• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci boşanma yeni bir başlangıç...

İkinci kez boşanma olayına falan hiç takılmayın, ruhunuzu bu kadar yaralıyorsa 10 kez de boşanılır 1000 kez de boşanılır. Hepimizin tek bir hayatı var ve hepimiz çok kıymetliyiz bunu unutmayalım yeter. Bunu unutup kendinden vazgeçenler gerçekten sürekli mutsuz oluyor. Siz yoksanız, sizin ruhunuz yaralanıyorsa hiçbir şey yok çünkü hiç kimseye faydanız olmaz, çocuğunuza bile. O yüzden önce siz ayağa kalkıp toparlanacaksınız ve mutlu olacaksınız.

İkinci kez boşanma olayına falan hiç takılmayın, ruhunuzu bu kadar yaralıyorsa 10 kez de boşanılır 1000 kez de boşanılır. Hepimizin tek bir hayatı var ve hepimiz çok kıymetliyiz bunu unutmayalım yeter. Bunu unutup kendinden vazgeçenler gerçekten sürekli mutsuz oluyor. Siz yoksanız, sizin ruhunuz yaralanıyorsa hiçbir şey yok çünkü hiç kimseye faydanız olmaz, çocuğunuza bile. O yüzden önce siz ayağa kalkıp toparlanacaksınız ve mutlu olacaksınız.
Ben fazlasıyla alttan aldım. Ama artık herkes değeri kadar diyorum. Uzun süredir ilk kez nefes aldığımı hissediyorum.

Eşinizin sorunlu ve takıntılı olduğu çok belli.. Bu tip insanlar karşılarındaki insanın enerjilerini emerek
egolarını beslerler. Şimdi siz boşanınca o kocaman egosu yara alıp zedelenince önde umrumda değil
moduna girerek gününü gün edip, daha sonra bana bunu nasıl yapara geçiş yapar muhtemelen..

Ne güzel mesleğiniz var, geliriniz var kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz değil 2 gerekirse
10 kere evlenip boşanırsınız kimsenin kimseyi böyle mutsuz etmeye hakkı yok..
kendilerini ne sanıyorlarsa kadınlar onların her türlü ezasına cefasına katlanacak kadar da kendilerini bilmez özgüvenliler..
Bir de anlamadığım 1.70 boyunda 52 kilo haftanın 5 günü spor yapan biriyim demişsiniz manken ölçüleri bunlar yani sizin fiziğinize laf etmek için bayağı ciddi ya mental bir problemi vardır ya da göz bozukluğu..
Normal olmadığı burdan bile belli zaten..

Tesekkur ederim.
Ben kucukken evlenecegim bir yada iki cocugum olacak aksam kocam eve gelecek yemsk televizyon sohbet boyle bir hayat olacak saniyordum.
Ama ben bunlarin disinda bir hayat yasadim. Hep neden neden diye. Bilmiyorum ben mi cok sey bekledim hic bilmiyorum.
Maddi acidan esimden daha iyi gelirim var, iyi bir konumda muhendisim ve hukuk fakultesi mezunuyum. Para kariyer vs de bosmus karsimda huzurla cay icecegim es olmayinca...
Çünkü eskiden öyleydi çünkü insanların evlilikleri ömürlüktü erkekler kadınlara kolay ulaşamıyordu
Maymun iştahlılık bunları yapan da kadınlar gidersen git bulurum diyorlar bu zaman da öyle değil evli bile farketmiyor insanlar ilişki yaşıyor bende neler hayal ederdim hayallerim hayal oldu
Senin konuların dikkatimi çeker malum olmuş konu demek ki Rüyamda ilk ilişkimi gördüm küçüğüm resmimiz var birlikte çok güzelim yırtıyorum sen yoksun ben tekim diyorum .
Çırılçıplak geldim dünyaya yine öyle gideceğim sevgi neydi emekti
İçini boşaltıysa yalnızda yaşarım çok dert değil zaten yalnızsa insan yaşlılığımız için katlanmaya gerek Yok
Gençken güzelken bunu yapan yaşlanınca ne yapar merak ediyorum?
Birde merak ettiğim bize bunları birlikte yaşattıkları kadınlar onlarda yaşattıklarını yaşarlar mı?
Benim ilk Fatma duman ilişkimi mavfeden kadın benimki fakir olunca zengin birini bulmuştu ona da elimde değil bakıyorum nasıl bir kıskançlıksa benim ilişkiyi darma duman etti ego tavan başkasıyla evlendi
Allah ım kötüye fırsat vermesin

Eşinizin sorunlu ve takıntılı olduğu çok belli.. Bu tip insanlar karşılarındaki insanın enerjilerini emerek
egolarını beslerler. Şimdi siz boşanınca o kocaman egosu yara alıp zedelenince önde umrumda değil
moduna girerek gününü gün edip, daha sonra bana bunu nasıl yapara geçiş yapar muhtemelen..

