O zaman gebelik olma olasiligi var. Cunku genelde ilk 5 dk diyorlar seninki 3. Dakikada belirmeye baslamis. Zaten testte ilk 20 dk diyormuş. 20. Dakikadaki cizgi çok net belli. Ben Turkiye'deki testleri bilmiyorum. Benim aldıklarım hep 5-10 dk diyordu. oyuzden 10 dk.sonrasina bakmiyorum genelde.
O zaman gebelik olma olasiligi var. Cunku genelde ilk 5 dk diyorlar seninki 3. Dakikada belirmeye baslamis. Zaten testte ilk 20 dk diyormuş. 20. Dakikadaki cizgi çok net belli. Ben Turkiye'deki testleri bilmiyorum. Benim aldıklarım hep 5-10 dk diyordu. oyuzden 10 dk.sonrasina bakmiyorum genelde.
Tabi mutlaka test etmişlerdir Zaten 20. Dk diyorsa kuruma cizgisi degildir o. Ben Olsam hemen saglik ocağına gidip kan veririm yarın sabah. Hic sabredemiyorum, bakalim 9 ay nasıl gececek
Tabi mutlaka test etmişlerdir Zaten 20. Dk diyorsa kuruma cizgisi degildir o. Ben Olsam hemen saglik ocağına gidip kan veririm yarın sabah. Hic sabredemiyorum, bakalim 9 ay nasıl gececek
Ben bu sabah test yapacaktım fakat kızım ateşlendi wcye gittim 6.30da ona şurup verip aklıma ne test ne baska bsy gelmedi sbah 10da geldi o gun ılık ıdrar degıldı. 1saatlık idrardı öğlende.ill ıdrarı kaçırınca yapmadım. Kızımla ugrastk hastaneye gıttık cokk kan veresım geldi fakat eşim de vardı. Ona sürpriz yapmak istiyorum cok buyuzden vermedım. Sbah bakaym ilk ıdrarla ne cıkacak. Buarada evet gördüm 20dk ıcınde. Oyuzden kurumus hali canımı yne de sktı. Kurumus halıne bakmasaydım ıyydı
Buarada 9 ay geçiyor merak etme. Bak kızım 5.5 yaşında koca 6 yıl geçmiş. Heyecanım dün gb dhaa gözümün önünde ah dyordm nasıl sabredecgım benm kese kalp dogum derken kocaman oldu kızım Bubo
Testi adet gecıkmesinden kaç gün sonra yaptım canım benim testimde tam onlarak böyle ama adetim geçeli baya oldu gercı döngüm de uzun benim merak ettim lütfen acil yazar mısın
Testi adet gecıkmesinden kaç gün sonra yaptım canım benim testimde tam onlarak böyle ama adetim geçeli baya oldu gercı döngüm de uzun benim merak ettim lütfen acil yazar mısın