ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım işte ben daha önce düzen yaşadım her düzensizlikte de böyle ilaç kullandım bi ara normal milimetrik kistti o geçti sonra bu çıktı başıma.. hatta o zaman 6 ay boyunca aldactone ve diane 35 kullandım.. düzelmiyor da.. dediğin gibi 2 çikolata yiyorum öyle ellerim titrediğinde birazda ekmek vs. yoksa düzelmiyor maalesef.. sonra da kilo olarak dönüyor. bu da canımı sıkıyor benim. ilaçları kullanmadığımdan beri 7 kilo aldım vermeye çalıştıkça veremiyorum 2 kilo versem yeri hemen doluyor 2 kilo vermiştim ne güzel ama yeniden aldım.. sıkıldım artık ben bu kadar kilolu değildim 65 kiloydum hep şimdi 80lerde geziyorum kafayı yemezsem iyi :) zehra benim adım canım ismimle hitap edebilirsin sorun yok :) o dediğin ilacı duydum ama kilo verdirmede etkili mi bilmiyorum. glukofen kullandım bi ara glifor yoktu eczanede diye o zaman kilo almıştım.. ama glifor ile verdim bakalım eczaneye soracağım her ay tetkiklerimi de yaptırırm doktora.. bu kez 60 kilo olmadan bebek istemiyorum 3 yıl bile geçse aradan daha 24 yaşındayım acelesi yok napim :) bu ay güzel haberlerini alırız inşaaaaaaaaallaaaaaaa elifçiiim :)

Son düzenleme:
nasılsınız arkadaşlar??

Nasılsınız iyisinizdir umarım ??

Elifnam ve sendrom allahım inş. size de en kısa zamanda yeniden hamişliği yaşatır yazışmalarınızı okuyorum sorunlar ikinizde de benzer sanırım inş rabbim hem şifa verir hemde bebişşşş..

Bu arada karamel den yine haber yok???

Karamelcim nasılsın bi haber ver ??

bizler okuduğun gibiyiz işte canım :) sen nasılsın bebiş nasıl :) evet ikimizde de pco var maalesef hamile kalmamız çok zor olduğu gibi adet olmamız da öyle maalesef o yüzden bebek olmasa bile adet olmak mutlu ediyor bizi psikolojimiz maalesef bu durumda ama hayırlısı olsun.. bu ay adete 6 gün kaldı olduğumda ilaçlarıma başlayacağım.. karameli bende görmedim belki bulantıları falan yoğundur ondan girememiştir..

slm kızlar görüşmeyeli inşallah iyisinizdir

burcum çok şükür iyiyim merakta bırakmışım seni hakkını helal et cnm
bulantılar baya halsiz bıraktı arada serum takviyesi falan idare ediyorum
hayatımı olumsuz etkilese de herşey yolunda çok şükür
sen nasılsın bebiş nasıl inşallah herşey yolundadır
bu hafta memlekete gidicez değişiklik olsun dedik oğlanın sınavlarının bitmesini bekliyoruz
yine gelemezsem mera etme olurmu eve gelir gelmez uğrucam yine

nasılda bilmişsin cnm aynen öyle benim minik biraz yaramaz çıktı
rabbim sağlık versin

Ne güzel yazmışsınız herşey istediğiniz gibi gelişti.Maşallah.Benim de kızım 4 yaşına gircek ama 3 aydır deniyoruz olmadı.bekliyoruzz gelsin bebişimiz.

zehracım =) eskıden zayıf olduğun ıcın gerçekten kılolu olmanı kabul etmen zor ben hep böleydım aldım verdım aldım verdım ama her aldıgımdada katlanarak aldım kıloları ama hep iri kıyımdım etrafımda herkes zayıfla zayıfla bak vücudunda orantılı zayıfla daha güzel olursun dedı heves ettım ettım ama sonu hep hüsran oldu bana oyüzden artık cok kasmıyorum ıkıncı olduktan sonra nasıpse hersey yoluna gırer bende dıyetısyene gıtmeyı düşünüyorum en son care eger ıkıncı gelmezse hemen gıderım dıyorum =) senın hem yasında genç ben 29 yasındayım 30 u aşmak ıstemıyorum ve gebelik yasamak ıcın amnıosentez rıskınede gırmek ıstemıyorum. glicohage ıle ben kılo vermedim ama sabıt kaldım acayıp dercede bağırsak calıstırıo zaten senın dedıgın ılaclarında benım ılacında maddesı metformın denen bı madde büyük ıhtımal fırma farklılığı ısmı degıstıro işlevi aynı dıe tahmın edıyorum.

