Ben artık bu adamla nefes alamadigimi hissediyorum. Sürekli kavga çıkaran eleştiren bir adam. Ve bu belki de son nokta oldu.bu boşanma için yeterli bir sebep değil gibi
biraz zaman tanıyın birbirinize ayrı kalın bir müddet
beliki zamana ihtiyacın varBen artık bu adamla nefes alamadigimi hissediyorum. Sürekli kavga çıkaran eleştiren bir adam. Ve bu belki de son nokta oldu.
Kesinlikle katılıyorumbu boşanma için yeterli bir sebep değil gibi
biraz zaman tanıyın birbirinize ayrı kalın bir müddet
Haklısınız. Zaten zor günler geçirdim bir daha bunları yaşamak çok zor. Ama gece yanında uyuyamiyorum bile nefes alamıyorum gidip diğer odada uyuyorum. Sanki daralıyor gibiyim. Bazen is icin şehir dışına gidiyor bir an önce gitse keşke diyorum. Bunların sebebi de birikimler.beliki zamana ihtiyacın var
içinde yaşayınca fark edemediğin olaylar yanlışlar vardır
boşanmayı yaşamışsın
kolay bir süreç değil yavrunda var
tabiki senin kararın ama genede zaman diyorum
Ölmeyi bayılmak sanmayalım lütfen.Ben artık bu adamla nefes alamadigimi hissediyorum. Sürekli kavga çıkaran eleştiren bir adam. Ve bu belki de son nokta oldu.
Canım tek sebep bu değil bu son nokta belki. Geçtiğimiz haftalarda bir şiddet olayı yaşadım tartışma esnasında bu bir sebep. Elinde telefon sürekli birseylerle mesgul bu da bir sebep. Öfke kontrolü yok vs vsKesinlikle katılıyorum
Durduk yere insan insanı hiç mi kırmıyor sanki,
Bundan da boşanılırsa ve boşan diyen olursa pes derim
Hamileyken aldatildim ve öğrendiğim gün ayrildim evden boşandım. O travmayla Bebeğimi de kaybettim.Ölmeyi bayılmak sanmayalım lütfen.
Önceki evliliğin neden bitti, af dileyerek soruyorum
Gerçekten mutsuzum huzursuzum ve nefes alamıyorum. .Böyle bir karar aldıysanız üst üste yasanmıslıklarınız vardır. Hakkınıza hayırlısı, güzel günler görürsünüz umarım...
Yani sana dokundu mu? Canını mı acıttı?Canım tek sebep bu değil bu son nokta belki. Geçtiğimiz haftalarda bir şiddet olayı yaşadım tartışma esnasında bu bir sebep. Elinde telefon sürekli birseylerle mesgul bu da bir sebep. Öfke kontrolü yok vs vs
AyyyyyyyHamileyken aldatildim ve öğrendiğim gün ayrildim evden boşandım. O travmayla Bebeğimi de kaybettim.
Galiba şefkat ve huzura ihtiyacım var. Ama bu adamla imkansız. Sadece huzur istiyorum.Ayyyyyyy
Offf nur ya
Dağıttın gece gece
Ben susuyorum
Ya ben çok üzgünümGaliba şefkat ve huzura ihtiyacım var. Ama bu adamla imkansız. Sadece huzur istiyorum.
Ben de öyle yapacağım. Çocuk olmasa şimdi giderdim de artık sabah gideceğim.Cocugunuzu da alıp ailenizin evine gidip ya da güvendiğiniz bir yakınınızın yanına, sakin sakin kararlar almanızı öneririm.
Hem bu arada gücünüzü de toplamanız daha kolay olur.
Ben de öyle yapacağım. Çocuk olmasa şimdi giderdim de artık sabah gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?