Ne güzel mesleğiniz var, geliriniz var kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz değil 2 gerekirse
10 kere evlenip boşanırsınız kimsenin kimseyi böyle mutsuz etmeye hakkı yok..
kendilerini ne sanıyorlarsa kadınlar onların her türlü ezasına cefasına katlanacak kadar da kendilerini bilmez özgüvenliler..
Bir de anlamadığım 1.70 boyunda 52 kilo haftanın 5 günü spor yapan biriyim demişsiniz manken ölçüleri bunlar yani sizin fiziğinize laf etmek için bayağı ciddi ya mental bir problemi vardır ya da göz bozukluğu..
Normal olmadığı burdan bile belli zaten..
Demek ki onun gozunde o standartta degildim. Adam kendini surekli goklere cikarip beni ezmeye calisiyordu. Artik umurumda degil hicbirsey hissetmiyorum. Bosaninca cok daha mutlu olacagim.
Kendileri Rusya da tatildeydi yilbasi icin. Yani kimse icin uzukmeyin kizlar erkekler gununu gun ediyorlar.

Çünkü eskiden öyleydi çünkü insanların evlilikleri ömürlüktü erkekler kadınlara kolay ulaşamıyordu
Maymun iştahlılık bunları yapan da kadınlar gidersen git bulurum diyorlar bu zaman da öyle değil evli bile farketmiyor insanlar ilişki yaşıyor bende neler hayal ederdim hayallerim hayal oldu
Senin konuların dikkatimi çeker malum olmuş konu demek ki Rüyamda ilk ilişkimi gördüm küçüğüm resmimiz var birlikte çok güzelim yırtıyorum sen yoksun ben tekim diyorum .
Çırılçıplak geldim dünyaya yine öyle gideceğim sevgi neydi emekti
İçini boşaltıysa yalnızda yaşarım çok dert değil zaten yalnızsa insan yaşlılığımız için katlanmaya gerek Yok
Gençken güzelken bunu yapan yaşlanınca ne yapar merak ediyorum?
Birde merak ettiğim bize bunları birlikte yaşattıkları kadınlar onlarda yaşattıklarını yaşarlar mı?
Benim ilk Fatma duman ilişkimi mavfeden kadın benimki fakir olunca zengin birini bulmuştu ona da elimde değil bakıyorum nasıl bir kıskançlıksa benim ilişkiyi darma duman etti ego tavan başkasıyla evlendi
Allah ım kötüye fırsat vermesin
Siz de bugunu milad yapin. Eskilere o kadina bakmayin umursamayin. O kotu enerjiden cikin. Spor yapin gezin dolasin sevdiklerinizle sohbet edin. Mutlu olun hayat cok kisa.

Siz de bugunu milad yapin. Eskilere o kadina bakmayin umursamayin. O kotu enerjiden cikin. Spor yapin gezin dolasin sevdiklerinizle sohbet edin. Mutlu olun hayat cok kisa.
Benim de bir müşterim gelmişti bir ortağı ona kazık atmış 20 yıl evvel onu konuşuyordu
Hayat kısa benim de aklımdan çıkması için bu lanet anının neler veririm bir bilseniz
Herkes kişiliğine yakışanı yapar
Şükür öylesi lekelerim Yok
Kandıran kendi kanar
Çıktım işte hayatından
Canları cehenneme rüyama girmesinler
Yaşlanıyoruz bir kaç gün sonra bir yaş daha alacağım

Onceki konularinizi bilmiyorum. Bi birikmislik varsa onu bilmiyorum ama bu tek basina bosanma sebebi degil gibi.

Haklısınız. Zaten zor günler geçirdim bir daha bunları yaşamak çok zor. Ama gece yanında uyuyamiyorum bile nefes alamıyorum gidip diğer odada uyuyorum. Sanki daralıyor gibiyim. Bazen is icin şehir dışına gidiyor bir an önce gitse keşke diyorum. Bunların sebebi de birikimler.
O zamam is bitmis zaten
Ne demek yaninda nefes alamiyorum baska odaya gidiyorum
Boyle omur mu gecer eziyet gibi?

Duzelip duzelmeyecegini sen bilirsin
Arada ne sorunlar var bilmiyorim
Belki hallolur
Ama burdan gordugum bosanman daha iyi

O zamam is bitmis zaten
Ne demek yaninda nefes alamiyorum baska odaya gidiyorum
Boyle omur mu gecer eziyet gibi?

Duzelip duzelmeyecegini sen bilirsin
Arada ne sorunlar var bilmiyorim
Belki hallolur
Ama burdan gordugum bosanman daha iyi
Ofke kontrolu olmayan bir adam. Herseyi o bilir o yapar o karar verir. Aman alttan alayim sorun cikmasin diyerek yasamak cok zor o yuzden nefes alamiyordum. Mesela ben esime bir surpriz yapamam cunku tepkisini hic tahmin bile edemem. Tabi ki iyi yonleri de cok var ama belki biz ayri dunyalarin insanlariyiz.
Ben sadece huzurlu bir hayat istiyorum. Hic bir zaman buyuk beklentilerim olmadi. Hep kendi parami kazandim hep cok calistim. Biraz huzur sefkat benjm de hakkimdi olmadi ve artik ben vazgectim.

Back