ınsallah zehracım bugün ılacım sondu yarından ıtıbaren 5 gün daha beklıcem bakalım neler olacak merakla bekliyorum. bugün yumurtlarmış gıbı bı akıntım geldı esneyen cınsten ama dedım eger düzenlı adet görecekmıs gıbı düşünürsem yumrtlama degıldr dedım öle gecıstrdım ne dıyelım hayırlısı

iiz allaha şükür canım benım sen nasılsın bebişin nasıl ? allah dualarını kabul etsın ınsallah tatlım bızım sorunumz aynı evt ondan ii dertesıyoruz karamelede sanada allah sağlık sabır versın mıde bulantısı zor uyku hali dahada zor =) rabbım yardımcınız olsun ınsallah

anladım canım.. kiloyu kabul etmem zor hem de kalp rahatsılığı genetik bizde..babam kalp hastası amcalarım falan da.. ben dedğilm ama korkuyorum kilodan bazen nefes alamıyorum bu da korkutuyor beni maalesef. benimde orantılı vücudum ama işte verdiklerimle idare ediyorum. evlendikten sonra çok aldım ben. eşimin ailesi tarafı acayip yağlı yapıyor maalesef yemesen de olmuyor işte bu yüzden hep kilo aldım.eşim pasta börek tatlı pek çok seviyor sık sık yapıyorum yemek istemesen de ucundan kıyısından gidiyor maalesef. diyetisyen artık kabul etmiyor beni 100 kilonun üzerinde olmam gerekli yani en azından gittiğim hastane o şekilde .. kendi başıma denemeye devam. umarım başarılı olurum 20 kilo daha vermem gerekli.. 1 yılda da onu verirsem çok rahatlarım.. spor yapmayı seviyorum ama oğlum bırakmıyor üzerime çıkıyor falan yarım kalıyor.. yoksa spor yapsam harika sonuçlar elde ediyorum 1 haftada bile olsa. ama işte çocuk olunca o da mümkün olmuyor ne yazık ki.. yaşım evet henüz genç ama işte insanı korkutuyor doktorlar kilo vermezsen şeker hastası olursun vs. diye.. ki korkarım da ben şekerden kalpten ilaçlara gelinde evet isim değişikliği firma yüzünden ama glukofen ile ben 5 kilo aldım diyet yaptığım halde.. gliforu tercih ederim. bakalım aile hekimime danışacağım ne diyecek. kadın doğuma gitmek istemiyorum artık bıktım hepsinden doğru düzgün bir doktor bulamadım maalesef.hangisine gitsem bir arızası çıkıyor. biri istediğin ilacı kullan diyor diğeri bu hastalık kilo verdirmez kullandığın ilaçla devam et diyor diğeri çocuk istiyorum dediğimde düşük yapmışım gibi progesta veriyor.. hepsinden bıktım valla.. gece dikişlerimin ağrısından uyuyamadım.. kistler sanırım çoğalıyor acilen adet olup ilaca başlamam lazım.. en azından canım yanmayacak bu durumda bebek fikrini de uzuuunnn bir süre erteliyorum 5 yıl sonra bile olsa olur yeter ki sağlıklı olayım.. ben sağlıksız olursam bebeğin sağlıklı olacağını düşünmüyorum maalesef.. şuan hamile gibi hissetmiyorum kendimi zaten adeti bekliyorum. sürpriz bir durum olmazsa ilaçlarıma geri döneceğim hemen. inşallah canım sen de bir an önce hamiş kalırsın ve bebeğinden sonra kilocuklarını verirsin. pco denen illetten kurtulmanın tek yolu bu maalesef

