrar ve kan testi yaptırdım. Döngünün 41. Gününde regl geldi geç yumurtlama görmüşüm hatta yumurtlama günüm olduğunu bilmeden o günü değerlendirmişiz ama tutmadı maalesef.
Hayırlısı cnm rabbim sanada evlat bekleyen annelerimizede nasip etsin insalah 🌹

Böyle bir şey mümkün değil yumurtlamanı takvimle kontrol ediyordun büyük ihtimalle ama o ay erken yumurtlamışsın yani regline 9 günden az kalmıştı aslında bilmiyorum anlatabildim mi
Söyle soyliyim evet erken yumurtlama ama takvimle uyumlu olmadı takvim ayın 13 yumurtlama gösteriyordu ama ben akintimdan dolayı anladım yumurtladigimi 30 ocakta regl oldum 1 Şubat'ta bitti 5 Şubat'ta akintidan dolayı anladım yumurtladigimi 17 Şubat'ta ilk idrarda silik gördüm kan verdim 6.9 çıktı regl 9 gün vardı 19 Şubat'ta bidaha kan verdim 30.3 çıktı regliye 7 gün vardı yani erken yumurtlama olduysa erken ogrenilebiliyo

Söyle soyliyim evet erken yumurtlama ama takvimle uyumlu olmadı takvim ayın 13 yumurtlama gösteriyordu ama ben akintimdan dolayı anladım yumurtladigimi 30 ocakta regl oldum 1 Şubat'ta bitti 5 Şubat'ta akintidan dolayı anladım yumurtladigimi 17 Şubat'ta ilk idrarda silik gördüm kan verdim 6.9 çıktı regl 9 gün vardı 19 Şubat'ta bidaha kan verdim 30.3 çıktı regliye 7 gün vardı yani erken yumurtlama olduysa erken ogrenilebiliyo
5 şubatta yumurtlama olduğu için regl tarihin 19 şubat olur yani regle 2 gün kala 6.9 çıkmış zaten. Burda bazı kişilerin kafası karışıyor 9-10 gün önceden test yapmaya çalışıyorlar öyle öğrenenler var diye sonradan erken yaptıkları için umutsuzluğa kapılıyorlar o yüzden yanlış anlaşılma olmasın diye ısrarla anlatıyorum yani sen regline 2 gün kala 6.9la öğrenmişsin çünkü 5 şubat yumurtlaman 14 gün sonra regl olunur 19 şubat bat oluyordu. Zaten takvim güvenilir değil önemli olan ne zaman yumurtlama gördüğün takvimler ortalama hesap yapıyor sonuçta

5 şubatta yumurtlama olduğu için regl tarihin 19 şubat olur yani regle 2 gün kala 6.9 çıkmış zaten. Burda bazı kişilerin kafası karışıyor 9-10 gün önceden test yapmaya çalışıyorlar öyle öğrenenler var diye sonradan erken yaptıkları için umutsuzluğa kapılıyorlar o yüzden yanlış anlaşılma olmasın diye ısrarla anlatıyorum yanlış anlama yani sen regline 2 gün kala 6.9la öğrenmişsin çünkü 5 şubat yumurtlaman 14 gün sonra regl olunur 19 şubat bat oluyordu
Evet doğru hani ben hep 28 günde olduğum için yine öyle hesapladım normalde evet yumurtlamadan 14 yada 16 gün sonra regl olunuyo Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 10 aydır istiyodum 11 ayda nasip oldu çok şükür

Evet doğru hani ben hep 28 günde olduğum için yine öyle hesapladım normalde evet yumurtlamadan 14 yada 16 gün sonra regl olunuyo Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 10 aydır istiyodum 11 ayda nasip oldu çok şükür
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🌸🫶🏻

Kızlar konuyu açtığımda 6 şubat adet gunumdu sanırım sitresten galiba hamilelik beklerken 2 Mart adet oldum ama çok şiddetli sancılı geçirdim şuan tekrar devam ediyoruz 11 gün kaldı kasıklarım çok ağrıyor😔

Back
X