ınankı bılmıyorum bugüne kadar düzen yasamamıs bırı olarak bu ılacı kullanırken ögrenıcem bende neler olduğunu =) evt ınsülin yapabılır bak bendede şekerım düştüğü zaman elım ayağım tıtrer bayılcak gıbı olurum ya bişeyler yemem lazım yada tatlı yemem lazım o an ama oda öle böle yemek degıl kılolarda ondan gelıo zaten. bende emzırmıo olsam glıcophage ıcmeyı cok düşündüm ama maalesef işte. dedgın doğru canım benım kısmet olduysa bebıs olur olmazsa senın bı engelın yok ılacını ıc bencede allah şifa versın ınsallah =)
sana sendrom demek ıstemıyorum canım bı sakıncası yoksa adınla hıtap edebılırmıyım =) benım elıf zaten nıck dende anlamıssındr
nasılsınız arkadaşlar??
Nasılsınız iyisinizdir umarım ??
Elifnam ve sendrom allahım inş. size de en kısa zamanda yeniden hamişliği yaşatır yazışmalarınızı okuyorum sorunlar ikinizde de benzer sanırım inş rabbim hem şifa verir hemde bebişşşş..
Bu arada karamel den yine haber yok???
Karamelcim nasılsın bi haber ver ??
nasılsınız arkadaşlar??
Elifnam ve sendrom allahım inş. size de en kısa zamanda yeniden hamişliği yaşatır yazışmalarınızı okuyorum sorunlar ikinizde de benzer sanırım inş rabbim hem şifa verir hemde bebişşşş..
bizler okuduğun gibiyiz işte canım :) sen nasılsın bebiş nasıl :) evet ikimizde de pco var maalesefhamile kalmamız çok zor olduğu gibi adet olmamız da öyle maalesef o yüzden bebek olmasa bile adet olmak mutlu ediyor bizi psikolojimiz maalesef bu durumda ama hayırlısı olsun.. bu ay adete 6 gün kaldı olduğumda ilaçlarıma başlayacağım.. karameli bende görmedim belki bulantıları falan yoğundur ondan girememiştir..
Kizlar bizde kizimiz 4.5 yasindayken kardes calismalarina basladik tsbi ben kizimin ilk ayda olmasina guvenerek hemen olscagini ddusundum.ama nerdeee iki kere cok gecikmeli adet ardindan 3.ay gebe oldugumu ogrendim malesef dusuk yaptim yikildik bi hafta agladim.iki ay gecti corekotu uyguladim yine gebe kaldim o heyecani anlatamam yani ilki neyse o hatta daha zor sahip olubca sevinc daha farkki oldu simdi oglum 7 aylik canim kizim hoc kiskanmadi
Ikinci covukta anneligibde vermis oldugu tecrube vr olgunlukla herseyi daha doyasiya yasayip bol bol sevmeye zamab ayiriyosunuz
Inanin kizim yarenimdeki syni heyecanlari yeniden yasiyoruz yenifen bi kez daha yassmak cok guzel rabbime bin dukur ki yeniden yasamayi kiziminda bi kardesi olmasini nasiip etti
Rabbim hepinize bi kez daha tattirir insalls bu guzel duyguyu
canım işte ben daha önce düzen yaşadım her düzensizlikte de böyle ilaç kullandım bi ara normal milimetrik kistti o geçti sonra bu çıktı başıma.. hatta o zaman 6 ay boyunca aldactone ve diane 35 kullandım.. düzelmiyor da.. dediğin gibi 2 çikolata yiyorum öyle ellerim titrediğinde birazda ekmek vs. yoksa düzelmiyor maalesef.. sonra da kilo olarak dönüyor. bu da canımı sıkıyor benim. ilaçları kullanmadığımdan beri 7 kilo aldımvermeye çalıştıkça veremiyorum 2 kilo versem yeri hemen doluyor 2 kilo vermiştim ne güzel ama yeniden aldım.. sıkıldım artık ben bu kadar kilolu değildim 65 kiloydum hep şimdi 80lerde geziyorum kafayı yemezsem iyi :) zehra benim adım canım ismimle hitap edebilirsin sorun yok :) o dediğin ilacı duydum ama kilo verdirmede etkili mi bilmiyorum. glukofen kullandım bi ara glifor yoktu eczanede diye o zaman kilo almıştım.. ama glifor ile verdim bakalım eczaneye soracağım her ay tetkiklerimi de yaptırırm doktora.. bu kez 60 kilo olmadan bebek istemiyorum 3 yıl bile geçse aradan daha 24 yaşındayım acelesi yok napim :) bu ay güzel haberlerini alırız inşaaaaaaaaallaaaaaaa elifçiiim :)
nasılsınız arkadaşlar??
