• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci boşanma yeni bir başlangıç...

Ben sizin yorumlarinizi da beğenerek okurdum. Kendimden birseyler bulurdum. Bu hale canımız yana yana geliyoruz. Herşey bir yana da cidden eşim beni çok üzdügü anlarda ben deli gibi ağlayıp kusarken (ki fiziksel ruhsal o kadar dip te olunca ) o tv izleyip umursamadan uyuyordu ya o anlar onu yok ettim ruhum da.

Evet ama artık canım da mı yanmıyor ne?
Duygusuz bir şey oldum çıktım..

Allah hayırlısıyla huzura kavuştursun bizleri.

Bu duruma gelmeyi ben de istemezdim. Ben bana yapılan şeyi unutamiyorum. Hiç uğruna kalbimi kırmasını, saçma salak arkadaşlarına verdiği değeri bana vermemesini.. Bunlar hep birikim. Arada sırada selulitlerin var çökmüş gibisin lafları... Ve ben haftada 5 gün spor yapan 1.70 boyunda 52 kiloyum. Hep alttan aldım da en son şiddet görmek beni yıktı. Hazmedemedim. Hayirlisi olsun hakkımda huzur bulayim yeter.

Kaç kurtul kardeşim
Şiddet falan nedir ya
2. değil 12. Koca olsa yine de boşan bence

Okuyan arkadaslara ders olsun diye aldığım hayat derslerini yazacağım.
Ne olursa olsun kavga çıkmasın diye sürekli alttan almamak lazımmış bir süre sonra insandan toplu halde çıkıyor.
Maddi konuda eşe sürekli destek olmamak lazımmış. Adam da alışkanlık yapıyormuş sürekli beklenti içinde oluyormuş.
Şiddet bir kez olsa affetmeden terketmek lazımmış.
Ve asla sevdiğini belli etmemek lazımmış. Erkek bundan emin olunca kadını görmezden geliyor. Kaçan kovalanir hesabı akıllıca davranmak sartmis.
Ve duygusal olmamak lazım kizlar içimizdeki o duygusal kadını yok etmedikçe hep acı çekeceğiz.
+1000000 çok doğru

Bosanacagim. Kesin kararliyim. Zaten bugün yılbaşı için Rusya ya gidecekmis arkadaşlarıyla aradı onu söyledi.
Cehennemin dibine kadar yolun var deseydin
Daha sonra geldi mi eve
Gelince koyun valilerin kapının önüne alsın gitsin
Erkeklikleri horozlukları bir karılarına yetiyor
Forumda sevdiğim yorumlarını mantıklı bulduğum üyelerden birisiniz
Umarım bundan sonrası kızınız ve kendiniz için çok güzel ve hayırlı olur

Üstü kapalı anlatınca konuları bilmeyenler basite almış haklı olarak, ben biliyorum ve adına sevindim hayırlı olsun
Tesekkur ederim.
Ben kucukken evlenecegim bir yada iki cocugum olacak aksam kocam eve gelecek yemsk televizyon sohbet boyle bir hayat olacak saniyordum.
Ama ben bunlarin disinda bir hayat yasadim. Hep neden neden diye. Bilmiyorum ben mi cok sey bekledim hic bilmiyorum.
Maddi acidan esimden daha iyi gelirim var, iyi bir konumda muhendisim ve hukuk fakultesi mezunuyum. Para kariyer vs de bosmus karsimda huzurla cay icecegim es olmayinca...

Cehennemin dibine kadar yolun var deseydin
Daha sonra geldi mi eve
Gelince koyun valilerin kapının önüne alsın gitsin
Erkeklikleri horozlukları bir karılarına yetiyor
Forumda sevdiğim yorumlarını mantıklı bulduğum üyelerden birisiniz
Umarım bundan sonrası kızınız ve kendiniz için çok güzel ve hayırlı olur
Teşekkürler canım.. Eşyalarımi hazırladım yarın evime gideceğim. Başka bir evim daha var üç beş eşyası olan. Bu durumda adam Rusya ya gitme telasinda. Cok sukur ki iyi bir gelirim isim var. Kızımla huzurla yaşarım. Onun evi onun olsun benim ruhumu yok etti ev ne ki çok bos

hakkınızda hayırlısı ben basit nedenlerle bir yuvanın bozulmasını istememama eğer hayat kalitenizi düşürüyor ise en doğru karar tabiki yolları ayırmak

Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. Ben ilk evliliğinden ayrılıyorum. Bu öyle ağır bir yükmüş ki insana. SANA sadece boşanma demek geliyor içimden BOŞANMA!

Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. Ben ilk evliliğinden ayrılıyorum. Bu öyle ağır bir yükmüş ki insana. SANA sadece boşanma demek geliyor içimden BOŞANMA!
Ben artık kendim değilim ve Bosanacagim. Dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz. Sayılı ömür verilmisken ben huzursuz mutsuz yaşayamam.
Benden de size gelsin huzurun mutluluğun yoksa BOŞAN!!!

Ben artık kendim değilim ve Bosanacagim. Dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz. Sayılı ömür verilmisken ben huzursuz mutsuz yaşayamam.
Benden de size gelsin huzurun mutluluğun yoksa BOŞAN!!!

