İkinci boşanma yeni bir başlangıç...

Yok ablacım bilirsin seni de yorumlarını da severim gayet aklıbaşında bir insansın. Şöyle tiplere denk gelmen gerçekten şanssızlık olmuş. Umarım en kısa zamanda problemlerin çözülür.

ikinci kez ayriliyor diye biraz konu sahibinin üstüne gelinmis, kadin kadini bile anlamazsa kim anlicak acaba. Sanki erkekler cok mükemmel anlasmak cok kolayda, öyle olsa bu kadar bosanma olmazdi. Ayrica hic bir kadin ortada cok önemli sebepler yokken bosanmak istemez. Ben öyle düsünyüorum

Aynı ev içinde huzursuzluk varsa ve bir kez siddette yasanmissa içim almıyor artık ve kesinlikle boşanmaya karar verdim.

Okuyan arkadaslara ders olsun diye aldığım hayat derslerini yazacağım.
Ne olursa olsun kavga çıkmasın diye sürekli alttan almamak lazımmış bir süre sonra insandan toplu halde çıkıyor.
Maddi konuda eşe sürekli destek olmamak lazımmış. Adam da alışkanlık yapıyormuş sürekli beklenti içinde oluyormuş.
Şiddet bir kez olsa affetmeden terketmek lazımmış.
Ve asla sevdiğini belli etmemek lazımmış. Erkek bundan emin olunca kadını görmezden geliyor. Kaçan kovalanir hesabı akıllıca davranmak sartmis.
Ve duygusal olmamak lazım kizlar içimizdeki o duygusal kadını yok etmedikçe hep acı çekeceğiz.

Adam resmen memnuniyetsiz..Adamın ne yapmak istediğini anla derim.Senin boşanmanı istiyorsa o iş zaten bitiktir.Yok eğer düzelmeye meyilli ise düzeltmeye çalışın.Ama önce adamın amacını anlamalısın.Ettiği söz büyük söz bence.Kafasında bişeyleri bitirmişte sanki dava aşamasını sana bırakmış gibi bir hal..Bilemedim

Ben artik ben nasil mutluyum huzurluyum onas bakiyorum ve bosanacagim

okadar doğru konulara deginmissiniz ki SS aldım mutsuzsan düsünmeyeceksin !

Mutsuz ediyorsa mesgul de etmeyecek. O kadar...
Siz gene de iyi düşünün herseyi gözden geçirin anlık mutsuzluk olmasın yani eşiniz bir çiçek bir hediye alsa güzel iki kelam etse düşünceleriniz değişir mi ?

Hayır okudum tamamını okudum sadece iyi düşünün diyorum insan bazen mantıklı dusunemiyor en başından beri mutsuzsaniz tabiki ayrılın ..
Bence evlilikte şiddet varsa ...iliskide artık dumeni kalbin degil mantığın ele alma vakti gelmiştir. Korktuğum birini artik sevemem,opemem....ona guvenemem

Bence evlilikte şiddet varsa ...iliskide artık dumeni kalbin degil mantığın ele alma vakti gelmiştir. Korktuğum birini artik sevemem,opemem....ona guvenemem
Haklısınız bende evliyim bir çok şeyin farkındayim yani anlatmak istediğim bazen sorumluluklar ağır geliyor eşle olan ailesiyle olan olaylar hersey üst üste gelince boşanmak mantıklı gibi geliyor o an mantıklı dusunemiyoruz belki bizim farklı bir tutumumuz esimizin tavirlarini değiştirecek bu benim düşüncem kesinlikle arkasında olduğum bir konu daha var.kadın bir evde mutlu değilse orada o insanla olmamalı herkes için hayırlısı olsun biraz ayrı kalıp düşünmek iyi olur . Bu arada şiddet varsa seviyorsan bile katlanmak mantıklı değil kendi gururmu değerimi ezecegime bir iki ay ağlarım daha iyi .

O kadar yaralısın ki , kanıyor şu cümlelerin resmen.
İyi niyetli bir kadını bu hale getiren tüm herifler gebersin.
Benimki de dahil, gençliğine falan acımam..

O kadar yaralısın ki , kanıyor şu cümlelerin resmen.
İyi niyetli bir kadını bu hale getiren tüm herifler gebersin.
Benimki de dahil, gençliğine falan acımam..
Hayat çok yordu beni çok iyi anlamissiniz. Ruhum dondu resmen. Evliliği kurtarmaya çalışmak değil ben bosluktayim kendim kayibim şu an. Ve cok iyi anladım ki en iyi erkek ölü erkektir.

Hayat çok yordu beni çok iyi anlamissiniz. Ruhum dondu resmen. Evliliği kurtarmaya çalışmak değil ben bosluktayim kendim kayibim şu an. Ve cok iyi anladım ki en iyi erkek ölü erkektir.

Artık ben de o kadar yoruldum ki..
İnsanların komşu için bile atabileceği adımları atmak dahi gelmiyor içimden.
Etrafımda ama evlilik bu değil diye yadırgıyorlar duruşumu.
Bu hale nasıl geldim kimse bilmiyor.
Eskiden anlatırdım.
Artık açıklamak bile istemiyorum.
Nasıl anlarsanız anlayın diye iç geçiriyorum.
Her şeyden vazgeçmek böyle bir şey sanırım..

böyle dediğiniz hissettiğiniz bi adamla ömür geçmez gibi zaten...

böyle dediğiniz hissettiğiniz bi adamla ömür geçmez gibi zaten...
Bu duruma gelmeyi ben de istemezdim. Ben bana yapılan şeyi unutamiyorum. Hiç uğruna kalbimi kırmasını, saçma salak arkadaşlarına verdiği değeri bana vermemesini.. Bunlar hep birikim. Arada sırada selulitlerin var çökmüş gibisin lafları... Ve ben haftada 5 gün spor yapan 1.70 boyunda 52 kiloyum. Hep alttan aldım da en son şiddet görmek beni yıktı. Hazmedemedim. Hayirlisi olsun hakkımda huzur bulayim yeter.

Ben sizin yorumlarinizi da beğenerek okurdum. Kendimden birseyler bulurdum. Bu hale canımız yana yana geliyoruz. Herşey bir yana da cidden eşim beni çok üzdügü anlarda ben deli gibi ağlayıp kusarken (ki fiziksel ruhsal o kadar dip te olunca ) o tv izleyip umursamadan uyuyordu ya o anlar onu yok ettim ruhum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…