Sevgi ve saygı içerisinde bomboş yıllar dedi. Enerjimiz tutmadi dedi. Sabah uyaninca da pür neşe içinde beni arıyor. Sanki bişey olmamış gibi.Eşiniz evliliğinizin sevgi ve saygı çerçevesinde olduğunu düşünüyorsa Tutku ve heyecana mı ihtiyaç duyuyor acaba? Sıkıldığını mı ima etmiş?? İlişkiler zaten sevgi ve saygı olunca yürümüyor mu? Anlamadım eşinizin cümlesini...
Yani... hele de gece bunu söyleyip sabah neşeli olabiliyorsa bence kastettiği eğlence ve muhabbet eksikliği. Ben de kendi evliliğimle ilgili bu şekilde düşünüyorum ama yürüyor sonuçtaSevgi saygi var bos bi bayat demis esin.. evlilik bunlar uzerine kurulu zaten.. sevgi saygi sadakat.. sevgi saygi varsa bosanmak sacma gibi geliyor kulaga
Allah yardımcın olsun. Zaten büyük bir travma yasamisken ikinci kez boşanmak zor. Bilmiyorum kafam karışık ama tek bildiğim mutlu huzurlu degilimSizi o kadar iyi anlıyorum ki. Tek benim değilim böyle şeyler yaşayan demekki. Keşke olmasaydı olumsuzluklar ancak oluyor işte. Bilmeden bir yola giriyoruz ve sonu kötü geliyor.
Önceki evliliğimde ben de aldatılarak boşandım 2 küçük çocuğumla. Çok zor zamanlar geçirdim, büyük bir yıkım olmuştu benim için. Ama sonra daha bir güçlü kalktım ayağa. Derken aynı işyerinden tanıdığım daha doğrusu tanıdığımı zannettiğim biriyle yakınlaştık. Evlilik düşünmeye başladık ama ben biraz daha tanımak ve beklemek yanlısıydım. O da olmadı karşı taraf aceleye getirdi falan. Velhasıl 9 ay zor dayandığım bir evlilik oldu. İlk haftadan başlayan psikolojik ve fiziksel şiddet... Aileme söylemedim, bir kere daha mı olmadı diyecek herkes diye sustum, yuttum dayanmaya çalıştım ancak 9 ay dayanabildim.
Şu an 2 küçük çocuğuyla kendi ayakları üzerinde duran bir anneyim şükürler olsun ki. Güzel tarafları çok var, psikopat derdi çekmiyorum mesela. Ama zor tarafları da var yalnız bir anne olmanın.
İyi düşünün, belki kurtarılabilir bir tarafı vardır evliliğinizin. Ortak çocuğunuz da varmış. Aile terapisi yada bireysel terapi falan önerseniz eşinize. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.
Bütün erkekler hatalı da en az hatalisini bulmak gerekiyor galiba. Ben çevremde mutlu bir çift görmüyorum. Bazıları rol yapıyorlar sadece.Denek ki Hatalı bi seçim olmuş. Medenice bitirmek en mantıklısı.
Şiddet uyguladıysa uğraşmaya değmez bu adamlaBütün erkekler hatalı da en az hatalisini bulmak gerekiyor galiba. Ben çevremde mutlu bir çift görmüyorum. Bazıları rol yapıyorlar sadece.
Ben mutlu çiftlerde görüyorum. Var bence.Bütün erkekler hatalı da en az hatalisini bulmak gerekiyor galiba. Ben çevremde mutlu bir çift görmüyorum. Bazıları rol yapıyorlar sadece.
"Sadece sevgi ve saygıdan ibaret " derken, beklenti ne? Ajanlık yapıp rusların yaptığı özel silahı mı yok edeceksiniz.Merhabalar herkese.. Uzun yıllardır bu forumda dert okudum, yorum yazdım, dertlerimi yazdım. Ve beklediğim son geldi. İkinci eşimle evliyim ve bir kızımız var. Öfke kontrolü olmayan bir eş. Yaptıklarından o kadar kırgınim ki bu aksam son nokta oldu.
Zaten düzgün gitmeyen bir evlilik varken bu aksam eşim " yıllardır enerjimiz tutmadi sadece sevgi ve saygıdan ibaret bombos hayatımız" dedi. Ve iyi geceler kuzum diyerek yattı uyudu. O laftan sonra acıyor gibi iyi geceler kuzum nedir ki pes... Bu son nokta oldu yarın boşanma davası açacağım. İkinci kez boşanmayi hiç düşünmezken hayat beni bu noktaya getirdi malesef..
"Sadece sevgi ve saygıdan ibaret " derken, beklenti ne? Ajanlık yapıp rusların yaptığı özel silahı mı yok edeceksiniz.
Sen evli misin canim herhalde mükemmel ini bulmussunsdurEee yani daha ne olsun ben de anlayamadım okurken ne salak bir adam dedim. Konu sahibesinin bulduğu adamlar al birini vur ötekine gerçekten ikisi de birbirinden cins.
Adam heyecan arıyor herhalde Rus ajanı değil de o yöre hatunu heyecanı belki."Sadece sevgi ve saygıdan ibaret " derken, beklenti ne? Ajanlık yapıp rusların yaptığı özel silahı mı yok edeceksiniz.
Sen evli misin canim herhalde mükemmel ini bulmussunsdur
Denk geldiklerin kötü kısmı doğru olmuş. Yorumlarını yıllardır severek okuyorum da ilk mesajın uzmustu beni neyse Teşekkürler aciklaman için. Ve benden bir tavsiye asla evlenme sever gibi görün ama hiçbir erkeği sevme.Yanlış anladınız konu sahibesi bence siz gayet normal bir insansınız ama denk geldiğiniz 2 adam da kötü. Üstte bir mesajda ilk evliliğiniz niye bitti yazmışlar ee adam kötüyse sizin bir suçunuz yok ki. Sanki 2. kez boşanmak sizin kabahatiniz gibi bir hava aldım mesajlardan ama alakası yok. Kocaların çoğu kötü insanlar katlanıyor yazmışsınız ya maalesef katılıyorum. Benim bulduklarım da ya cimri ya ayrı bir cins al birini vur ötekine klasmanının temsilcileri yani!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?