Ben boşanıyorum zaten. Evlenmeden önce emin miydiniz eşinizden? Neden böyle oldu? Ha bana sorarsanız ben emin değildim ama bile bile evlendim

Tesekkur ederim.
Ben kucukken evlenecegim bir yada iki cocugum olacak aksam kocam eve gelecek yemsk televizyon sohbet boyle bir hayat olacak saniyordum.
Ama ben bunlarin disinda bir hayat yasadim. Hep neden neden diye. Bilmiyorum ben mi cok sey bekledim hic bilmiyorum.
Maddi acidan esimden daha iyi gelirim var, iyi bir konumda muhendisim ve hukuk fakultesi mezunuyum. Para kariyer vs de bosmus karsimda huzurla cay icecegim es olmayinca...
İsteğin çok normal sende biliyorsun. Evlat çok güzel birsey birde kız çoçuğun var onu sar sarmala.
Hiç sevmediğim şeydir aslında kendinden zor durumdakileri örnek vermek ama kuzenim 3. Eşinden ayrılmak üzere adam tam bir ruh hastası kızın birde “o.uspu sen iyi olsan adamlar seni boşamazdı” diyen bir ailesi var ve mesleği yok.
Hayat bu kimin karşısına nezaman neyi çıkaracak bilinmez ama emin ol iyi adamlar da var. Bildiğim birsey varsa insan ömrü elin psikopat adamlarını çekcek kadar uzun değil.

Napsın boşanmayıp hastalık sahibi mi olsun, ömür boyu gurursuz mutsuz değer görmediği bir hayatı mı yaşasın? Allah aşkına elinde mesleğin var sağlıklısın çocuğun yok ömür boyu seni ona bağlayan bişey yok neyin yüküymüş bu bağırarak boşanma dedirtecek kadar. Evlendin yürümedi boşadın geçti gitti bundan sonra nasıl mutlu olurum demek lazımken neden boşanma diyorsun burada insanlara? Başka birine daha böyle demiştin çok garip gelmişti dayanamayıp yazdım. Biraz hayatınıza sahip çıkın yahu ömür geçip gidiyor.

Nur hakkında hayırlısı olsun, seni çok eskiden beri bilir takip ederim, zor bir hayatın oldu hep dilerim rabbim hep yüzünü güldürsün bundan sonra. Hayatını hale yola koyacak bir kadınsın sen, eminim çok da güzelsindir kendine bakmayı severdin sen, ömrün de kendin gibi güzel olsun inşallah.

Öfke kontrolü olmayan bir erkekle yaşamak korkunç b
Teşekkürler canım.. Eşyalarımi hazırladım yarın evime gideceğim. Başka bir evim daha var üç beş eşyası olan. Bu durumda adam Rusya ya gitme telasinda. Cok sukur ki iyi bir gelirim isim var. Kızımla huzurla yaşarım. Onun evi onun olsun benim ruhumu yok etti ev ne ki çok bos
yılbaşında senden ayrı tatile giden bide Rusya ya yani niye gittiği belli neyse bir adamı tutma .senin gelirin daha iyi sana sırtını dayamış tabi
Niye arkadasım bunu kendine yapıyorsun?sen çocuğunada kendinede iyi bakarsın .

Dünden beri konuya bakıyorum yazmayacaktim ama bir nokta cok dikkatimi çekti o da siz kusarken hastayken esinizin umursamayıp tv izlemesi
O kadar iyi anlıyorum ki..
Bir de benim esim evliligim,8,9 ayinda falan boyle yaptı bana
Zerre umursamayıp tv izledi,ve benim rahatsızlıklarım var burdaki arkadaslar biliyor,o ise çok cok iyi biliyor bana üfff ben artık senin hastalığına inanmiyorumm yaaa falan demisligi de var
Beddua etmedim
Şuan işleri berbat durumda,para kazanamiyoe stresli,destek olmuyorum.. umursamiyorum benim duami da almiyor. Banane..
Yani bir yerden yaptiklarinin cezasını çekiyorlar aslinda ama ben yine onun da yüzüne söylüyorum insallah bu yaşadıklarımı sen yaşamazsın bu hastaligi diye..

Öfke kontrolü olmayan bir erkekle yaşamak korkunç b yılbaşında senden ayrı tatile giden bide Rusya ya yani niye gittiği belli neyse bir adamı tutma .senin gelirin daha iyi sana sırtını dayamış tabi Niye arkadasım bunu kendine yapıyorsun?sen çocuğunada kendinede iyi bakarsın .
Öfke kontrolü olmayan bir erkekle yaşamak korkunç b yılbaşında senden ayrı tatile giden bide Rusya ya yani niye gittiği belli neyse bir adamı tutma .senin gelirin daha iyi sana sırtını dayamış tabi Niye arkadasım bunu kendine yapıyorsun?sen çocuğunada kendinede iyi bakarsın .
Nur hakkında hayırlısı olsun, seni çok eskiden beri bilir takip ederim, zor bir hayatın oldu hep dilerim rabbim hep yüzünü güldürsün bundan sonra. Hayatını hale yola koyacak bir kadınsın sen, eminim çok da güzelsindir kendine bakmayı severdin sen, ömrün de kendin gibi güzel olsun inşallah.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben eşimle olan evden ayrildim. Bosanacagim. Şükürler olsun ki kendime ait bir evim ve bir birikimim var ve iyi bir mesleğim var. Eşim Rusya hayalinde umursamaz halde. Diyecek söz yok
Ve lütfen tüm kadinlar eşinin haberi olmayan bir birikim yapsın. İnanın ansizin ortada yapayalnız kalabilirsiniz

Cok tesekkur ederim duygulandirdin beni..
Canım ben ailemi depremde kaybettim bir ailem olsun dedim evlendim aldatildim ve Bebeğimi kaybettim. Benim gibi olanlar bilir ya amaç koca bulmak değil sadece bir ailem olsun diye ikinci kez evlendim. Olmadı mı olmuyor. Şükürler olsun minik bir prensesim var. Umarım hersey guzel olacak... Senin de yolun Şansın Bahtın acik olsun tatlim sevgiler...

Back