- 10 Mart 2024
- 90
- 14
- 3
- 23
Evet canım hamilesin çokda silik değil hayırlı olsunHanımlar merhaba benim tüp bebekle olmuş
İkizlerim var 4.5 yaşındalar pcos hastasıyım adetlerim anlayacağınız düzensiz oluyor son adetim 27 Nisan da başladı dün geceden başlayan kahverengi lekelenme ve göğüslerimde hassasiyet vardı şeytan dürttü beni ve test yaptım ikinci çizgi
Silik çıktı açıkçası normal hamile kalmadığımdan bu durumlarda biraz acemiyim şimdi hamile miyim ben kan testi ne zaman yapmalıyım
Teşekkür ederim inanın sudan çıkmış balık gibi oluyor insan sayısız tedavi 2 tüp bebekten sonra ikizlerim oldu inanır mısın bu ay ilk kez korunmayı bıraktık rabbim büyük inşallah sağ Salim alırız kucağımızaEvet canım hamilesin çokda silik değil hayırlı olsun
İnşallah canım Allah büyük benim görümcemde 7 yıl çocuğu olmadı tüp bebek tedavisi gördü bebeği 9 aylıkken tekrar hamile kalmıştı sizin gibi Allah hayırlısıyla kucağınza almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim inanın sudan çıkmış balık gibi oluyor insan sayısız tedavi 2 tüp bebekten sonra ikizlerim oldu inanır mısın bu ay ilk kez korunmayı bıraktık rabbim büyük inşallah sağ Salim alırız kucağımıza
Allah razı olsun canım sağolasın rabbim bekleyen herkese nasip etsinİnşallah canım Allah büyük benim görümcemde 7 yıl çocuğu olmadı tüp bebek tedavisi gördü bebeği 9 aylıkken tekrar hamile kalmıştı sizin gibi Allah hayırlısıyla kucağınza almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım sağolasın rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Arkadaşlar merhaba adetime 3 gün var ve ovülasyon testim böyle çıkıyor tekrar mı yumurtlama olacak acaba adetime 6 gün varken kaset test yaptım negatif çıkmıştıAllah razı olsun canım sağolasın rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Amin inşallah canım benimAllah razı olsun canım sağolasın rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Bir de öyle agresifler ki gormelisiniz.Kapak açınca ne oluyor çizgiler dans mı ediyor:)))) ekran parlayınca çok çok silik çizgiler tam anlaşılmıyor, açmak daha iyi gösteriyor. Kızımda yapmıştım bende :)
Bu silik miHanımlar merhaba benim tüp bebekle olmuş
İkizlerim var 4.5 yaşındalar pcos hastasıyım adetlerim anlayacağınız düzensiz oluyor son adetim 27 Nisan da başladı dün geceden başlayan kahverengi lekelenme ve göğüslerimde hassasiyet vardı şeytan dürttü beni ve test yaptım ikinci çizgi
Silik çıktı açıkçası normal hamile kalmadığımdan bu durumlarda biraz acemiyim şimdi hamile miyim ben kan testi ne zaman yapmalıyım
Ya umutlandirmak istemem ama bazen yumurtlama testleri hamilelik durumunda da pozitif cikabiliyor.Eki Görüntüle 3430550
Arkadaşlar merhaba adetime 3 gün var ve ovülasyon testim böyle çıkıyor tekrar mı yumurtlama olacak acaba adetime 6 gün varken kaset test yaptım negatif çıkmıştı
Hayır Şuan yumurtlama gözükmüyor . Adetinizde gelmek üzereymiş zaten .Eki Görüntüle 3430550
Arkadaşlar merhaba adetime 3 gün var ve ovülasyon testim böyle çıkıyor tekrar mı yumurtlama olacak acaba adetime 6 gün varken kaset test yaptım negatif çıkmıştı
T çizgisi adet gelene kadar pozitifligini korur ise öyle gebelik anlaşılır canım. Burda T çizgisi negatif gözüküyorYa umutlandirmak istemem ama bazen yumurtlama testleri hamilelik durumunda da pozitif cikabiliyor.
Cok sevindim adinizaAy arkadaşım ben hiç normal hamile kalmadım ki bilmiyorum inanbana göre silik işte
Bana gore bu test pozitifT çizgisi adet gelene kadar pozitifligini korur ise öyle gebelik anlaşılır canım. Burda T çizgisi negatif gözüküyor
Görüyorum bu geçerli işte. Kapağı açarsanız geçersiz diyiciiimmBir de öyle agresifler ki gormelisiniz.
Acildigi anda gecersiz sayiliyormuş. Hamile degilmişimTamam olmayabilirim ama bunu soylemenin de bir yolu yordami var. Garip geldi.
Bugun yine bir test yaptim. Bu kez acmadan cook silik bir cizgi cikti ilk 5-6 dakika icinde. Siz de gorebiliyor musunuz? Acsam daha belirgin olurdu muhtemelen.
Ben gebeyken gebelik testimde ne çıktıysa ovulasyon testimde de aynısı çıkıyordu. Bence bir gebelik testi yapınEki Görüntüle 3430550
Yavrunuz ben buradayım diyorHanımlar merhaba benim tüp bebekle olmuş
Heee o zaman doğrudur canım evet dediğin gibi kişiden kişiye değişir . Genelde ben öyle karşılaştığım için . Ben pcos olduğum için lh bizde baya koyu oluyor . benim yumurtlama yakınken hep böyle çıkıyor yumurtlama olunca zaten T daha koyu çıkıyor. O yüzden paylaşmak istedim . Çoook silik hiç görmedim . Yorumun için teşekkürlerBana gore bu test pozitifcunku benim yumurtlama olmadiginda neredeyse gozukmeyecek kadar silik oluyor. Hic negatifken boyle kirmizi olmadi ovulasyon testim. Ama tabi bu kisiden kisiye degisiyor olabilir.
Ilk hamileligimde de ovulasyon testleriyle denemistim hep bu sekilde koyu cikmisti.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimYavrunuz ben buradayım diyorhayırlı olsunnn sağlıkla ilerlesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?