zehracım =) eskıden zayıf olduğun ıcın gerçekten kılolu olmanı kabul etmen zor ben hep böleydım aldım verdım aldım verdım ama her aldıgımdada katlanarak aldım kıloları ama hep iri kıyımdım etrafımda herkes zayıfla zayıfla bak vücudunda orantılı zayıfla daha güzel olursun dedı heves ettım ettım ama sonu hep hüsran oldu bana oyüzden artık cok kasmıyorum ıkıncı olduktan sonra nasıpse hersey yoluna gırer bende dıyetısyene gıtmeyı düşünüyorum en son care eger ıkıncı gelmezse hemen gıderım dıyorum =) senın hem yasında genç ben 29 yasındayım 30 u aşmak ıstemıyorum ve gebelik yasamak ıcın amnıosentez rıskınede gırmek ıstemıyorum. glicohage ıle ben kılo vermedim ama sabıt kaldım acayıp dercede bağırsak calıstırıo zaten senın dedıgın ılaclarında benım ılacında maddesı metformın denen bı madde büyük ıhtımal fırma farklılığı ısmı degıstıro işlevi aynı dıe tahmın edıyorum.
ınsallah zehracım bugün ılacım sondu yarından ıtıbaren 5 gün daha beklıcem bakalım neler olacak merakla bekliyorum. bugün yumurtlarmış gıbı bı akıntım geldı esneyen cınstenama dedım eger düzenlı adet görecekmıs gıbı düşünürsem yumrtlama degıldr dedım öle gecıstrdım ne dıyelım hayırlısı
kızlar gunaydın bırsey danısmıstım cevap gelmedı tekrar sansımı denıyorum
sat 1 mayıs ve bır oncekı adetten 26 gun sonra olmustum
ondan oncekı 30 gunde
ondan oncekı 28 gunde gelmıstı
sımdı bu ay 31. gundeyım karnım hafften agrıyor ama olmadım henuz
sızce ıhtımal varmıdır yoksa yarın ayın 1i olacak 32. gun ama bekleyeyımmı?
canım evde test yap olmadı kan testine git bu bebek stresinden adetin ne zaman geleceği maalesef belli olmuyor yanıltıyor insanı.. hamile olabilirsin de olmayabilirsinde ama bunu en güzel test ile kanıtlarsın.. strese girme boş yere. ilaç falan kullanma bir şey çıkmadan
bizler okuduğun gibiyiz işte canım :) sen nasılsın bebiş nasıl :) evet ikimizde de pco var maalesefhamile kalmamız çok zor olduğu gibi adet olmamız da öyle maalesef o yüzden bebek olmasa bile adet olmak mutlu ediyor bizi psikolojimiz maalesef bu durumda ama hayırlısı olsun.. bu ay adete 6 gün kaldı olduğumda ilaçlarıma başlayacağım.. karameli bende görmedim belki bulantıları falan yoğundur ondan girememiştir..
slm kızlar görüşmeyeli inşallah iyisinizdir
burcum çok şükür iyiyim merakta bırakmışım seni hakkını helal et cnm
bulantılar baya halsiz bıraktı arada serum takviyesi falan idare ediyorum
hayatımı olumsuz etkilese de herşey yolunda çok şükür
sen nasılsın bebiş nasıl inşallah herşey yolundadır
bu hafta memlekete gidicez değişiklik olsun dedik oğlanın sınavlarının bitmesini bekliyoruz
yine gelemezsem mera etme olurmu eve gelir gelmez uğrucam yine
Canım demek bulantılar başladı en son konuştuğumuzda bi şey yoktu.. az daha sabır cnm bi iki haftaya hafifler inş.
Az sık sık beslenmeye çalış tuzlu leblelebi kraker falan bastırır derler yanında bulundur..
Biz iyiyiz cnm çok şükür miniğim büyüyor:))
Sana hayırlı yolculuklar sağ salim gidip dönün inş.
Aeol..
nasılda bilmişsin cnm aynen öylebenim minik biraz yaramaz çıktı
rabbim sağlık versin
iiz allaha şükür canım benım sen nasılsın bebişin nasıl ? allah dualarını kabul etsın ınsallah tatlım bızım sorunumz aynı evt ondan ii dertesıyoruzkaramelede sanada allah sağlık sabır versın mıde bulantısı zor uyku hali dahada zor =) rabbım yardımcınız olsun ınsallah
kızlar gunaydın bırsey danısmıstım cevap gelmedı tekrar sansımı denıyorum
sat 1 mayıs ve bır oncekı adetten 26 gun sonra olmustum
ondan oncekı 30 gunde
ondan oncekı 28 gunde gelmıstı
sımdı bu ay 31. gundeyım karnım hafften agrıyor ama olmadım henuz
sızce ıhtımal varmıdır yoksa yarın ayın 1i olacak 32. gun ama bekleyeyımmı?
benım de kızım 9 aylık oldu ve ben galıba bu tatlı seyden 1 tane daha ıstıyorum... dogru dusuncelerdemıyım acaba:)))))))))
maşallah iyi cesaret ben 3 yaşına kadar 2.mi asla diyenlerdendim
benım de kızım 9 aylık oldu ve ben galıba bu tatlı seyden 1 tane daha ıstıyorum... dogru dusuncelerdemıyım acaba:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?