Son düzenleme:
kızlar gunaydın bırsey danısmıstım cevap gelmedı tekrar sansımı denıyorum

sat 1 mayıs ve bır oncekı adetten 26 gun sonra olmustum
ondan oncekı 30 gunde
ondan oncekı 28 gunde gelmıstı

sımdı bu ay 31. gundeyım karnım hafften agrıyor ama olmadım henuz
sızce ıhtımal varmıdır yoksa yarın ayın 1i olacak 32. gun ama bekleyeyımmı?

canım evde test yap olmadı kan testine git bu bebek stresinden adetin ne zaman geleceği maalesef belli olmuyor yanıltıyor insanı.. hamile olabilirsin de olmayabilirsinde ama bunu en güzel test ile kanıtlarsın.. strese girme boş yere. ilaç falan kullanma bir şey çıkmadan

aslında pek stres yaptım dıyemem fazla bısey hıssetmıyorum hatta bu ay olmasın bı sonrakı ay olsun modundaydım rahatım dıye tuttumu acaba :))
karnım agrıyor bakalım test yarın yapmay dsunuyorum kızımda adet 3 gun gecmeden cıkmamıstı cunku

Allah iyilikler şifalar versin cnmcım..Biz iyiyiz iki gün önce kontrole gittim bizim ufaklık oynayıp duruyordu..herşey iyi çok şükür..Bazen hamile olduğumu unutuyorum maşallah çok bi sıkıntım yok cnm

Evet cnm okuyorum dertleşmelerinizi rabbim hakkınnızda hayırlısını tez zamnda versin inş(bebişşş)

Cnm ben adetim 3 gün geçmesine rağmen evde yapılan idrar testlerinen yaptım çıkmadı sonra kan da çıktı.. en sağlamı kan tahlili bence
sabah aç karnına sağlık ocağına git orda yapıyorlar olumlu olumsuz için rahat eder..
Hakkında hayırlısı cnm:)

Tesekkur edwrim saglik ocagina gidemem calisiyorum bekleyecegim pazara kadar gelmezse dr giderim ins

selam herkese gelemedim bikaçgündür
bahar temizliği başka işlerimde vardı
kızlar ben sonunda adet oldum ikibuçuk ay sonra
bugün doktora gittim klomen verdi başladım kullnmaya hayırlısı olsun artık

benım de kızım 9 aylık oldu ve ben galıba bu tatlı seyden 1 tane daha ıstıyorum... dogru dusuncelerdemıyım acaba:)))))))))

benım de kızım 9 aylık oldu ve ben galıba bu tatlı seyden 1 tane daha ıstıyorum... dogru dusuncelerdemıyım acaba:)))))))))

herkesin kendi düşüncesi cnm sen nasıl istersen ama bebişin çok küçük değilmi ikisi ile idare edebilecekmisin kendine güveniyorsan arada 2 yaş olması güzel bencede .kızın uslu bir bebek sanırım sana çok eziyeti olsaydı bir süre düşüneceğini sanmıyorum.

merhaba canım ben sendenim =) bebegım ılk dogdugu günden berı ıkıncıyı ısteyenlerdenım evt arkadaşların dedıgı gıbı benım oğlum cok ezıyetcı bı çocuk degıl durum böyleyken ıkıncıyı ısteyebılmek daha kolay oluo sanırım ama sebeplerımde var yumurrtlayamama gıbı bu yüzden bu düşünceye erken bı zamanda başlamak bana daha mantıklı geldı herzaman ama senın hıssettıgın gıbı bende doğum yapmak evlat sahıbı olmak o heyecanı tekrar yasamak gıbı duyguları tekrar yenıden yasamak ıstegımı engelleyemedim ancak 1 yasına kadar bekleyebıldım aslında bende 9 aylıkken başlamaya kararlıydım yınede sabrettim bekledim ne olur ne olmaz dedm bıde tutar falan yas araları cok az olursa sabrıma yenık düşmektende korktum=) ben senın gıbı düşünüyorum anlayacağın adet düzensızlıgın yumurtlama gıbı problemlerın yoksa bekle derım ama buradaki arkadaşların tecrübelerınıde okumussundr ılkı cok kolay olup ıkıncı cokk gec olan ve hatta olmayan arkadaşlarımız var bu gerceklerıde ıkıncıyı düşünürken ıhmal etme derım hersey allahın takdırınde rabbım hayırlısını versın ınsallah sanada hepımızede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…